Doduše, njegova matična tv kuća je Pink

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice na bht 100%.edi05x je napisao/la:Zna li neko,hoće li biti Tv prijenosa utakmice sa Koševa....Red bi bio da državna televizija prenosi utakmicu Željezničara....nakon što su Sarajevo,Zrinjski bili na njihovom repertoaru.Pozzz svim simpatizerima kluba s Grbavice
Ima dostaceze je napisao/la:Čudo pa Svraka nije bio u ovom prilogu![]()
Doduše, njegova matična tv kuća je Pink
Pravi Irski vilenjakstadion je napisao/la:volim ga vidjeti u onoj zelenoj varijanti sa cvikama na sesiru kako dijeli repa....koji seljakBosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
mojne pesimizma.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako me je strah, bože dragi kontam lagano je njima sa nama jači su 3x, oni će ga zabiti to 100 %.Svi ste se vi opustili ko da sa igramo sa Laktašima a ne sa Plzenom, iskreno da kažem da će se primit ono što se govorilo za utakmicu u Plzenu ubistvo će biti na koševu 4-5 kom.
Nije istina, kapacitet juga na Koševu je oko 4500-4700 sjedecih mjesta, no uzmi u obzir da ima polomljenih stolica, da ima tri reda bez stolica sto se ne smije prodavati bice upravo onoliko koliko je i receno, a to je tek tek oko 4000 karata za jug u prodaji (mozda tek nesto malo iznad). 5500 nije ni kapacitet sjevera na Koševu.TeaM87 je napisao/la:5.500mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karataAnelZ je napisao/la:Nije istina, kapacitet juga na Koševu je oko 4500-4700 sjedecih mjesta, no uzmi u obzir da ima polomljenih stolica, da ima tri reda bez stolica sto se ne smije prodavati bice upravo onoliko koliko je i receno, a to je tek tek oko 4000 karata za jug u prodaji (mozda tek nesto malo iznad). 5500 nije ni kapacitet sjevera na Koševu.TeaM87 je napisao/la:5.500mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
Evo nema ni 15 minuta kada sam napustio plavi salon, članska redni broj 697, godisnja za jug redni broj 199 (ko ima godisnju, sutra od 12-16h je uzimanje karte za utakmicu protiv Plzen). Kada sam ulazio, bilo je mozda dvije osobe unutra, ali oko petero je izaslo bas u tom trenutku. No kada sam napustao, bilo je oko 5 novih ljudi koji ulaze, znaci ima konstantan protok ljudi sto je stvarno pozitivno
Očekujem da će biti prodato nekih 500 godišnjih karata i 1.000 članskih ; +/- 100.000 km ; Utakmica, ulaznice, TV prijenos, sponzori - organizacija utakmice, 350.000 ; Haman pola miliona, ZBOG JEDNOG DOBROG REZULTATA ;AnelZ je napisao/la:Nije istina, kapacitet juga na Koševu je oko 4500-4700 sjedecih mjesta, no uzmi u obzir da ima polomljenih stolica, da ima tri reda bez stolica sto se ne smije prodavati bice upravo onoliko koliko je i receno, a to je tek tek oko 4000 karata za jug u prodaji (mozda tek nesto malo iznad). 5500 nije ni kapacitet sjevera na Koševu.TeaM87 je napisao/la:5.500mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
Evo nema ni 15 minuta kada sam napustio plavi salon, članska redni broj 697, godisnja za jug redni broj 199 (ko ima godisnju, sutra od 12-16h je uzimanje karte za utakmicu protiv Plzen). Kada sam ulazio, bilo je mozda dvije osobe unutra, ali oko petero je izaslo bas u tom trenutku. No kada sam napustao, bilo je oko 5 novih ljudi koji ulaze, znaci ima konstantan protok ljudi sto je stvarno pozitivno
Ja kategoricki tvrdim da je ne moguce pustiti 5000 karata u prodaju za juznu tribinu stadiona Koševa ako ne zelimo da dobijemo ogromnu kaznu od UEFA zbog blokiranih stepenica i ulaza/izlaza. Smatram da ljudi u klubu imaju bolje informacije od mene (i trebaju), ali ono 5000 je receno otprilike, a ne tacan broj pustenih ulaznica za jug.diego_TM je napisao/la: Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karata
Drugo-kapacitet juga na Grbavici je 4000 tako da je nemoguce da je kapacitet juga na Kosevu samo 4500
A jesi lik, pustili su 5.000 ulaznica za južnu tribinu. Tako je rekao Muharemović, da sad ne postavljam članak...AnelZ je napisao/la:Ja kategoricki tvrdim da je ne moguce pustiti 5000 karata u prodaju za juznu tribinu stadiona Koševa ako ne zelimo da dobijemo ogromnu kaznu od UEFA zbog blokiranih stepenica i ulaza/izlaza.diego_TM je napisao/la: Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karata
Drugo-kapacitet juga na Grbavici je 4000 tako da je nemoguce da je kapacitet juga na Kosevu samo 4500
Kapacitet juga na Grbavici (stolice) je oko 3000 (po sektoru 750), a nikako 4000.
'Znamo da je interes veliki, a konkretne informacije o broju ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju, imat ćemo sutra. Prema propozicijama, maksimalno 24.000 ulaznica klub može ponuditi gledaocima (južna tribina 5.000, istočna 7.000 i zapadna 12.000), dok je sjeverna rezervisana za gostujuće navijače, kazao je direktor aktuelnog bh. prvaka.
Rekao, porekao. Znam za clanak, citam svaku vijest u vezi Željezničara ali mnogo stvari je receno u svijetu i opet nisu ispunjene. Ali neka vam bude da je 5000 karata pusteno za jug, ja ostajem pri tome da je kapacitet juga na Koševu izmedju 4500 i 4700 sjedecih mjesta kada su sve stolice tu (ako nadjem clanak ili sliku koji dokazuje, stavljam ovdje)Anonimac je napisao/la: A jesi lik, pustili su 5.000 ulaznica za južnu tribinu. Tako je rekao Muharemović, da sad ne postavljam članak...
Ako je to istina mogli bi dobiti 20 000 e kazne,mislim da su pitari dobili prosle godine dobili kaznu u vezi navijaca na stadionu.ennis je napisao/la:Kapacitet juga na Kosevu je 4800,mislim da su nasi to zaokruzili na 5000 obzirom da u prvim redovima nema stolica,a vecina raje stoji ionako.Znaci za jug je pusteno 5000 okruglo u prodaju
Cini mi se da se do 6. prodaje ,a to prvo ne znam ...Edin TM87 je napisao/la:Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?
I do kad se prodaje na Skenderiji zna li neko?
Pretpostavljam da je klub ostavio dio besplatnih ulaznica za one koji uzmu godisnju sutra ili prekosutra.Edin TM87 je napisao/la:Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?
ne znam to za skenderiju ali automatski kada si uzeo godisnju karta je ostavljena za tebe i za svakog ko je uzeo samo moras sutra ili u utorak do plavog salona i uzetiEdin TM87 je napisao/la:Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Bing [Bot], Cwirek, drzgemboadislic, Levin, svrakino1921, voltron30 i 66 gostiju.