Ne bih da unaprijed kritikujem nista, ali vise necemo morat govorit gdje nestala raja na slike proslave titule pred Vjecnom vatrom, bit ce nam vjerovatno dovoljno Kosevo i ova utakmica.Buu je napisao/la:Koja borba oko karti, nedostajat ce mi ova pitanja kad pocne liga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
samo mi je bezze ovo za karte mozes uzeti koliko hoces dns dodje lik 10 karti ispred mene uze pa sta je nije auto pijaca u Pm tu smo malo ne profesionalni sto se toga tice jedino im to zamjeram... 

- Trequartista
- Kontakt:
Jesu li ostavili šta za nas sa godišnjim?nime_tm87 je napisao/la:700 karti ima i vjerujem da ces i ti ugrabiti svoju...mulumbu1921 je napisao/la:neko kaze prodale se sve karte za jug,neko kaze 150 ostalo,neko 700 kome vjerovati vise?najvise bi volio ovu zadnju opciju.valjda ce se i sutra koja karta za jug moci kupiti

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Nismo smrdljivi janezi. Samo uzimajte ako nestane Juga bit ce istok i zapad i tamo se navija : A naš ponos ce te jos bolje vidjetiNakamura je napisao/la:samo mi je bezze ovo za karte mozes uzeti koliko hoces dns dodje lik 10 karti ispred mene uze pa sta je nije auto pijaca u Pm tu smo malo ne profesionalni sto se toga tice jedino im to zamjeram...

NO PYRO NO PARTY
Ne sikiraj se...Trequartista je napisao/la:Jesu li ostavili šta za nas sa godišnjim?nime_tm87 je napisao/la:700 karti ima i vjerujem da ces i ti ugrabiti svoju...mulumbu1921 je napisao/la:neko kaze prodale se sve karte za jug,neko kaze 150 ostalo,neko 700 kome vjerovati vise?najvise bi volio ovu zadnju opciju.valjda ce se i sutra koja karta za jug moci kupiti

- Trequartista
- Kontakt:
Dobro, paša.
Pa taj što je uzeo 10 karti će njih 7 ili 8 prodati po duploj cijeni. Pojedinci okreću biznis, da 60, uzme 100.

Pa taj što je uzeo 10 karti će njih 7 ili 8 prodati po duploj cijeni. Pojedinci okreću biznis, da 60, uzme 100.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Znal se kolko je ukupno karti prodano do sada.
Ne zna se, al se zna da ce Hadison biti pun!terabajt je napisao/la:Znal se kolko je ukupno karti prodano do sada.

- karlovacko
- Kontakt:
Opraste sa kartama . Sto cekate 5 do 12 .Ja svoju uzeo u sobuto oko 4. i miran sve do tekme . Onda nastaje haos ,nervoza,pakao i na kraju nadam se prolaz . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
znas sta se samo zna da juga na dan tekme biti nece to nek svima bude jasnooo dns kad sam bio bilo je 20 likova + taj sto je uzeo 10 karti JuG su svi bili pa eto toliko o tomenime_tm87 je napisao/la:Ne zna se, al se zna da ce Hadison biti pun!terabajt je napisao/la:Znal se kolko je ukupno karti prodano do sada.Znaci, onoliko koliko je pusteno u prodaju toliko ce nas i biti čak sta više

Stadion ce biti pun sto jako obecava, jos sam da svi zajedno zagrmimo "Mi smo Zeljini, Zeljo je nas", znaci svi djecurlija, mladi, stariji, penzjoneri ... ima da se česi sa.seru kao grlice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Naravno da ce biti karti ispred juga, mora !!Nakamura je napisao/la:znas sta se samo zna da juga na dan tekme biti nece to nek svima bude jasnooo dns kad sam bio bilo je 20 likova + taj sto je uzeo 10 karti JuG su svi bili pa eto toliko o tomenime_tm87 je napisao/la:Ne zna se, al se zna da ce Hadison biti pun!terabajt je napisao/la:Znal se kolko je ukupno karti prodano do sada.Znaci, onoliko koliko je pusteno u prodaju toliko ce nas i biti čak sta više
- Consigliere
- Kontakt:
Prodajem 2 karte za Jug! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vidim o svemu se pise, cak se dosta i smara nekim stvarima. Hajde neka sve to, ali ja bih bio sretan i zahvalan da nam neko malo opise trening ako je bio, jesu li sta uigravali, kakva je atmosfera, ima li nekih kombinacija sa sastavom i taktikom? Hvala unaprijed.

Osim - drugo ime za Želju !
slazem se upotpunosti i baš si mi uzeo misao,a vjerujem da dosta clanova svrati da vidi ima li neke novine oko igraca,treninga i slicno ono karte te karte kolko je članskih prodato kolko juga sjevera uzimajte kupujte otišlo sverossoner je napisao/la:Vidim o svemu se pise, cak se dosta i smara nekim stvarima. Hajde neka sve to, ali ja bih bio sretan i zahvalan da nam neko malo opise trening ako je bio, jesu li sta uigravali, kakva je atmosfera, ima li nekih kombinacija sa sastavom i taktikom? Hvala unaprijed.

Pa jeste li svjesni kakvu šansu ima ova generacija...ma treba zapet na kosevu ko nikad, znaci spremit se ko u rat, urlat, vrištat, nadrogirat igrače, otrovat protivničke, izrovit teren, nakvasit ga vodom, stvoriti blato....ponijeti zastave, trube, lasere, machete, turske zastave, zastave saudijske arabije i makedonije, ponijeti i jednu brazilsku zastavu radi fazona, podici na noge grad, kanton, drzavu, susjede, i sve sto se može dovesti na utakmica, zviždati protivnicima i praviti huk kad nasi uzmu lopti, ložiti igrače konstantno, i tjerati ih da ginu i jace i jace i jos jace....by Gospodin
Pozdrav Manijaci, forum pratim vec duze vrijeme i samo da pozelim nasem Zelji puno srece u uzvratnoj utakmici protiv Viktorije.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Dobrodosao na temuGuest je napisao/la:Pozdrav Manijaci, forum pratim vec duze vrijeme i samo da pozelim nasem Zelji puno srece u uzvratnoj utakmici protiv Viktorije.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kakav ti je to avatar, Neymar srbinarhimed89 je napisao/la:Dobrodosao na temuGuest je napisao/la:Pozdrav Manijaci, forum pratim vec duze vrijeme i samo da pozelim nasem Zelji puno srece u uzvratnoj utakmici protiv Viktorije.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Amarova faca kad je "velemajstor" Adilović pogodio prečku.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...