FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nekad^navijac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nekad^navijac » 26 mar 2012, 19:23

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 20326125#2" onclick="window.open(this.href);return false;

svaka čast ;) a ne ko mi :evil:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 mar 2012, 20:32

nekad^navijac je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 20326125#2

Pa to je kad Dodik pogura :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 26 mar 2012, 23:24

Fkr.87 je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 20326125#2

Pa to je kad Dodik pogura :mrgreen:
znam braca, al njih makar neko gura, nas nece niko
j*bo li im 3 panonsko sve
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2012, 07:57

nikad mi necemo nestat, samo ne mogu da prestanem razmilsljat sta je to razlog da citava dalmacija navija za hajduk dok nas kanton koji je vece stanovnistvo od dalmacije i najveci kanton po tome u BIH nema toliko navijaca Slobode, zasto svi ljudi iz pregradja Tuzle vole vise Zelju i Sarajevo, pogotov Sarajevo a ne nas, iako su tu blizu nas, sta je to ucinilo da se Tuzla ne voli od lukavcana gracanlija i ostalih, zamislite da je samo kao u dalmaciji npr, kakav bi to samo sad sjever bio kad se zavrsi u jbm tiiiiiiiiiiiiii kamen

u pmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2012, 08:06

a da ne govorim kako bi to nama finansijski pomoglo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 27 mar 2012, 10:19

marseille_unique je napisao/la:nikad mi necemo nestat, samo ne mogu da prestanem razmilsljat sta je to razlog da citava dalmacija navija za hajduk dok nas kanton koji je vece stanovnistvo od dalmacije i najveci kanton po tome u BIH nema toliko navijaca Slobode, zasto svi ljudi iz pregradja Tuzle vole vise Zelju i Sarajevo, pogotov Sarajevo a ne nas, iako su tu blizu nas, sta je to ucinilo da se Tuzla ne voli od lukavcana gracanlija i ostalih, zamislite da je samo kao u dalmaciji npr, kakav bi to samo sad sjever bio kad se zavrsi u jbm tiiiiiiiiiiiiii kamen

u pmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Prije je to bilo tako, ali Sloboda je poslije rata htjeli mi to ili ne priznati, prestala bit bredn, ne igra evropska takmicenja, nema bitniju ulogu u ligi, nije nista osvojila, to je razlika.
Djeca na tv-u kad gledaju nase ekipe po kv. za evropu gledaju Zelju, Sarajevo, Siroki, Borac...
Samo sto vide da so Siroki i Borac klubovi "drugih drzava" i onda se nafuraju na Zelju i Sarajevo...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 mar 2012, 10:22

Sarajevo je i prije rata imalo mnogo navijača u Tuzlanskom kantonu. Navijače van svog grada su prije rata imale samo ekipe sarajeve, veleža i željezničara.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 11:56

Izgleda da para nema prema rijecima Hadzica,tako da cemo Slobodu protiv Sirokog posljednji put gledati u premijer ligi ! Zalosno :cry: Niko ne misli pomoci klubu u ovoj situaciji,hebem im sve...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 27 mar 2012, 12:49

harry_90 je napisao/la:Izgleda da para nema prema rijecima Hadzica,tako da cemo Slobodu protiv Sirokog posljednji put gledati u premijer ligi ! Zalosno :cry: Niko ne misli pomoci klubu u ovoj situaciji,hebem im sve...
I sad ce doci simpatizeri ostalih klubova u BiH i reci zasto se mi kao simpatizeri Slobode ne dignemo na noge i rijesimo to. Da mi je babo "Bingo" pomogao bi, al posto nije, i nema takvih koji ce pomoci samo mozemo moliti Boga da situacija bude rijesena u nasu korist. Nemamo podrske Grada a ni Kantona smrdljivog :?
Mozemo samo nagadjati sta ce se izdesavati sljedecih par sedmica za "nasu" Slobodu, mozemo mi i proteste napraviti al nema para ljudi, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEMA!
Zalosno ali istinito :? :?
Fk Sloboda
Okk Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2012, 14:20

FCS je napisao/la:Sarajevo je i prije rata imalo mnogo navijača u Tuzlanskom kantonu. Navijače van svog grada su prije rata imale samo ekipe sarajeve, veleža i željezničara.
ma za slobodu je tad navijao hajmo reci citava regija oko TZ..fazon je sto nakon rata TK je imala najvise prvoligasa..pa vo haman 6-7 ekipa Sloboda,Zmaj,Buducnost,Lukavac,Gradina, Zvijezda i racunajuci jos Drinu koja je tad bila u nasem kantonu...ebiga izmedju tih ekipa je nastao rialitet i onda su ljudi uvjek bili protiv Slobode i njihovih navijaca...onda jos pridodas tome da djeca koja su se skolovala u nasem gradu i nisu bas prolazila najbolje ...izbjegavali su proci parkom do tada poznate kajmak stanice i td :)...onda smo bili navijacka skupina koja nikad nije po kantonu isla i skupljala svoje navijace, jer so grupa koja je uglavnom zavisila od nasih ljudi iz TZ i nekih ljudi iz podrinja i td.
Znaci razloga je mnogo sto mi danas nemamo te navijace i nemamo se sta buniti zbog toga takav nam je kanton gdje su sve te ekipe izgradile jedni prema drugima sportski rivalitet i to je razumljivo..mladji koji dolaze znaci uvjek ce biti protiv Slobode sto je razumljivo...isto kao sto Travnik tamo ne gotivi Celika i gotive sarajevske ekipe to je isto, onda Visoko i td ...samo sto smo mi po tom pitanju upodrodjenom polozaju bas iz tog razloga sto je kanton davao najvise nekadasnjih prvoligasa ili ti ga sad premierligasa kako hoces
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 mar 2012, 16:39

