Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Mandrak
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 21:37

Pa za tebe, naravno.

A Monolog, mogao si tu vijest o Zidanu podijeliti i sa navijacima Juventusa, Bordeauxa, Cannesa...a ne samo ovdje ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 21:40

U koliko se ne varam(a ne varam se), on je bio član Real Madrida, a i dalje radi u tom klubu. Dakle, po tebi bih sada trebao informacije o Piqueu pisati na Manchesterovoj temi ili informacije o Danny Alvesu na temi o Sevilli. :lol:

Naravno, tema o Bordeaux-u i Cannesu ne postoji(ne vjerujem ni da će postojati), tako da... ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 feb 2011, 21:43

To ti je mozak moj @Monolog :mrgreen: Zavist cini cuda :twisted:

Drago mi je da je Zidane dobio takvo priznanje, definitivno jedan od najvecih fudbalera ikada.

"Za nas jos ima nade i dok je matematici moguce osvojiti ligu mi se necemo predati.Ponovo smo odigrali utakmicu u nasem stilu.Bili smo bolji i nadigrali smo teskog protivnkika."

"Ronaldo igra sjajno i postize golove.Njegovi nastupi u La Ligi u savrseni to je pokazao i veceras.Adebayor je odigrao dosta dobro.Trenutno imamo dva dobra napadaca koji imaju razlicite karakteristike.Benzema je odigrao 85 min protiv Seville i ocekuje ga teska prijateljska utakmica sa Francuskom protiv Brazila, tako da sam ga odlucio sacuvati."

"Ozil ima jednu od najvaznijih uloga i u Realu i u svojoj reprezentaciji.Sve nas je osvojio svojom igrom.I navijace i igrace.Igra u dobroj formi i ispunjava svoj zadatak.To je pravi igrac."

"Lass je usao u uzi izbor igraca za prvu postavu.On je veliki borac, Garaj je takodjer odigrao dobro u odbrani.Marcelo nam je bitan i dobro je sto moze igrati.Kaka je u dobroj formi nakon teske povrede i dalje igra na dobrom nivou. "

Sve mi govori da cemo cesce vidjat onu jucerasnju formaciju slika
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 07 feb 2011, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 21:43

Monolog je napisao/la:U koliko se ne varam(a ne varam se), on je bio član Real Madrida, a i dalje radi u tom klubu. Dakle, po tebi bih sada trebao informacije o Piqueu pisati na Manchesterovoj temi ili informacije o Danny Alvesu na temi o Sevilli. :lol:

Naravno, tema o Bordeaux-u i Cannesu ne postoji(ne vjerujem ni da će postojati), tako da... ;)
Buraz, ništa manje vremena Zidane nije proveo ni u tim drugim klubovima...u Juventusu 5 godina (tu je i stekao svu slavu), koliko i u RM, Cannes 4 , Bordeaux 4 godine...ako cemo pošteno :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 feb 2011, 21:45

legenda reala je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dok se vi svađate ko je bolji Messi ili Ronaldo, zaboravili ste napisati da je Laureus za životno djelo dobio Zinedine Zidane. Inače Sir Bobby Charlton je imao tu čast da mu na pozornici dodijeli ovu nagradu. Koliki je samo gospodin Zidane, svaka mu čast. Na dodjeli Laureusa su bili skoro svi igrači iz te šampionske generacije Francuske(vidio sam Desailly-ja, Karambeu-a, Bartheza...Pričali su o njemu Beckham, Raul).
najbolji igrač svih vremena ,za mene ;)
Za tebe i vecinu ostalog svijeta, al ustvari najbolji ikad je Lessi :lol: :lol: :lol:
Ili sto drug Paja rece, onaj Holandjan sto je antitalentovane Katalonce ucio igrat lopte :D

Zidane, Ronaldo, Di Stefano 3/5 najboljih ikad igrali u Realu 8-)

Ali dobro, oni uzivaju u sadasnjosti :D
Nail for Real je napisao/la: Drago mi je da je Zidane dobio takvo priznanje, definitivno jedan od najvecih fudbalera ikada.
Uz Ronalda najbolji :) Slatka dilema, ali ipak biram Zidanea.
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 21:47

@Mandrak,

Nigdje ja ne rekoh da Žirondinci ili Torinezi ovo ne bi trebali slaviti i kao njihov uspjeh. No, ponavljam, kako je Zidane i dan danas u Real Madridu, ovu vijest odlučih napisati na njihovoj stranici. Nije valjda da ti ovo smeta? :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 21:50

Monolog je napisao/la:@Mandrak,

Nigdje ja ne rekoh da Žirondinci ili Torinezi ovo ne bi trebali slaviti i kao njihov uspjeh. No, ponavljam, kako je Zidane i dan danas u Real Madridu, ovu vijest odlučih napisati na njihovoj stranici. Nije valjda da ti ovo smeta? :(
Me ne smeta, taman posla...Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.
Tako su i za Figa pisali, smatrali ga svojom nekom mega zvijezdom i slicne gluposti.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 feb 2011, 21:53

Mandrak je napisao/la:

Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.
Tako su i za Figa pisali, smatrali ga svojom nekom mega zvijezdom i slicne gluposti.
Cuj svojatanje Zidana ne ide, a on se sam smatra takvim (Madridistom) :lol: :lol:
I Luis Enrique je imao burnu proslost :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2011, 21:54

Mandrak je napisao/la:

