FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slika za naslovne! 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kad ce polufinale kupa i s kim igramo ja zaboravio 

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
-
- Kontakt:
Jeli ovo Delvechio, hahahhha, kako je samo ludSpleeN_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se podsjetimo kako je to bilo prosle polusezone sa Sirokim
Ja sam optimista, Željo može osvojit titulu !
Ako Širokom uzmemo barem bod onda titula kuca na vrata Grbavice...
Borac je dobar, ali po mom mišljenju oslabljen u ovoj polusezoni i uvjeren sam da će pasti za koje mjesto na tabeli...
Na znam zašto bih bio pesimista, pored činjenice da Amar osim i ostala ekipa rade sjajan posao, a taj posao mora biti krunisan velikim uspijehom...
Živi bili pa vidjeli.
Ako Širokom uzmemo barem bod onda titula kuca na vrata Grbavice...
Borac je dobar, ali po mom mišljenju oslabljen u ovoj polusezoni i uvjeren sam da će pasti za koje mjesto na tabeli...
Na znam zašto bih bio pesimista, pored činjenice da Amar osim i ostala ekipa rade sjajan posao, a taj posao mora biti krunisan velikim uspijehom...
Živi bili pa vidjeli.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Idemo u Široki po 3 boda a samim tim i po titulu.
Jest da ce biti teško jer je Široki kvalitetna i opasna ekipa ali ako želim titulu to se mora uzeti.
Borac ce vrlo brzo pasti nekoj stvari za uši (da ne kažem kojoj
)...dok se oni zajebavaju sa katastrofalnom Modricom i 92 minuti postižu gol sve je jasno na kojem su oni nivou.
Jest da ce biti teško jer je Široki kvalitetna i opasna ekipa ali ako želim titulu to se mora uzeti.
Borac ce vrlo brzo pasti nekoj stvari za uši (da ne kažem kojoj

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem??? 

-
- Kontakt:
Opasno se raja nafurala, polako ba ima jos 14 utakmica, svasta se moze desiti i na terenu i van njega, treba biti optimista ali ne treba pretjerivati
Borčevac je napisao/la:pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem???

Moj Jure, doveli smo Amara Osima a njemu se niko, niti smije mijesati u posao. Rezultati se vide a uz Amara iskreno, Jovic je najbolji trener u BiH i samo pustite covjeka da radi.Jure je napisao/la:
Nisam odavno ništa komentirao, ali kada sam vidio ovu sliku i posjetio službeni site kluba http://www.fkzeljeznicar.com i navijački http://www.manijaci.ba, iznimno sam se iznenadio. Pa je li moguće da je Željo od gubitničkog tima iz prošlih sezona, bojkota navijača postao ovako organiziran klub, sa punim tribinama protiv ekipe koja se bori za ostanak ?
Navijači Želje su pokazali svima nama šta se može uraditi za klub. Promijenili ste nesposobnu upravu i doveli one koji mogu napraviti uspjeh sa pravim trenerom.
Čestitke Želji, uz nadu da će mu se i Zrinjski pridružiti u europskim natjecanjima, mada teško jer izgubismo od Zvjezde kući. Tako je to kada se svi petljaju Joviću u posao
Imam toliko godina da ne mogu biti u tolikoj mjeri euforican ali iskustvo me uci da ce Zeljo po prikazanoj igri protiv odlicnog Celika ove godine biti glavni pretendent na titulu. Vec sam negdje napisao da imamo zaista odlican raspored do kraja i sa sigurnom igrom kuci boricemo se za sami vrh tabele. Na jesen smo osvojili 11 gostujucih bodova a kada bi osvojili pola od ovih 11, odnosno 5 ili 6 na proljece to ce biti i vise nego dovoljno za evrope a tu je negdje i titula. Jos smo svi u igri, mislim na prvih 6 ekipa na jesen, a poslije 6-og kola ce biti puno stvari jasnije sto se tice Zelje, dolaze nam Zvijezda, Slavija i Travnik a idemo u Siroki i u Mostar Zrinjskom. Ako osvojimo 10 ili vise bodova u ovih pet tekmi bicemo glavni kandidati za titulu.
To sam namjerno napisao šta se ba ložiš odma?EmirTM87 je napisao/la:Borčevac je napisao/la:pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem???![]()
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 28 feb 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti brzo zaboravljaš neke stvari koje su se ne tako davno desile.Borčevac je napisao/la:pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem???
Zaboravljaš ko vas je dva puta poslao u Cvajtu i ko vam je porucio da Treci put castite

I ima da castite kad vas treci pošaljemo u niži rang...red je jbg.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
borcevac jesmo ti trn u oku...parola je vrh
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32170.htm
Za one koji kazu da je Hajduk los, da nas nije mogao uzeti...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Meni? Ne zašto? Mi nemamo komplekse ni od koga.vjeran1987 je napisao/la:borcevac jesmo ti trn u oku...parola je vrh
"Dinamo je jučer na Maksimiru sa 6:0 slavio protiv Croatia Sesvete, a Hajduk je na Poljudu danas bio bolji od Slaven Belupa. Gosti su se u Koprivnicu vratili sa pet komada u svojoj mreži."tm8782 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32170.htm
Pa onda na kraju: "Konačnih 4:0 postavlja Florin Cernat u 82. minuti, nakon što ga je proigrao Anas Sharbini."

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
tanzla je napisao/la:"Dinamo je jučer na Maksimiru sa 6:0 slavio protiv Croatia Sesvete, a Hajduk je na Poljudu danas bio bolji od Slaven Belupa. Gosti su se u Koprivnicu vratili sa pet komada u svojoj mreži."tm8782 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32170.htm
Pa onda na kraju: "Konačnih 4:0 postavlja Florin Cernat u 82. minuti, nakon što ga je proigrao Anas Sharbini."![]()
Ali je ipak bilo 5 komada, a sad sto su neki "pismeni"...o tome necemo

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa kad je Široki Jak ko Zemlja, što ne pobijedi Slaviju..?Borčevac je napisao/la:pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem???
A zaboravio si da je i Željo jak ko Zemlja

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- alan ford 26
- Kontakt:
sćime?
Rezultati idealni danas, ako ostanemo ne porazeni u listici, nije daleko tittula, Borac pada sigurno, mislim isto i koridasi tako da ostajemo siroki i MI, al et, ovo su nagadjanja. Znace se sve u naredna 4 kola

Rezultati idealni danas, ako ostanemo ne porazeni u listici, nije daleko tittula, Borac pada sigurno, mislim isto i koridasi tako da ostajemo siroki i MI, al et, ovo su nagadjanja. Znace se sve u naredna 4 kola
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Izleda opet, plavi voz, dobar skroz
Neka, neka, samo forzza....samo da se ne pokvarite...

Neka, neka, samo forzza....samo da se ne pokvarite...
Vidis Stole sta sam ja juce napisao i da nije tacno da niko na temi Borac ne smatra Zeljeznicar konkurentom....Nemojte se ljutiti na mene sto kritikujem,ali tesko mi je sve ove epitete citati u veceri kad smo izbili na prvo mjesto,a jos nasi svi konkurenti osim Zeljeznicara izgubili!Treba da budemo presretni...
Potpuno je izvjesno da ce se cetiri evropske vize kroz prvenstvo i Kup podijeliti izmedju ovih 6 ekipa Siroki,Sarajevo,Zeljeznicar,Borac,Velez i Zrinjski....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.