- Kako bude drugim klubovima, bit će i nama. Vjerujte, naša pozicija je povoljnija od nekih premijerligaša. Nema govora o gašenju kluba. Ono što volimo, nikome nedamo – ponovio je predsjednik Slobode, Davud Zahirović.

Ne znam sto citate sa Sport Centra, onaj Edin Skokic jedva ceka da nesto napise o Slobodi i da je crni. Okanite se tih stranica, kad bude pisao na nasim stranicama onda nesto pisite.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 17:01

Vidjecemo sta ce biti do kraja marta,dal ce se naci pare ili ne.. Ako Zahirovic nadje pare treba mu spomenik dignuti kraj stadiona :mrgreen:

Treba se nadati da ce se pare naci,klub koji ima tradiciju od 93 godine ne bi smjeo tako lako da se zaboravi od strane nadleznih i red je da se Slobodi pomogne. Ali ko zna mozda Imamovic pogura blize se izbori.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 27 mar 2012, 21:39

[youtube][/youtube]

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 mar 2012, 21:56

FCS je napisao/la:Sarajevo je i prije rata imalo mnogo navijača u Tuzlanskom kantonu. Navijače van svog grada su prije rata imale samo ekipe sarajeve, veleža i željezničara.
ja neznam za kanton al prije rata zeljo GARANT nije imao nijednog jedinog navijaca iz tz osim ako nije neki sarajlija koji je zivio u tz..ista je stvar i sa velezom kao i sa recimo nekim tuzlacima koji su zivjeli u sa...pa to ne smatram nekom ekipom u fazonu da bas neko kao rodzeni tuzlak navija za ova 2 kluba...horde su imale ekipicu pravih tuzlaka od 4,5 momaka koji su hodali po tekmama sarajeva..svi su znali da oni gotive pitare al nikad nisu imali problema jer su bili skroz rege momci a i posto su bili mala ekipica svima su bili vise simpa nego neka ozbiljna podgrupa iz tz....o poslijeratnom periodu je smijesno i pricat o nekim hz,pitama ili gluho bilo ra iz TZ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 mar 2012, 22:25

Problem je u tome sto su posle rata dosli pogresni ljudi u slobodu i doveli je tu gdje jest.... a navijace su izgubili ponasanjem sto su sve tadasnje pare isle samo u slobodu to jest ljudima koji su je vodili a ne u razvoj slobode kao kluba....

A ja stvarno nevidim kako se pomoc slobodi, to sto zahirovic radi su ko bolesniku aparati za disanje... da je bosna imalo pravna drzava sloboda bi dosad bila u stecaju, ne samo sloboda tu je i celik i neznam ko vise... kako uopste da im neko pomogne, kanton, vlada ili grad kako da im da para kad ti klubovi nemaju svog racuna, svi su blokirani... znaci nemogu uopste poslovat dugovi davno prevazisli vrijednost imovine kluba, i samo je pitanje dana da kada ce FK Sloboda zavrsit kao KK sloboda, to je realnost i pravo cudo treba da se desi da bude drugacije.... i meni je stvarno zao sto se to desava takvom brendu sjeverne bosne.

Jasmin Imamovic je realan covjek i on ide samo na sigurne poene, i da zna da se moze pomoc slobodi on bi pomogo, sa tim bi skupio veliku popularnost u tuzli al je svjestan da njoj nema spasa zato i ne pokusava...
Fudbal u bosni je rupa bez dna, bacaj koliko hoces nikad je neces napunit

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 mar 2012, 22:34

Nije mi jasno zbog cega Jasmina Imamovica toliko prozivate, pa ljudi moji budimo malo realni, nije taj covjek kriv sto je ovakvo stanje u Slobodi kakvo jest , zna se ko je doveo Slobodu u ovakvu situaciju to je jasno ko dan, dalje Jasmin jos ove godine ce bit nacelnik i on vise nema pravo tako da nemaju izbori nikakve veze sa Slobodom. Da nije Jasmina Imamovica stadion se nebi poceo gradit nikad, isto moramo bit realnii i reci da je to istina, covjek je poceo stadion da radi ali ne moze on sve sam , to jest ne moze opstina sama finansirati Stadion mogli su oni sklepat neke tribine kao sto su u Gradaccu , al dovoljno govori da sama Sjeverna tribina košta nekig 4 miliona i vise tako da nema potrebe govorit bilo sta, mi smo takvi ljudi u gradu, nama sve smeta , fontane, panonsko itd.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 mar 2012, 22:42

