FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa sta traziz onda ovdje?[/quote]
Smetam ti jel? Ima li ko da mu smetam ovdje?
Smetam ti jel? Ima li ko da mu smetam ovdje?
Evo ne znam..
Aferim najveći sine skandinavijeNerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
FORZA MARŠAL !!!
Naravno, ja cu te zovnuti na kafu i tu ti se gubi svaki trag...Nerminovic je napisao/la:Hocel te i mene trazitiSabinho je napisao/la:Vi ste na redu iduce godine.Nerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sine @zale samo cu te zamolit da ne krsis pravila foruma i odleprsas na temu svog kluba! jer vidim pises i na temi od kona i na nasoj temi kako ti se cejfne, a to smeta!!
@esprit24 Uobicajeno je da proizvodjac opreme placa klubu ugovor! a sad kako su se nasi dogovorili to je medju njima..
@esprit24 Uobicajeno je da proizvodjac opreme placa klubu ugovor! a sad kako su se nasi dogovorili to je medju njima..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Smetam ti jel? Ima li ko da mu smetam ovdje?[/quote]ZaLe98 je napisao/la:Pa sta traziz onda ovdje?
Pa nije korektno da ovdje pises imas Opste diskusije.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 13 jul 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne moram biti navijač Sarajeva da bih pisao ovdje. Sve dok ne vrijeđam nikoga i raspravljam o klubu mogu da pišem. I nemaš me pravo zvati sine, matori.
Evo ne znam..
Pa nije korektno da ovdje pises imas Opste diskusije.Buzdovan je napisao/la:Smetam ti jel? Ima li ko da mu smetam ovdje?ZaLe98 je napisao/la:Pa sta traziz onda ovdje?
Tamo sam se druže pokačio s nekim Hellerom. Tamo je tifo scena izgleda, svršavaju na ove LPH. A utakmice Sarajeva pratim tako da..
Evo ne znam..
Ljudi sad nesto gledam ako uz boziju pomoc izbacimo poljake preuzimamo njihov koficijent i opet necemo biti nosioci i moguci protivnici nasi bi mogli biti: Basel, Salzburg, Viktoria Plzen ako bi morao birati volio bih cehe ali daj da prvo ovaj mec shvatimo ozbiljno i prodjemo pa tek razmatrat sljedeceg protivnika u petak u 13h je izvlacenje parova za narednu rundu takmicenja. 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 13 jul 2015, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@zale SINE, u prvom postu koji si napisao na ovom forumu, napisao si ga na temi FK Zeljeznicar, a koga zanima sta je napisao evo da uslikam

Istina. U derbiju plave podržim. Sad dok je evropa podržavam Sarajevo. I dok je evrope ovdje ću da pišem. Poslije me nemaFrancescoTotti je napisao/la:@zale SINE, u prvom postu koji si napisao na ovom forumu, napisao si ga na temi FK Zeljeznicar, a koga zanima sta je napisao evo da uslikam
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:@zale SINE, u prvom postu koji si napisao na ovom forumu, napisao si ga na temi FK Zeljeznicar, a koga zanima sta je napisao evo da uslikam
-
Nerminovic
- Kontakt:
hodža je napisao/la:Aferim najveći sine skandinavijeNerminovic je napisao/la:Kopenhagen je uz vas, samo jako momci
Nista znaci, sve je dogovorenoSabinho je napisao/la: Naravno, ja cu te zovnuti na kafu i tu ti se gubi svaki trag...![]()
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E pa podrzavaj onda u OPSTIM DISKUSIJAMA namjenjenim za takve poput tebe. Ukoliko ovdje na temi namjenjenoj iskljucivo navijacima i pristalicama FK Sarajevo napises joj jedan post, rado cu ga prijavit!ZaLe98 je napisao/la:Istina. U derbiju plave podržim. Sad dok je evropa podržavam Sarajevo. I dok je evrope ovdje ću da pišem. Poslije me nemaFrancescoTotti je napisao/la:@zale SINE, u prvom postu koji si napisao na ovom forumu, napisao si ga na temi FK Zeljeznicar, a koga zanima sta je napisao evo da uslikam
Brat Totti dijeli pljuske, tako i treba.
Padobrancima ovdje nije mjesto.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako Beko probije Libeta možete se nadati prolazu. A ako ovaj naš na golu bude raspoložen onda vam želim sreću i neki penal.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogurat ce nas Valeri abd 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Razumijemo se brtjoker90 je napisao/la:Brat Totti dijeli pljuske, tako i treba.Padobrancima ovdje nije mjesto.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
****.ZaLe98 je napisao/la:Istina. U derbiju plave podržim. Sad dok je evropa podržavam Sarajevo. I dok je evrope ovdje ću da pišem. Poslije me nemaFrancescoTotti je napisao/la:@zale SINE, u prvom postu koji si napisao na ovom forumu, napisao si ga na temi FK Zeljeznicar, a koga zanima sta je napisao evo da uslikam
[img]http://i.imgur.com/YhrY6P8.png[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.