Susic sam po sebi pljuje tako jako da se svako ko imalo ima BiH u sebi osjeca poprskano..................ron9 je napisao/la:Tvoja borba i mackova predja. Konstantno pljujes po Susicu, nevalja ti nitko, igra u Grckoj se bila super, sta vis ne sjases..Kako kaze ona narodna:" slabom k.... i dlake smetaju".velez_mostar je napisao/la:Elegant, puno si toga napisao, na kraju nista nisi rekao..to sto ja kritiziram Susica nema nikakve veza sa "menadzerskim talovima", tako da ne mozes generalizirati, i u jednu grupu svrstati kriticare ovog amatera od trenera.
Totalno je licemjerno pisati da neko ovdje zeli neuspjeh repke kako bi imao o cemu pisati, mozda ima i takvih, ali opet generaliziras, i to sto radis je cak i gore od ove male grupe koji pisu protiv Susica samo da bi nesto pisali, ili kontrirali.
Mi jesmo prvi u grupi, ali smo imali najlaksi raspored, izuzimajuci Grcku gdje smo bili apsolutno nadigrani u svim segmentima, i trebali smo glatko izgubiti da nam fortuna nije bila saveznik, a to sve ima direktno veze sa Safetovim nacinom vodjenja ekipe.
To sto ti slijepo gledas 1. poziciju na tabeli, i ne vidis greske covjeka koji je dosao na mjesto selektora jer ga u njegovoj Francuskoj niko nije htio, je tvoja stvar, ali nemoj drugima imputirati nesto sto ne misle, a to je neuspjeh voljene reprezentacije.
Nikad ovaj krelac od "trenera" nece voljeti ovu zemlju, i reprezentaciju vise od mene, jer sam se ja borio da bi on mogao drk.ati francusku cunicu u mojoj zemlji!
O njegovim izjavama za medije, i paradoksalnim pozivanjima odredjenih igraca necu trositi rijeci.
Mislim da ti taj ruralni pokusaj zamjene teza otpada do daljneg....