Me ne smeta, taman posla...Mah problem je što ovdje, na ovoj temi pojedinci (a ima ih dosta) fantaziraju i maštaju da je Zidane :rođen,odrastao i citav život igrao u Madridu...zaboravljaju neke osnovne cinjenice iz biografije i života Zidanea...to svojatanje ne ide, jbg priznat ces i sam.
ja vidim da se sa tobom ne vrijedi raspravljati ,ti ćeš uvijek izmisliti neku glupost
da je Rivaldo dobio ,ovdje bi naprdivo :lol:
i ne bi bio problem što nije rođen u barseloni ,a ni Mesi nije rođen u barseloni ,ako ćemo tako ,glupo ti je to
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 feb 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 21:54

Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice. ;)

Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim :mrgreen: ), čestitke Zidane-u, no da pojedinci ne bi slučajno pomislili, ovo nije riječ o najboljem fudbaleru svih vremena, tako da vam ne bih preporučio da ovu nagradu prebacite u taj folder.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 21:56

Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
Samo cinjenice i ništa više.
Naile, nisi u pravu...izvini mi se.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2011, 21:56

Monolog je napisao/la:Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice. ;)

Uglavnom, da ne duljim o ovome(već sam dugo na ovoj temi, a to ne volim :mrgreen: ), čestitke Zidane-u, no da pojedinci ne bi slučajno pomislili, ovo nije riječ o najboljem fudbaleru svih vremena, tako da vam ne bih preporučio da ovu nagradu prebacite u taj folder.
pa ko je tebi bolji od njega ,Širer :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 feb 2011, 21:57

Monolog je napisao/la:Mislim da i oni koji fudbal prate jednom u 10 dana znaju ko je Zidane, gdje je ponikao te gdje je sve ostavio dubog trag. Svako može svojatati, no yebat svojatanje kada se postave sve činjenice. ;)

To je nebitno, lancana reakcija je krenula :D da se ti nisi zaebo sto si postavio ovo ovdje? :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 feb 2011, 21:58

Mandrak je napisao/la:Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
hahahahaha, pa nije Real dao Zidaneu 74 miliona nego Juventusu. btw. za jos tolke pare ja se nebi smatrao Culesom, fujjjj.

[youtube][/youtube]

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 feb 2011, 22:00

Mislim da kad bi Kaka bio u onoj svojoj pravoj formi i da nije ovoliko povrijedjivan bio bi isprem Messija,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 22:01

Shearer mi je jedan od dražih igrača(nakon toga idu Zola, Bergkamp(iako je Arsenalovac), Kluivert, Rivaldo...), al' od svih koje sam gled'o je definitivno najbolji Messi(da, znam da ovo boli kada napišem na ovoj temi, te sigurno neću više pisati, al' sam povučen za jezik, odnosno tastaturu :mrgreen: ). Jednostavno, onakvom lakoćom nisu igrali ni Ronaldo(Luis Nazario da Lima), ni Maradona, ni Zidane.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 feb 2011, 22:02

Portillo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ah pa smatrao bih i ja sam sebe najvecim mogucim madridistom kad bi mi dali 74 miliona eura (koliko je Real otkupio od Juventusa tu njegovu "ljubav" te 2001 godine).
hahahahaha, pa nije Real dao Zidaneu 74 miliona nego Juventusu. btw. za jos tolke pare ja se nebi smatrao Culesom, fujjjj.

[youtube][/youtube]
Ma jasta, dali sve pare Juventusu a Zidane igrao za kikiriki i za raju u Madridu ;) svakako :lol:

A Širera kad pominjete, trebali bi ustati...kao ja sad :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 feb 2011, 22:03

Pola Zidanu pola Juveu, jel' :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2011, 22:08

Monolog je napisao/la:Shearer mi je jedan od dražih igrača(nakon toga idu Zola, Bergkamp(iako je Arsenalovac), Kluivert, Rivaldo...), al' od svih koje sam gled'o je definitivno najbolji Messi(da, znam da ovo boli kada napišem na ovoj temi, te sigurno neću više pisati, al' sam povučen za jezik, odnosno tastaturu :mrgreen: ). Jednostavno, onakvom lakoćom nisu igrali ni Ronaldo(Luis Nazario da Lima), ni Maradona, ni Zidane.
nisi se zar naljutio ;) Shearer je bio dobar ,ali ni blizu najboljima

a evo još jednog dokaza ,da ne mrziš samo Arsenal nego i Real :lol: :lol: sramota Monolože

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 22:12

Kad sam se to ja naljutio?

Shearer nije najbolji(dakako da nije), al' je meni najdraži igrač. A, mišljenja sam da niko ne može reći kako u ovom trenutku ne bi volio u svom timu vidjeti jednog Shearera iz najboljih dana. Pa taj nije postig'o gol samo na utakmici u kojoj nije igr'o. :D

Ja simpatišem i Real i Barcelonu(ove druge za nijansu više) samo zbog napadačkog fudbala i želje za nadigravanjem. Ok, Real u posljednje vrijeme i ne igra nešto pretjerano lijepo il' napadački, al' opet simpatišem tu filozofiju fudbala. To je ono što u biti i jest fudbal. Ne sipmatišem Stoke, Birmingham i tako te ekipe, koji igraju seljački(čak i za Otok) fudbal, te kojima je bitnije povrijediti protivničkog igrača negoli zabiti gol.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []