Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

pinoglavi
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2017, 17:54

Kombinovano 40ak poena, Jusuf 10 a Harden 30, nije da ne bi trpali
Nad tobom sunce najljepše sja

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 02 maj 2017, 20:07

Pelo je napisao/la:Koliko bi samo Juka trpao da igra sa Bradom, strašan tandem bi bili

Sent from my HTC One using Tapatalk
Površno gledanje košarke. Harden kad igra sam onda igra sam, a kad razigrava onda razigrava cijelu ekipu. Nijedan igrač koji igra sa Hardenom ne može "trpati" :D

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 02 maj 2017, 20:48

da igra u oklahomi ne bi imao vise od 5 skokova po mecu :D :D

Pelo
Kontakt:

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Pelo » 03 maj 2017, 07:17

remA1 je napisao/la:
Pelo je napisao/la:Koliko bi samo Juka trpao da igra sa Bradom, strašan tandem bi bili

Površno gledanje košarke. Harden kad igra sam onda igra sam, a kad razigrava onda razigrava cijelu ekipu. Nijedan igrač koji igra sa Hardenom ne može "trpati" :D
Naravno da može jer je Brada inetligentan igrac, zna kad je potrebno da potegne sam, a kad da razigra ekipu, ko je gledao tekmu protiv SAS zna o cemu pricam [THUMBS UP SIGN]

x

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 10 maj 2017, 03:40

Juka u Tuzli sa Eminom - "Čisto ludilo"
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 10 maj 2017, 18:45

3isamagicnumber je napisao/la:Exit interviews igraca, trenera i GM: http://www.blazersedge.com/2017/4/25/15 ... a-playoffs

PS. Ako ne iskoristi ovu priliku koju ima sada ce ispasti teska budala. Zakljucati se u dvoranu cijelo ljetu, gledati filmove, raditi u teratani. Pametno iskoristiti vrijeme a ne hodati po nekim planinama ili bog zna sta, to moze raditi poslje duge karijere... Da me ne cuje jedan "Mr.10million$ per sesone za DNP..."
JoeCelt je napisao/la:Juka u Tuzli sa Eminom - "Čisto ludilo"
slika
:hmmmmm:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 10 maj 2017, 18:50

Morao je doc,oca mu spuco infarkt, na srecu sve je dobro zavrsilo.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2017, 14:32

:bih: :bih: :bih: Jak si Juka , ali đe ćeš na Bosmal.....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 23 maj 2017, 18:47

bombaysaphire je napisao/la::bih: :bih: :bih: Jak si Juka , ali đe ćeš na Bosmal.....
hahahah - Juka je lik, ni manje ni vise hoce u Bosmal, a toliko lijepih drugih nekretnina i lokacija

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2017, 18:48

save je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la::bih: :bih: :bih: Jak si Juka , ali đe ćeš na Bosmal.....
hahahah - Juka je lik, ni manje ni vise hoce u Bosmal, a toliko lijepih drugih nekretnina i lokacija

Cijena ovdje igra ulogu :shh: :shh: :shh:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 23 maj 2017, 19:20

Sta je to on htio kupit, pa se razocarao njihovim pristupom?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 maj 2017, 19:23

Federer17 je napisao/la:Sta je to on htio kupit, pa se razocarao njihovim pristupom?
Stan ili apartman u Bosmalu. Vlasniku Bosmala je sud oduzeo zgradu i sada sud prodaje stanove po manjim cijenama. Ko ima dobre love isplati se uzeti tamo stan jer su dobro urađeni stanovi. Novogradnja je u pitanju koja je odlično urađena za razliku od nekih novih zgrada u Sarajevu koje su urađenje u posljednje 2-3 godine.
slika

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 maj 2017, 19:25

Nisam iz Sarajeva i nisam nesto posebno upucen u ovu situaciju, ali koliko znam u pitanju je prodaja stanova, poslovnih prostora, itd. Ne znam samo kakve veze ima sto bi on u tom kompleksu sebi kupio stan ili poslovni prostor sa ulaganjem novca u Bosnu. :rol:
Izgradnja kosarkaske dvorane je ok i svaka mu cast ako to bude izgradjeno onako kako se prica i ako tom gradnjom bude postignut zeljeni cilj, ali ovo sad je nigdje veze. Nekad je bas smijesan...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 23 maj 2017, 19:32

