Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 18:44

ron9 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Elegant, puno si toga napisao, na kraju nista nisi rekao..to sto ja kritiziram Susica nema nikakve veza sa "menadzerskim talovima", tako da ne mozes generalizirati, i u jednu grupu svrstati kriticare ovog amatera od trenera.

Totalno je licemjerno pisati da neko ovdje zeli neuspjeh repke kako bi imao o cemu pisati, mozda ima i takvih, ali opet generaliziras, i to sto radis je cak i gore od ove male grupe koji pisu protiv Susica samo da bi nesto pisali, ili kontrirali.

Mi jesmo prvi u grupi, ali smo imali najlaksi raspored, izuzimajuci Grcku gdje smo bili apsolutno nadigrani u svim segmentima, i trebali smo glatko izgubiti da nam fortuna nije bila saveznik, a to sve ima direktno veze sa Safetovim nacinom vodjenja ekipe.

To sto ti slijepo gledas 1. poziciju na tabeli, i ne vidis greske covjeka koji je dosao na mjesto selektora jer ga u njegovoj Francuskoj niko nije htio, je tvoja stvar, ali nemoj drugima imputirati nesto sto ne misle, a to je neuspjeh voljene reprezentacije.

Nikad ovaj krelac od "trenera" nece voljeti ovu zemlju, i reprezentaciju vise od mene, jer sam se ja borio da bi on mogao drk.ati francusku cunicu u mojoj zemlji!

O njegovim izjavama za medije, i paradoksalnim pozivanjima odredjenih igraca necu trositi rijeci.
Tvoja borba i mackova predja. Konstantno pljujes po Susicu, nevalja ti nitko, igra u Grckoj se bila super, sta vis ne sjases..Kako kaze ona narodna:" slabom k.... i dlake smetaju".
Susic sam po sebi pljuje tako jako da se svako ko imalo ima BiH u sebi osjeca poprskano..................
Mislim da ti taj ruralni pokusaj zamjene teza otpada do daljneg....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 25 jan 2013, 18:56

joj majko moja sve sto se dobro desi u reprezentaciji odma svi pisu to je ivicino djelo a kad je nesto lose onda je sajino fuj kakvi smo ljudi da te bog sacuva

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2013, 18:57

samoposteno je napisao/la:joj majko moja sve sto se dobro desi u reprezentaciji odma svi pisu to je ivicino djelo a kad je nesto lose onda je sajino fuj kakvi smo ljudi da te bog sacuva
Ne dokazni ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2013, 18:57

Ne smeta to meni kad pojedinac ima negativan stav prema selektoru logicno da mora bit nekim koji ne vole nekog i to je tako. Ali je problem u nasem narodu sto niti jedan selektor koji je vodio bilo koju reprezentaciju nase drzave nije bio dobar , svi su imali tajne namjere , menadzere , prali su pare preko saveza itd.Meni to smeta susic radi ok posao to sto se vi smatrate boljim strucnjacima od covjeka koji je igro citav zivot fudbal a vi ste sigurno loptu u najboljem slucaju sutali po poligonu i ne mozete sigurno bit bolji od njega kakav god da je on. Dok god smo prvi i dok god sa ovakvom lakocom igramo te male utakmice ja sam sretan , mislim da samo njemci i spanjolci sa ovakvom lakocom rijesavaju protivnike koji su kvalitetom iza njih. Al ono sto bode oci su velike utakmice nikad ih nismo znali igrat nismo ih znali igrat ni prije susica ali polako ucimo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 19:05

grgr je napisao/la:Ne smeta to meni kad pojedinac ima negativan stav prema selektoru logicno da mora bit nekim koji ne vole nekog i to je tako. Ali je problem u nasem narodu sto niti jedan selektor koji je vodio bilo koju reprezentaciju nase drzave nije bio dobar , svi su imali tajne namjere , menadzere , prali su pare preko saveza itd.Meni to smeta susic radi ok posao to sto se vi smatrate boljim strucnjacima od covjeka koji je igro citav zivot fudbal a vi ste sigurno loptu u najboljem slucaju sutali po poligonu i ne mozete sigurno bit bolji od njega kakav god da je on. Dok god smo prvi i dok god sa ovakvom lakocom igramo te male utakmice ja sam sretan , mislim da samo njemci i spanjolci sa ovakvom lakocom rijesavaju protivnike koji su kvalitetom iza njih. Al ono sto bode oci su velike utakmice nikad ih nismo znali igrat nismo ih znali igrat ni prije susica ali polako ucimo.
Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)
Prije Saje dibera nismo imali igrace sad kada imamo top igrace nemamo trenera..........Tako da sam 90% ubjedzen da ce dok je dilber selektor prvenstvo biti samo san... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2013, 19:16

