NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 19 dec 2012, 21:36

I ko god da dodje bit ce bolje nego sto je bilo...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 dec 2012, 21:41

Kuntić preuzeo mađarskog niželigaša
Zvijezda ostala bez trenera

Zoran Kuntić je napustio Zvijezdu iz Gradačca i vratio se u Mađarsku, gdje će treniati drugoligašku ekipu SzTK-Erima.

Rođeni Subotičanin slavu je stekao u Mađarskoj, ali malo ko je mogao očekivati da će već u ovoj polusezoni napustiti Gradačac i Zvijezdu. Hvalio je Kuntić uslove u Gradačcu, odlično stanje u Zvijezdi, no ubrzo je pronašao novi angažman.

"Nije tajna da mi je bila želja da se vratim u Mađarsku. Ovdje mi j obitelj, htio sam da budem sa sinom koliko god je to moguće. On me svakako treba. Usput, ponuda Szigetszentiklosa je bila jako dobra. Čelnici tog kluba bili su fer prema meni i brzo smo se dogovorili", kazao je Kuntić u razgovoru za službenu klupsku stranicu.

Kuntića navijači u Gradačcu ne pamte baš po najboljim rezultatima. Zvijezda je trenutno u opasnoj zoni i očekuje je žestoka borba za opstanak u Premijer ligi.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 dec 2012, 21:42

Spremite se za najluđu sezonu Zvijezde. Doći će vrhunski trener i pet igrača koji će biti jako dobro plaćeni.
Dragon Town

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 19 dec 2012, 21:52

zmaj_Bosne je napisao/la:Spremite se za najluđu sezonu Zvijezde. Doći će vrhunski trener i pet igrača koji će biti jako dobro plaćeni.
Messi , Ronaldo , Falcao , Xavi i Džeko 8-)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 21:54

jest nas krenulo svake zime novi trener... :D :D :D sve bolji od bolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 dec 2012, 22:09

Pa ako su otisli igrači koji po misljenju struke nisu ispunili očekivanja,neka je i trener koji je po meni glavni krivac za los rezultat.Mađarska Prva liga po primanjima nije nista bolja od primanja koje imaju igrači u Zvijezdi,a da ne pričam za Kuntićeva primanja.Kuntić odlazi u prosječan drugoligas i sigurno ni pola nema nego sto je imao u Zvijezdi.To je samo bacanje patki da ima bolje uslove i da je zbog porodice,na kraju krajeva ne bi dosao odatle u vrijeme kada su u madjarskoj ligi uslovi bili bolji nego sada.Kuntić,bas kao i Jović dobio je odrijesene ruke u dovodjenju pojačanja.Posto nema njuha za to ,niti trenerske kvalitete,a dobio je odgovoran zadatak-da izbori opstanak,šupački se povukao uz nerealne razloge i time pokazao da nije nikakav trener.Neka mu je sa srećom i dabogda u neznanju potrosio svaki fening koji nije zaradio.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 19 dec 2012, 22:11

HVALA TI BOŽE,SPASIO SI ZVIJZEDU!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 19 dec 2012, 22:20

Vatreni ne provaljuj se poredis primanja u zvijezdi i 1 madjarskoj ligi pa vi ste ljudi nevjerovatni.Pa nije to nasa sabanija da kurte i murte igraju za 500 km ,Lupate samo

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 dec 2012, 22:21

Ja bih prije rekao da je nasa uprava sporazumno raskinula ugovor sa Kunticem jos prije 10-ak dana samo sto su to i jedni i drugi presutjeli i nisu htjeli izlaziti u javnost dok Kuntic ne pronadje novi klub, pa da tako ne ispadne da je dobio otkaz u Zvijezdi.

KUNTIC:"Nije tajna da mi je bila želja da se vratim u Mađarsku."
a sada poslusajte intervju sa Kunticem, obratite paznju na 9:30 kada upravo suprotno govori o madjarskoj ligi i fudbalu
" onclick="window.open(this.href);return false;

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 19 dec 2012, 22:24

Što ste tražili to ste i dobili.Kakv je trener bio govori činjenica da vas najbolji igrači sad napuštaju,i sve zbog njegovog odlaska.Baš bi volio da vam Ibrak dođe pa da vam dovede tuđi otpad,ili sponzorske igrače koji će vas gurnuti u ambis.Ipak na kraju želim vam sve najbolje.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 dec 2012, 22:25

sloboda je napisao/la:Vatreni ne provaljuj se poredis primanja u zvijezdi i 1 madjarskoj ligi pa vi ste ljudi nevjerovatni.Pa nije to nasa sabanija da kurte i murte igraju za 500 km ,Lupate samo
Jarane,nismo mi Sloboda,pitaj igače Zvijezde ali i one koji igraju u Mađarskoj pa ćes vidjeti da nema razlike u platama.Ti nemoj generalizirat primanja svih klubova.Četiri,pet ekipa imaju ekstra plate za nase prilike,srećom i moja Zvijezda ;) ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 19 dec 2012, 22:27

