Kopirao sam post od nasih kona pa nisam ja ovo napisaoH8Z7 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 05:02Nema potrebe za ovakvim nazivima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 01:01Pitali smo se u nase vrijeme, znali su biti izbaceni iz busa na Ivanu bas nakon poraza od ovih mostarskih govana!
Ovo sto mi gledamo svojim ocima na jugu je u najmanju ruku smijesno.
Bojim se da su normalni Zeljovci nakon veceras digli ruke od utakmica, a to im je izgleda bio i cilj. Eto sad njih saka nek navijaju pale baklje i pjevaju pjesmice svojim pulenima a vjerovatno ce biti i na kafu od toga ko ih drzi pod kontrolom.
Gdje ce ko
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidjeti cemo ko ce se smijati na kraju sezone19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:24Ovako su se pojedini smijali i prije mjesec dana, pa je bila tišina nakon derbija.
Tako će izgleda biti i za dvije sedmice...

-
- Kontakt:
Hoce li uprava Zeljeznicara da ide preko institucija saveza ili ce Akrap samo uprazno da se zali za penale?
-
- Kontakt:
Prelijep dan u suncanoj Banja Luci, toplo.. svi uslovi za ovjeru titule su ispunjeni. Aj Borac !
Lets go Fighter. Danas titulu ovjerite, u srijedu osigurajte finale kupa i onda odmorite u nedjeljuLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:48Prelijep dan u suncanoj Banja Luci, toplo.. svi uslovi za ovjeru titule su ispunjeni. Aj Borac !

19V22
Gdje je @Arvid da baci koju foricu u teskim trenucima?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Banja Luka jedan od ljepši gradova u BiH.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:48Prelijep dan u suncanoj Banja Luci, toplo.. svi uslovi za ovjeru titule su ispunjeni. Aj Borac !
Fedja Dudić.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel pukla zastavica juce ?
Karma je kur.va.
Karma je kur.va.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pusti @osketa, mislim da mu je danas malo teško.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Teško je i nama čitati 15 postova za pola sata nakon poraza Sarajeva, pa on ne misli na to.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedini vam spas, da vam pustimo.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:24Ovako su se pojedini smijali i prije mjesec dana, pa je bila tišina nakon derbija.

-
- Kontakt:
Bjezat cemo vam dvocifren broj bodova i igrati Evropu da nas jos 3 puta dobijete19vendetta87 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 12:24Ovako su se pojedini smijali i prije mjesec dana, pa je bila tišina nakon derbija.
To je sve sto vam je ostalo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hajmo Etno Selo Stanišić !
Šta kaže sinoć komentator. Umrla majka kondicionom treneru Željezničara, večeras oni igraju za njega.
🇵🇸
Čist crveni karton za Vukoju, ni zuti nije dobio. Ovako se noga lomi
ide ovo -3 a onda dernek
sta su sebi dozvolile kosmije, da ih zvijezda 09 stigne

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da mi je samo saznati odakle ovi sa Arene izvlače ovakve debile za komentatore.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Treba se zalit preko institucija saveza. Mi smo nase rekli,nema potrebe da komentarisete sudjenje,treba sad gledati i uzivati,cekati sljedecu sezonu da nam Vico svima rasporedi koje cemo mjesto da budemo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, MostarReds22, riki46 i 21 gost.