FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 17:43

Čudo pa Svraka nije bio u ovom prilogu :mrgreen:
Doduše, njegova matična tv kuća je Pink :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

edi05x
Kontakt:

Post Postao/la edi05x » 21 jul 2013, 17:48

Zna li neko,hoće li biti Tv prijenosa utakmice sa Koševa....Red bi bio da državna televizija prenosi utakmicu Željezničara....nakon što su Sarajevo,Zrinjski bili na njihovom repertoaru :).Pozzz svim simpatizerima kluba s Grbavice :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2013, 17:49

edi05x je napisao/la:Zna li neko,hoće li biti Tv prijenosa utakmice sa Koševa....Red bi bio da državna televizija prenosi utakmicu Željezničara....nakon što su Sarajevo,Zrinjski bili na njihovom repertoaru :).Pozzz svim simpatizerima kluba s Grbavice :)
Bice na bht 100%.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 jul 2013, 17:51

necu da kazem da su kerla I skaljic nesto posebno odigrali,ali vjerujte da su mozda I najmanje krivi za golove.ne samo kod golova vec I kod mnogih sansi na kerlu I skaljica su isla po 2 igraca.sta su radili tu zeljkovic i urdinov,glumili budale kod out linije.cak sta vise jako se moze zamjeriti veznoj liniji koja tu nije adekvatno pomagala u zatvaranju.tako da bezveze se prica kako su izgubljeni.
Evo neko pominje selimovica,pa taj bar zna primit loptu I povuci za razliku od onog sto ga opravdavate svim sredstvima.
Neki dan gledam lazu ,ne zna frajer zabit gol ali brate kad se zagradi I kad primi onu loptu medju 3 igraca ,milina ti pogledat.to nas spic ne moze uradit ni kad je sam.
Bez obzira na maneiz prvog meca,ja sam ponosan na nas timjer su pokazali da mogu,pokazali karakter.pokazali su nesto sto je jako bitno,da treba vjetovati da uz malo truda I ulaganja mozemo napravit iskorak.
Mana je bilo,I bice ih I u utorak,da ih je manje bili bi smo jaci klub nego sto jesmo.
Samo jednu stvar bi volio da se neogranivacamo pricama dobro je,nemamo bolje ne mozemo vise.
Ja npr smatram da je adil parmak kakvog zeljo nije imao od onog amira spahica,ne piju menin price borio se,vracao se,to je stvar taktike.I njegovog posla,to ne znaci da zbog toga ne mora.znati primit loptu,proci igraca,uputit kvalitetan udarac.
Pricat da nema boljeg,vala je debilna sama po sebi.ara je igracina za njega,bajic ima talenta da sigurno moze pruziti vise.
Sad meme nervira prica on je dao 40 golova,ok dao je hvala mu,hvsla mu za sve,ali ako zelimo naprijed adil nije taj kvalitet.ako ga treba prodati ok razumijem,ali ja jedva cekam ovu djecu da stasaju pa cemo svi vidjeti sta su pravi igraci I kako se igra fudbal.
Jedno pitanje imali u vecernjim satima karte kupit kod trznice,ono poslije iftara.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 jul 2013, 17:52

ceze je napisao/la:Čudo pa Svraka nije bio u ovom prilogu :mrgreen:
Doduše, njegova matična tv kuća je Pink :mrgreen:
Ima dosta

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Za sve ti hvala Amare!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2013, 17:56

Kako me je strah, bože dragi kontam lagano je njima sa nama jači su 3x, oni će ga zabiti to 100 %.Svi ste se vi opustili ko da sa igramo sa Laktašima a ne sa Plzenom, iskreno da kažem da će se primit ono što se govorilo za utakmicu u Plzenu ubistvo će biti na koševu 4-5 kom.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jul 2013, 17:57

stadion je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:[youtube][/youtube]
volim ga vidjeti u onoj zelenoj varijanti sa cvikama na sesiru kako dijeli repa....koji seljak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravi Irski vilenjak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 21 jul 2013, 18:00

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako me je strah, bože dragi kontam lagano je njima sa nama jači su 3x, oni će ga zabiti to 100 %.Svi ste se vi opustili ko da sa igramo sa Laktašima a ne sa Plzenom, iskreno da kažem da će se primit ono što se govorilo za utakmicu u Plzenu ubistvo će biti na koševu 4-5 kom.
mojne pesimizma. ;)
Odlazi Safete.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2013, 18:02

TeaM87 je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
5.500
Nije istina, kapacitet juga na Koševu je oko 4500-4700 sjedecih mjesta, no uzmi u obzir da ima polomljenih stolica, da ima tri reda bez stolica sto se ne smije prodavati bice upravo onoliko koliko je i receno, a to je tek tek oko 4000 karata za jug u prodaji (mozda tek nesto malo iznad). 5500 nije ni kapacitet sjevera na Koševu.

Evo nema ni 15 minuta kada sam napustio plavi salon, članska redni broj 697, godisnja za jug redni broj 199 (ko ima godisnju, sutra od 12-16h je uzimanje karte za utakmicu protiv Plzen). Kada sam ulazio, bilo je mozda dvije osobe unutra, ali oko petero je izaslo bas u tom trenutku. No kada sam napustao, bilo je oko 5 novih ljudi koji ulaze, znaci ima konstantan protok ljudi sto je stvarno pozitivno :)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jul 2013, 18:08

AnelZ je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:Jel zna neko tacan broj ulaznica za Jug tj koliki je kapacitet
5.500
Nije istina, kapacitet juga na Koševu je oko 4500-4700 sjedecih mjesta, no uzmi u obzir da ima polomljenih stolica, da ima tri reda bez stolica sto se ne smije prodavati bice upravo onoliko koliko je i receno, a to je tek tek oko 4000 karata za jug u prodaji (mozda tek nesto malo iznad). 5500 nije ni kapacitet sjevera na Koševu.

