A Monolog, mogao si tu vijest o Zidanu podijeliti i sa navijacima Juventusa, Bordeauxa, Cannesa...a ne samo ovdje
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa za tebe, naravno.
A Monolog, mogao si tu vijest o Zidanu podijeliti i sa navijacima Juventusa, Bordeauxa, Cannesa...a ne samo ovdje
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U koliko se ne varam(a ne varam se), on je bio član Real Madrida, a i dalje radi u tom klubu. Dakle, po tebi bih sada trebao informacije o Piqueu pisati na Manchesterovoj temi ili informacije o Danny Alvesu na temi o Sevilli.
Naravno, tema o Bordeaux-u i Cannesu ne postoji(ne vjerujem ni da će postojati), tako da...
Naravno, tema o Bordeaux-u i Cannesu ne postoji(ne vjerujem ni da će postojati), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
To ti je mozak moj @Monolog
Zavist cini cuda
Drago mi je da je Zidane dobio takvo priznanje, definitivno jedan od najvecih fudbalera ikada.
"Za nas jos ima nade i dok je matematici moguce osvojiti ligu mi se necemo predati.Ponovo smo odigrali utakmicu u nasem stilu.Bili smo bolji i nadigrali smo teskog protivnkika."
"Ronaldo igra sjajno i postize golove.Njegovi nastupi u La Ligi u savrseni to je pokazao i veceras.Adebayor je odigrao dosta dobro.Trenutno imamo dva dobra napadaca koji imaju razlicite karakteristike.Benzema je odigrao 85 min protiv Seville i ocekuje ga teska prijateljska utakmica sa Francuskom protiv Brazila, tako da sam ga odlucio sacuvati."
"Ozil ima jednu od najvaznijih uloga i u Realu i u svojoj reprezentaciji.Sve nas je osvojio svojom igrom.I navijace i igrace.Igra u dobroj formi i ispunjava svoj zadatak.To je pravi igrac."
"Lass je usao u uzi izbor igraca za prvu postavu.On je veliki borac, Garaj je takodjer odigrao dobro u odbrani.Marcelo nam je bitan i dobro je sto moze igrati.Kaka je u dobroj formi nakon teske povrede i dalje igra na dobrom nivou. "
Sve mi govori da cemo cesce vidjat onu jucerasnju formaciju
Drago mi je da je Zidane dobio takvo priznanje, definitivno jedan od najvecih fudbalera ikada.
"Za nas jos ima nade i dok je matematici moguce osvojiti ligu mi se necemo predati.Ponovo smo odigrali utakmicu u nasem stilu.Bili smo bolji i nadigrali smo teskog protivnkika."
"Ronaldo igra sjajno i postize golove.Njegovi nastupi u La Ligi u savrseni to je pokazao i veceras.Adebayor je odigrao dosta dobro.Trenutno imamo dva dobra napadaca koji imaju razlicite karakteristike.Benzema je odigrao 85 min protiv Seville i ocekuje ga teska prijateljska utakmica sa Francuskom protiv Brazila, tako da sam ga odlucio sacuvati."
"Ozil ima jednu od najvaznijih uloga i u Realu i u svojoj reprezentaciji.Sve nas je osvojio svojom igrom.I navijace i igrace.Igra u dobroj formi i ispunjava svoj zadatak.To je pravi igrac."