arelinho je napisao/la: Stan ili apartman u Bosmalu. Vlasniku Bosmala je sud oduzeo zgradu i sada sud prodaje stanove po manjim cijenama. Ko ima dobre love isplati se uzeti tamo stan jer su dobro urađeni stanovi. Novogradnja je u pitanju koja je odlično urađena za razliku od nekih novih zgrada u Sarajevu koje su urađenje u posljednje 2-3 godine.
Aham, hvala ti. Ma ja sam mislio (s obzirom da nisam iz Sa, nemam pojma ni sta je Bosmal :mrgreen:) da nema neke veze sa onim zemljistem sto je htio kupovati za izgradnju dvorane u Sa. Malo mi je bezveze ovo negodovanje (on dobro zna sta je BiH), a pogotovo oglasavanje po FB-u radi svake gluposti. Na koliko neugodnosti svi mi svakodnevno nailazimo pa nikom nista, treba se to izgleda sve objaviti na drustvenim mrezama. Ako je razocaran u jedne, ne znaci da i svi ostali nisu fer i korektni. Nekako bih i razumio da je u pitanju to zemljiste, ipak se tice svih gradjana ove zemlje i normalno je da mu se izadje u susret. Ovako, privatne stvari, svako sebe gleda.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2017, 19:34

kobe24 je napisao/la:
Nisam iz Sarajeva i nisam nesto posebno upucen u ovu situaciju, ali koliko znam u pitanju je prodaja stanova, poslovnih prostora, itd. Ne znam samo kakve veze ima sto bi on u tom kompleksu sebi kupio stan ili poslovni prostor sa ulaganjem novca u Bosnu. :rol:
Izgradnja kosarkaske dvorane je ok i svaka mu cast ako to bude izgradjeno onako kako se prica i ako tom gradnjom bude postignut zeljeni cilj, ali ovo sad je nigdje veze. Nekad je bas smijesan...
Pa poenta je da novac koji zaradjuje troši u Bosni i Hercegovini...E sad je li to dvorana ili poslovni prostor , drugačije jeste ,eto nek uzme tri poslovna prostora uplatiće 50.000 poreza državi....

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 maj 2017, 19:45

bombaysaphire je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Pa poenta je da novac koji zaradjuje troši u Bosni i Hercegovini...E sad je li to dvorana ili poslovni prostor , drugačije jeste ,eto nek uzme tri poslovna prostora uplatiće 50.000 poreza državi....
Ma nije jedini koji ga trosi i ne kupuje on to zbog drzave, vec zbog sebe. On ovdje nije dosao jer hoce da drzavi ostavi koju marku, vec zato sto su cijene mnogo povoljnije zbog novonastale situacije sa ovim Bosmalom. Zamisli sad kad bi svi nasi sportisti javno izrazavali negodovanje zbog ovakvih gluposti. Za svoje potrebe, shodno svojim mogucnostima, trosimo ga i ti i ja. Placamo drzavi i poreze, ali se svejedno ne oglasavamo zbog svega toga.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 maj 2017, 19:49

kobe24 je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Ma nije jedini koji ga trosi i ne kupuje on to zbog drzave, vec zbog sebe. On ovdje nije dosao jer hoce da drzavi ostavi koju marku, vec zato sto su cijene mnogo povoljnije zbog novonastale situacije sa ovim Bosmalom. Zamisli sad kad bi svi nasi sportisti javno izrazavali negodovanje zbog ovakvih gluposti. Za svoje potrebe, shodno svojim mogucnostima, trosimo ga i ti i ja. Placamo drzavi i poreze, ali se svejedno ne oglasavamo zbog svega toga.

Ma znam ja to , mada ni ne vjerujem da je njegov status na Liceknjiga vezan za Bosmal, vjerovatno je neko drugo iskustvo.... :crazy: :crazy: :crazy:

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 23 maj 2017, 22:57

Stvar je u tome sto Alija Budnjo planira kupiti veliki dio zgrade, ali mu ne odgovara ova cijena koja je 1/2 originalne, i ne odgovara mu interes drugih. Na sljedecem rocistu cijena ide jos nize, i tako dalje, tako da je vjerovatno smislio nesto da ostale sve odbije od kupovine

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 24 maj 2017, 23:40

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 23:44

Bassha je napisao/la:slika
Trebamo mi sa foruma napraviti kakvu akciju da mu kupimo odjeće, dušica uvijek u istim hlačama.. :(
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.