A Pjanić je okarakterisan za najgori transfer u Barci isključivo zbog Koemana. Da je bilo koji drugi trener, siguran sam da bi i igrao, a igrao bi na dosta visokoj razini. Naravno sa financijske strane užasan transfer, plata prevelika, ali nije jedini u ekipi. Bartomeu je uništio klub, imao je očajnu transfer politiku. Isto važi i za Collada i Puiga, zbog trenera neće dobiti minute, za njih bi bilo bolje da idu negdje na pozajmicu, ali ko zna šta nosi sezona, možda se i napokon riješimo Koemana.
Što se tiče Cavanija podijeljenog sam mišljenja za njega, imamo već špica od preko 30 godina, također pitanje bi bilo financija, koliko bi zarađivao (trenutno zarađuje 12 miliona €). Na terenu sigurno da bi nam pomogao, i kad bi se Aguero i njemu rasporedile minute bili bi dobro pokriveni na toj poziciji za ovu sezonu, evenutalno još jednu. Za Olma se slažem, i nadam se da će biti naš u skorijoj budućnosti. Više bih volio gledati Bellerina na beku nego Roberta.
Felix, eh, mislim da bi ovo još jedan flop transfer bio. I Felix je jako sličan profil igrača kao i Griezmann, ako ne i isti su. Igrači kojima treba visok i jak napadač ispred njih, target-man, da bi oni bili pravi, a Felix se nešto naročito nije pokazao ni u Atleticu. Uglavnom dobili bi mlađeg Griezmanna i to je to, ali Felixa bi nekako mogao prilagoditi sistemu koji Barca igra, dok Griezmanna to nikad nećeš moći.
EDIT:
Eh, upravo je Icardi tip napadača koji treba Felixu i Griezmannu da bi bili pravi, ali njemu ne trebaju takvi igrači da bi bio pravi

. Icardi bi bio zasigurno dobar, mogao bi ponoviti u Barci onu sezonu iz Intera kad je postigao 29 golova, problem je kako realizirati njegov transfer, možda pozajmica sa pravom otkupa ili nešto slično. Siguran sam da se njega Paris sada želi riješiti, ko zna situaciju iz Argetinske repke znat će zašto. Kod njega bi mogao biti problem, Wanda.