Evo nema ni 15 minuta kada sam napustio plavi salon, članska redni broj 697, godisnja za jug redni broj 199 (ko ima godisnju, sutra od 12-16h je uzimanje karte za utakmicu protiv Plzen). Kada sam ulazio, bilo je mozda dvije osobe unutra, ali oko petero je izaslo bas u tom trenutku. No kada sam napustao, bilo je oko 5 novih ljudi koji ulaze, znaci ima konstantan protok ljudi sto je stvarno pozitivno :)
Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karata
Drugo-kapacitet juga na Grbavici je 4000 tako da je nemoguce da je kapacitet juga na Kosevu samo 4500
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 21 jul 2013, 18:11

AnelZ je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
5.500

Očekujem da će biti prodato nekih 500 godišnjih karata i 1.000 članskih ; +/- 100.000 km ; Utakmica, ulaznice, TV prijenos, sponzori - organizacija utakmice, 350.000 ; Haman pola miliona, ZBOG JEDNOG DOBROG REZULTATA ;

Mangupski 8-)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2013, 18:11

diego_TM je napisao/la: Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karata
Drugo-kapacitet juga na Grbavici je 4000 tako da je nemoguce da je kapacitet juga na Kosevu samo 4500
Ja kategoricki tvrdim da je ne moguce pustiti 5000 karata u prodaju za juznu tribinu stadiona Koševa ako ne zelimo da dobijemo ogromnu kaznu od UEFA zbog blokiranih stepenica i ulaza/izlaza. Smatram da ljudi u klubu imaju bolje informacije od mene (i trebaju), ali ono 5000 je receno otprilike, a ne tacan broj pustenih ulaznica za jug.

Kapacitet juga na Grbavici (stolice) je oko 3000 (po sektoru 750), a nikako 4000.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 21 jul 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 18:13

AnelZ je napisao/la:
diego_TM je napisao/la: Prvo-zvanicno je pusteno 5000 karata
Ja kategoricki tvrdim da je ne moguce pustiti 5000 karata u prodaju za juznu tribinu stadiona Koševa ako ne zelimo da dobijemo ogromnu kaznu od UEFA zbog blokiranih stepenica i ulaza/izlaza.

Kapacitet juga na Grbavici (stolice) je oko 3000 (po sektoru 750), a nikako 4000.
A jesi lik, pustili su 5.000 ulaznica za južnu tribinu. Tako je rekao Muharemović, da sad ne postavljam članak...
'Znamo da je interes veliki, a konkretne informacije o broju ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju, imat ćemo sutra. Prema propozicijama, maksimalno 24.000 ulaznica klub može ponuditi gledaocima (južna tribina 5.000, istočna 7.000 i zapadna 12.000), dok je sjeverna rezervisana za gostujuće navijače, kazao je direktor aktuelnog bh. prvaka.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jul 2013, 18:16

Anonimac je napisao/la: A jesi lik, pustili su 5.000 ulaznica za južnu tribinu. Tako je rekao Muharemović, da sad ne postavljam članak...
Rekao, porekao. Znam za clanak, citam svaku vijest u vezi Željezničara ali mnogo stvari je receno u svijetu i opet nisu ispunjene. Ali neka vam bude da je 5000 karata pusteno za jug, ja ostajem pri tome da je kapacitet juga na Koševu izmedju 4500 i 4700 sjedecih mjesta kada su sve stolice tu (ako nadjem clanak ili sliku koji dokazuje, stavljam ovdje) :) budi pozdravljen.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jul 2013, 18:18

Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?

I do kad se prodaje na Skenderiji zna li neko?
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 21 jul 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 18:19

Kapacitet juga na Kosevu je 4800,mislim da su nasi to zaokruzili na 5000 obzirom da u prvim redovima nema stolica,a vecina raje stoji ionako.Znaci za jug je pusteno 5000 okruglo u prodaju
SLOBODA NAVIJAČIMA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2013, 18:21

ennis je napisao/la:Kapacitet juga na Kosevu je 4800,mislim da su nasi to zaokruzili na 5000 obzirom da u prvim redovima nema stolica,a vecina raje stoji ionako.Znaci za jug je pusteno 5000 okruglo u prodaju
Ako je to istina mogli bi dobiti 20 000 e kazne,mislim da su pitari dobili prosle godine dobili kaznu u vezi navijaca na stadionu.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 21 jul 2013, 18:22

Edin TM87 je napisao/la:Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?

Cini mi se da se do 6. prodaje ,a to prvo ne znam ... :)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 18:23

Edin TM87 je napisao/la:Hitno mi treba odgovor, da li se dobija ulaznica svakako pri kupovini clanske i godisnje neovisno tome da li ce nestati karata za jug?

Pretpostavljam da je klub ostavio dio besplatnih ulaznica za one koji uzmu godisnju sutra ili prekosutra.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jul 2013, 18:23

ne znam to za skenderiju ali automatski kada si uzeo godisnju karta je ostavljena za tebe i za svakog ko je uzeo samo moras sutra ili u utorak do plavog salona i uzeti ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Bing [Bot], Cwirek, drzgemboadislic, Levin, svrakino1921, voltron30 i 66 gostiju.