Iz pouzdanih izvora znam da više od pola vaših igrača imaju 500km.Redovno ,ali brate za premijerligaša vrlo malo i sramotno.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 19 dec 2012, 22:33

Kako mozes izjaviti takve nebuloze daj saberi se pricamo o zemlji koja je miljama ispred nas nisi bio tamo i nemas pojma ja sam bio i nisi svjestan kakvi su to uslovi.Tamo ti je minimum plata da bi 90 posto nasih igraca otislo iz ove lige i ti poredis nas i njih .Pa albanija ima bolje pare od nas znas li to

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 22:38

sloboda je napisao/la:Vatreni ne provaljuj se poredis primanja u zvijezdi i 1 madjarskoj ligi pa vi ste ljudi nevjerovatni.Pa nije to nasa sabanija da kurte i murte igraju za 500 km ,Lupate samo
kuntić je ni manje ni više 6000 KM koštao zvijezdu mjesečno

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 dec 2012, 22:38

Bosanski zmaj je napisao/la:Ja bih prije rekao da je nasa uprava sporazumno raskinula ugovor sa Kunticem jos prije 10-ak dana samo sto su to i jedni i drugi presutjeli i nisu htjeli izlaziti u javnost dok Kuntic ne pronadje novi klub, pa da tako ne ispadne da je dobio otkaz u Zvijezdi.

KUNTIC:"Nije tajna da mi je bila želja da se vratim u Mađarsku."
a sada poslusajte intervju sa Kunticem, obratite paznju na 9:30 kada upravo suprotno govori o madjarskoj ligi i fudbalu
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tacna informacija.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 22:42

sloboda je napisao/la:Kako mozes izjaviti takve nebuloze daj saberi se pricamo o zemlji koja je miljama ispred nas nisi bio tamo i nemas pojma ja sam bio i nisi svjestan kakvi su to uslovi.Tamo ti je minimum plata da bi 90 posto nasih igraca otislo iz ove lige i ti poredis nas i njih .Pa albanija ima bolje pare od nas znas li to
tolike su plate da kad sabereš i odmuzeš da je ispaltnije igrat nasu ligu i igrati kod kuce

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 19 dec 2012, 22:44

I to su neke pare za inostranstvo dajte ne zajebavajte se mi pricamo o nama i nasim finansijama i o ligama iz vana to je smijesno poredit.6000km za nasu ligu je previse jos se borite za opstanak neznam jovic vam je imao i vise i on nista nije uradio u nas treneri placeniji od igraca koji primaju platu od 500 km to je neozbiljno.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 19 dec 2012, 22:50

U pravu si mnogo je isplativije igrati ligu koja je 99 na svijetu ,ligu koja je najgora u regionu i svake godine sve gora i gora, ligu u kojoj igra kurta i murta i naravno isplatnije je igrati nasu ligu jer se mozes obezbjediti finansijski ko je budala ici igrat u madjarsku 1 ligu nemaju uslova para bolje otici ganjat se sa travnikom i goskom .E moj jarane ovo sto ti govoris je cista kontradiktornost i taj dijalog nije na realnoj bazi znaci svama se nemoze ni komunicirati i vi cete reci da je bolje igrati u bosni nego vani sve najbolje necemo se ubjedjivati igraci najbolje znaju gdje bi voljeli .

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 19 dec 2012, 22:51

sloboda je napisao/la:U pravu si mnogo je isplativije igrati ligu koja je 99 na svijetu ,ligu koja je najgora u regionu i svake godine sve gora i gora, ligu u kojoj igra kurta i murta i naravno isplatnije je igrati nasu ligu jer se mozes obezbjediti finansijski ko je budala ici igrat u madjarsku 1 ligu nemaju uslova para bolje otici ganjat se sa travnikom i goskom .E moj jarane ovo sto ti govoris je cista kontradiktornost i taj dijalog nije na realnoj bazi znaci svama se nemoze ni komunicirati i vi cete reci da je bolje igrati u bosni nego vani sve najbolje necemo se ubjedjivati igraci najbolje znaju gdje bi voljeli .
brate po pricaj sa igračima malo koji su igrali u mađarskoj pa onda nesto pričaj

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 dec 2012, 22:52

pravirealinjo18 je napisao/la:ljudi budimo realni zvijezda je se s ovom utakmicom izvukla,da nije bilo bi svega,ovako kunta ima cvrstu fotelju i durgut samo treba nekolko pojacanja i to bi bilo to.
Iz arhive.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.