"Lass je usao u uzi izbor igraca za prvu postavu.On je veliki borac, Garaj je takodjer odigrao dobro u odbrani.Marcelo nam je bitan i dobro je sto moze igrati.Kaka je u dobroj formi nakon teske povrede i dalje igra na dobrom nivou. "
Sve mi govori da cemo cesce vidjat onu jucerasnju formaciju

Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 07 feb 2011, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Buraz, ništa manje vremena Zidane nije proveo ni u tim drugim klubovima...u Juventusu 5 godina (tu je i stekao svu slavu), koliko i u RM, Cannes 4 , Bordeaux 4 godine...ako cemo poštenoMonolog je napisao/la:U koliko se ne varam(a ne varam se), on je bio član Real Madrida, a i dalje radi u tom klubu. Dakle, po tebi bih sada trebao informacije o Piqueu pisati na Manchesterovoj temi ili informacije o Danny Alvesu na temi o Sevilli.![]()
Za tebe i vecinu ostalog svijeta, al ustvari najbolji ikad je Lessilegenda reala je napisao/la:najbolji igrač svih vremena ,za meneMonolog je napisao/la:Dok se vi svađate ko je bolji Messi ili Ronaldo, zaboravili ste napisati da je Laureus za životno djelo dobio Zinedine Zidane. Inače Sir Bobby Charlton je imao tu čast da mu na pozornici dodijeli ovu nagradu. Koliki je samo gospodin Zidane, svaka mu čast. Na dodjeli Laureusa su bili skoro svi igrači iz te šampionske generacije Francuske(vidio sam Desailly-ja, Karambeu-a, Bartheza...Pričali su o njemu Beckham, Raul).
Ili sto drug Paja rece, onaj Holandjan sto je antitalentovane Katalonce ucio igrat lopte
Zidane, Ronaldo, Di Stefano 3/5 najboljih ikad igrali u Realu
Ali dobro, oni uzivaju u sadasnjosti
Uz Ronalda najboljiNail for Real je napisao/la: Drago mi je da je Zidane dobio takvo priznanje, definitivno jedan od najvecih fudbalera ikada.
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mandrak,
Nigdje ja ne rekoh da Žirondinci ili Torinezi ovo ne bi trebali slaviti i kao njihov uspjeh. No, ponavljam, kako je Zidane i dan danas u Real Madridu, ovu vijest odlučih napisati na njihovoj stranici. Nije valjda da ti ovo smeta?
Nigdje ja ne rekoh da Žirondinci ili Torinezi ovo ne bi trebali slaviti i kao njihov uspjeh. No, ponavljam, kako je Zidane i dan danas u Real Madridu, ovu vijest odlučih napisati na njihovoj stranici. Nije valjda da ti ovo smeta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Me ne smeta, taman posla...Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.Monolog je napisao/la:@Mandrak,
Tako su i za Figa pisali, smatrali ga svojom nekom mega zvijezdom i slicne gluposti.
Cuj svojatanje Zidana ne ide, a on se sam smatra takvim (Madridistom)Mandrak je napisao/la:Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.Monolog je napisao/la:@Mandrak,
Tako su i za Figa pisali, smatrali ga svojom nekom mega zvijezdom i slicne gluposti.
I Luis Enrique je imao burnu proslost
- legenda reala
- Kontakt:
ja vidim da se sa tobom ne vrijedi raspravljati ,ti ćeš uvijek izmisliti neku glupostMandrak je napisao/la:Me ne smeta, taman posla...Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.Monolog je napisao/la:@Mandrak,
da je Rivaldo dobio ,ovdje bi naprdivo
i ne bi bio problem što nije rođen u barseloni ,a ni Mesi nije rođen u barseloni ,ako ćemo tako ,glupo ti je to
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 feb 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice.
Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim
), čestitke Zidane-u, no da pojedinci ne bi slučajno pomislili, ovo nije riječ o najboljem fudbaleru svih vremena, tako da vam ne bih preporučio da ovu nagradu prebacite u taj folder.
Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim
Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
Samo cinjenice i ništa više.
Naile, nisi u pravu...izvini mi se.