fukara87 je napisao/la:Nije mi jasno zbog cega Jasmina Imamovica toliko prozivate, pa ljudi moji budimo malo realni, nije taj covjek kriv sto je ovakvo stanje u Slobodi kakvo jest , zna se ko je doveo Slobodu u ovakvu situaciju to je jasno ko dan, dalje Jasmin jos ove godine ce bit nacelnik i on vise nema pravo tako da nemaju izbori nikakve veze sa Slobodom. Da nije Jasmina Imamovica stadion se nebi poceo gradit nikad, isto moramo bit realnii i reci da je to istina, covjek je poceo stadion da radi ali ne moze on sve sam , to jest ne moze opstina sama finansirati Stadion mogli su oni sklepat neke tribine kao sto su u Gradaccu , al dovoljno govori da sama Sjeverna tribina košta nekig 4 miliona i vise tako da nema potrebe govorit bilo sta, mi smo takvi ljudi u gradu, nama sve smeta , fontane, panonsko itd.
Nisam iz Tuzle, ali mi kao običnom građaninu ove države ne ide u glavu da Tuzla, kao jedan od većih gradova u BiH ne može da ima normalnog i stabilnog premijerligaša. Što se tiče Imamovića, nije samo Sloboda u pitanju, koliko vidim u Tuzli trenutno nema nijednog stabilnog sportskog kolektiva na višem nivou ili se varam? Znači u gradu, kojem je on načelnik, nikako se ne ulaže u sport. Njemu su bitne pjesničke večeri, još jedno jezero..a djeca umjesto da se bave sportom, neka hodaju po putu. Imate ba izbore, da mi je babo rođeni ja bih ga srušio, pa nek' nasljednik konta da su i navijači biračko tijelo.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 mar 2012, 22:44

Vas je uništio Salih (.ebo mater svoju )Šabović.Lik je potpisao masu ugovora sa igračim i trenerima (večinom fudbalskim anonimusima) koje nebi ni mamić mogao platiti .I onda kad je vidio da brod tone ko fol se posvetio politici.
Neznam kako ste mu uopšte dozvolili da uđe u klub sa onom poganom šiptarskom facom pogotovo kad se zna da je lik bio u sukobu interesa jer je bio menađer pojedinim igračima (naravno onim najvrijednijim).Problem Tuzle kao grada jeste što je u rukama ŠIPTARA a to je najgori narod u EVROPI. :idea:
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 27 mar 2012, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 mar 2012, 22:50

fukara87 je napisao/la:Nije mi jasno zbog cega Jasmina Imamovica toliko prozivate, pa ljudi moji budimo malo realni, nije taj covjek kriv sto je ovakvo stanje u Slobodi kakvo jest , zna se ko je doveo Slobodu u ovakvu situaciju to je jasno ko dan, dalje Jasmin jos ove godine ce bit nacelnik i on vise nema pravo tako da nemaju izbori nikakve veze sa Slobodom. Da nije Jasmina Imamovica stadion se nebi poceo gradit nikad, isto moramo bit realnii i reci da je to istina, covjek je poceo stadion da radi ali ne moze on sve sam , to jest ne moze opstina sama finansirati Stadion mogli su oni sklepat neke tribine kao sto su u Gradaccu , al dovoljno govori da sama Sjeverna tribina košta nekig 4 miliona i vise tako da nema potrebe govorit bilo sta, mi smo takvi ljudi u gradu, nama sve smeta , fontane, panonsko itd.
Cuj sklepat neke tribine, zato ce u gradaccu imat zavrsen stadion koliki god i po propisima uefe a mi cemo gledat kako se nase mega cudo lagano gradi mic po mic kao auto-put i dicit cemo se da cemo nekad imat stadion, ko zna mozda unucad to dozive.... nisam ja prozivo jasmina samo sam rekao da je covjek realan vidio nema fajde od slobode i kreno na sigurno, jezera, fontanne i td

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 mar 2012, 23:28

A sta sve covjek nece procitat na ovom forumu...
Prvo,intelektualac,u Gradačcu nije sklepana nego se jos sredjuje itekako lijepa tribina od 2500 mjesta sa svim sadrzajima.
Sto se tice Slobode i navijaca,sjecam se nekad utakmice sa Lierse-om,netom nakon rata... Dosli momci iz Gracanice navijat za Slobodu (logicno),a Fukare njima: "Seljaci,seljaci..."
Za onog TK,ili kako vec, nije predjednik (Salih) bio menadzer, nego brat mu il sta vec (Adem).
Ove dugove prema Raci,Gavaricu i co. su oni i napravili i ne vidim zasto bi opstina ili kanton vracali te pare. Bolje im je da se zapitaju dje je lova od npr. Huseinovica i sl.
Momci,mnogo laprdanja u prazno...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.