gringobih je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ne smeta to meni kad pojedinac ima negativan stav prema selektoru logicno da mora bit nekim koji ne vole nekog i to je tako. Ali je problem u nasem narodu sto niti jedan selektor koji je vodio bilo koju reprezentaciju nase drzave nije bio dobar , svi su imali tajne namjere , menadzere , prali su pare preko saveza itd.Meni to smeta susic radi ok posao to sto se vi smatrate boljim strucnjacima od covjeka koji je igro citav zivot fudbal a vi ste sigurno loptu u najboljem slucaju sutali po poligonu i ne mozete sigurno bit bolji od njega kakav god da je on. Dok god smo prvi i dok god sa ovakvom lakocom igramo te male utakmice ja sam sretan , mislim da samo njemci i spanjolci sa ovakvom lakocom rijesavaju protivnike koji su kvalitetom iza njih. Al ono sto bode oci su velike utakmice nikad ih nismo znali igrat nismo ih znali igrat ni prije susica ali polako ucimo.
Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)
Prije Saje dibera nismo imali igrace sad kada imamo top igrace nemamo trenera..........Tako da sam 90% ubjedzen da ce dok je dilber selektor prvenstvo biti samo san... ;)
Doci ce super strucni Barbarez i sve ce ici po loju. ;)

A garant ces ti prvi njemu naci nadimak kao sto si i Safetu, nakon prvog kiksa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 25 jan 2013, 19:31

oo dragi pape fin i zdrav bio, mislim, zasto nisi pozvao viscu ili sehica, ili zeca,, ili muslimovica, ili hasagica... pape dragi sta je s tobom

kakav je ovo spisak, ja mislio spisak za nastavak sezone Gradine, a ne reprezentacije, puh safete

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2013, 20:01

"Opet palamudite, uzivajte u voznji" :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 jan 2013, 20:15

gringobih je napisao/la:Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)

Od kada ti pratis reprezentaciju? Kada je Sajo dosao na stolicu? Tarabanje obicno .. Imas net, umjesto baljezganja provjeri malo ko i kada je igrao za repku pa malo skontaj .. Vidjeces da ti je skoro svaki post na temu naseg nacionalnog tima obicno podvaljivanje ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jan 2013, 20:27

samson je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)

Od kada ti pratis reprezentaciju? Kada je Sajo dosao na stolicu? Tarabanje obicno .. Imas net, umjesto baljezganja provjeri malo ko i kada je igrao za repku pa malo skontaj .. Vidjeces da ti je skoro svaki post na temu naseg nacionalnog tima obicno podvaljivanje ...
Lupa frajer kao i obicno ali navikli smo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 20:32

gringobih je napisao/la: Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)
Baljic,Salihamidzic,Bolic,Kodro,Hibic,Konjic,Mujcin,Barbarez,Varesanovic,Topic,Halilovic,Sabic,Music, rahmetli Katana.

Znas li sta je taraba,e ako znas,odvali kakav pozamasan parmak,pa se isklepaj po tintari,prije nego napises bilokakvu glupost.

Cuj prije Susica nismo imali kvalitetne igrace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 20:39

Elegant je napisao/la:Vidis opet se vracamo na pocetak, on je "krelac" i ne voli nasu zemlju, ti znas da je ti volis vise, on "paradoksalno" poziva igrace ...itd. Samo okrecete plocu naopako, on je kriv za sve, a sto se tice rezultata to je pukla sreca. Eto kada dođe novi selektor sve ce "kao" biti bolje jer taj novi ce sve znati, tada nece biti srece jer ce on biti zaslluzan za rezultate, a kao da gledam da ce te i njemu naci nadimak, vrjeđati ga nakon prvog kiksa i sve tako u krug.
Elegant ba pusti ga,tip ne zna koliko lupeta. Koliko Pape voli BIH,dovoljno je spomenuti 93-cu godinu i reprezentaciju BIH u stvaranju za koju je Pape igrao ,protiv Kaiserslauterna,Genka i ostalih utakmica iz te godine.Njegovo ogromno zalaganje da se BIH primi u clanstvo FIFA i UEFA. Ali sta objasnjavati ljudima,koji su poceli reprezentaciju pratiti prije 3-4 godine.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 jan 2013, 20:46

emir79 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vidis opet se vracamo na pocetak, on je "krelac" i ne voli nasu zemlju, ti znas da je ti volis vise, on "paradoksalno" poziva igrace ...itd. Samo okrecete plocu naopako, on je kriv za sve, a sto se tice rezultata to je pukla sreca. Eto kada dođe novi selektor sve ce "kao" biti bolje jer taj novi ce sve znati, tada nece biti srece jer ce on biti zaslluzan za rezultate, a kao da gledam da ce te i njemu naci nadimak, vrjeđati ga nakon prvog kiksa i sve tako u krug.
Elegant ba pusti ga,tip ne zna koliko lupeta. Koliko Pape voli BIH,dovoljno je spomenuti 93-cu godinu i reprezentaciju BIH u stvaranju za koju je Pape igrao ,protiv Kaiserslauterna,Genka i ostalih utakmica iz te godine.Njegovo ogromno zalaganje da se BIH primi u clanstvo FIFA i UEFA. Ali sta objasnjavati ljudima,koji su poceli reprezentaciju pratiti prije 3-4 godine.
ako je toliki patriota kakvim ga ti smatras...zasto onda nije preuzeo reprezentaciju nekad ranije..prije Cire..ili kad su nasi igraci potpisali ono pismo?? njegov odgovor je uvijek bio trenutno nisam zainteresovan za preuzimanje reprezentacije...nemojte ba ljudi pravit od Papeta strucnjaka kad on to nije nit ce kad biti..kao fudbaler svaka mu cast...bio je igracina