- legenda reala
- Kontakt:
pa ko je tebi bolji od njega ,ŠirerMonolog je napisao/la:Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice.![]()
Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim), čestitke Zidane-u, no da pojedinci ne bi slučajno pomislili, ovo nije riječ o najboljem fudbaleru svih vremena, tako da vam ne bih preporučio da ovu nagradu prebacite u taj folder.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
To je nebitno, lancana reakcija je krenulaMonolog je napisao/la:Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice.![]()
Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim), čestitke Zidane-u, no da pojedinci ne bi slučajno pomislili, ovo nije riječ o najboljem fudbaleru svih vremena, tako da vam ne bih preporučio da ovu nagradu prebacite u taj folder.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hahahahaha, pa nije Real dao Zidaneu 74 miliona nego Juventusu. btw. za jos tolke pare ja se nebi smatrao Culesom, fujjjj.Mandrak je napisao/la:Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
[youtube][/youtube]
Mislim da kad bi Kaka bio u onoj svojoj pravoj formi i da nije ovoliko povrijedjivan bio bi isprem Messija,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Shearer mi je jedan od dražih igrača(nakon toga idu Zola, Bergkamp(iako je Arsenalovac), Kluivert, Rivaldo...), al' od svih koje sam gled'o je definitivno najbolji Messi(da, znam da ovo boli kada napišem na ovoj temi, te sigurno neću više pisati, al' sam povučen za jezik, odnosno tastaturu
). Jednostavno, onakvom lakoćom nisu igrali ni Ronaldo(Luis Nazario da Lima), ni Maradona, ni Zidane.
Ma jasta, dali sve pare Juventusu a Zidane igrao za kikiriki i za raju u MadriduPortillo je napisao/la:hahahahaha, pa nije Real dao Zidaneu 74 miliona nego Juventusu. btw. za jos tolke pare ja se nebi smatrao Culesom, fujjjj.Mandrak je napisao/la:Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
[youtube][/youtube]
A Širera kad pominjete, trebali bi ustati...kao ja sad
- Nail for Real
- Kontakt:
Pola Zidanu pola Juveu, jel' 
- legenda reala
- Kontakt:
nisi se zar naljutioMonolog je napisao/la:Shearer mi je jedan od dražih igrača(nakon toga idu Zola, Bergkamp(iako je Arsenalovac), Kluivert, Rivaldo...), al' od svih koje sam gled'o je definitivno najbolji Messi(da, znam da ovo boli kada napišem na ovoj temi, te sigurno neću više pisati, al' sam povučen za jezik, odnosno tastaturu). Jednostavno, onakvom lakoćom nisu igrali ni Ronaldo(Luis Nazario da Lima), ni Maradona, ni Zidane.
a evo još jednog dokaza ,da ne mrziš samo Arsenal nego i Real
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam se to ja naljutio?
Shearer nije najbolji(dakako da nije), al' je meni najdraži igrač. A, mišljenja sam da niko ne može reći kako u ovom trenutku ne bi volio u svom timu vidjeti jednog Shearera iz najboljih dana. Pa taj nije postig'o gol samo na utakmici u kojoj nije igr'o.
Ja simpatišem i Real i Barcelonu(ove druge za nijansu više) samo zbog napadačkog fudbala i želje za nadigravanjem. Ok, Real u posljednje vrijeme i ne igra nešto pretjerano lijepo il' napadački, al' opet simpatišem tu filozofiju fudbala. To je ono što u biti i jest fudbal. Ne sipmatišem Stoke, Birmingham i tako te ekipe, koji igraju seljački(čak i za Otok) fudbal, te kojima je bitnije povrijediti protivničkog igrača negoli zabiti gol.
Shearer nije najbolji(dakako da nije), al' je meni najdraži igrač. A, mišljenja sam da niko ne može reći kako u ovom trenutku ne bi volio u svom timu vidjeti jednog Shearera iz najboljih dana. Pa taj nije postig'o gol samo na utakmici u kojoj nije igr'o.
Ja simpatišem i Real i Barcelonu(ove druge za nijansu više) samo zbog napadačkog fudbala i želje za nadigravanjem. Ok, Real u posljednje vrijeme i ne igra nešto pretjerano lijepo il' napadački, al' opet simpatišem tu filozofiju fudbala. To je ono što u biti i jest fudbal. Ne sipmatišem Stoke, Birmingham i tako te ekipe, koji igraju seljački(čak i za Otok) fudbal, te kojima je bitnije povrijediti protivničkog igrača negoli zabiti gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.