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2013, 20:48

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Kad na mozgu imas tumor djabe transplatirati bubrege, jetru ili srce...razumijes ;)
Baljic,Salihamidzic,Bolic,Kodro,Hibic,Konjic,Mujcin,Barbarez,Varesanovic,Topic,Halilovic,Sabic,Music, rahmetli Katana.

Znas li sta je taraba,e ako znas,odvali kakav pozamasan parmak,pa se isklepaj po tintari,prije nego napises bilokakvu glupost.

Cuj prije Susica nismo imali kvalitetne igrace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Upravo sam htio te sve igrace da nabrojim , moram priznat da sad imamo dobre reprezentativce na svim pozicijama dok tad nismo imali.Ali kakve su reprezentacije igrale SP i EP ova ekipa je brazil za neke...Al to ti je balkanoid **** nicime nije zadovoljan a nista ne bi poduzeo da bude bolje , ljudi bi da barbarez bez ikakvog trenerskog iskustva preuzme nacionalni tim u najvaznijem trenutno mozda od njenog osnivanja, vi ste totalne budale. Ne kazem da nema bolji od susica ali oni bolji vaha i sl. svi otisli svojim putem mozda za 10 godina na takve mognemo racunat ako ljudi u savezu budu dovoljno sposobni da ih dovuku tj ako budu sposobni da izgrade ono sve sto je sruseno tokom ovih 15 godina il kolko vec. A najjaci su mi ovi ljudi koji misle da oni najvise vole bosnu od svih i da su najveci bosanci , i ja sam bio u ratu ovde bio djete ,otac mi bio u armiji i ja sad trebam hodat cestom i govorit haj ti iz bosne ne volis je kolko je ja volim.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 21:51

gringobih je napisao/la:
Koje top igrace????Pa na proljece ni jednog jedinog reprezentativca BIH u ligi sampiona neces gledati.
Dok smo prije znali nase reprezentativce gledati i kao osvajace tog kupa.A i od te iste Grcke i ostalih redovno po usima dobijali.Kakav top i bakraci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jan 2013, 22:04

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Koje top igrace????Pa na proljece ni jednog jedinog reprezentativca BIH u ligi sampiona neces gledati.
Dok smo prije znali nase reprezentativce gledati i kao osvajace tog kupa.A i od te iste Grcke i ostalih redovno po usima dobijali.Kakav top i bakraci.
Pa recimo sta je Svedska kad izuzmes Ibrahimovica?????
Sad sam Dzeko vrijedi kao nekad komplet repka pa mozda i vise....
Da ne nabrajam Pjanu & Co .... ;)
Pa vidi sad vrijednost i klubove reprezentativaca i nekad.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jan 2013, 22:08

Nisu prije vrijedili igrači koliko sada vrijede.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2013, 22:14

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pa recimo sta je Svedska kad izuzmes Ibrahimovica?????
Po vrijednosti jel transfermarketa :lol:
Po toj vrijednosti je Slovacka skuplja i od nas a i od Grcke.Pa ni Litvaniju nisu uspjeli dobiti a Hamsik im skuplji od sviju njih zajedno,Da ne govorim da su od te iste Grcke fasovali na svom terenu.
Djabe ides iz krajnosti u krajnost.Mada vrlo rjedje nego prije,ali se ovako javis ponekad.Pa opet usutis nakon rezulatata.Stara prozvakana prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jan 2013, 22:16

Baljic (Real, Galatasaray) Bolic (Fener, Rayo), Braco (Bayern), Barbarez (Hamburg), Hibic (Sevilla, A. Madrid), Konjic (Monaco, Coventry)
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 25 jan 2013, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 jan 2013, 22:17

gringobih je napisao/la: Pa recimo sta je Svedska kad izuzmes Ibrahimovica?????
Salihamidzic (HSV,Bayern,Juventus) Baljic (Fenerbahce,Galatasaray,Real Madrid) Kodro (Real Sociedad,Barcelona) Hibic (Sevilla,Atletico Madrid), Varesanovic (Bordeaux,Olympiacos) ,Barbarez (Dortmund,HSV,Leverkusen),Topic(AC Monza,Wolfsburg,Austria Wien), Konjic (AS Monaco,Coventry,Derby County),Sead Kapetanovic (Wolfsburg,Dortmund),Bolic (Fenerbahce,Rayo Vallecano)

U mnogo boljim klubovima,nego danasnji reprezentativci.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.