FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prevelika je euforija, puno visa nego sto sam ocekivao... Valja to radi ulaznica i zarade ali sve je ovo dvosjekli mac, znamo svi nas mentalitet 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
qme prvo je seljakljuk sto su 90% karata prodali ;D nije fer za nas s strane sto dolazimo... sta cu ja iz doboja? kako da kupim?
trebao si ranije razmisljat o tomefrenky1991 je napisao/la:qme prvo je seljakljuk sto su 90% karata prodali ;D nije fer za nas s strane sto dolazimo... sta cu ja iz doboja? kako da kupim?
FKŽ !
- Greenfingers
- Kontakt:
sta je sa istokom, jel rasprodan ili?
Bice zapada i sutra sigurnofrenky1991 je napisao/la:qme prvo je seljakljuk sto su 90% karata prodali ;D nije fer za nas s strane sto dolazimo... sta cu ja iz doboja? kako da kupim?
SLOBODA NAVIJAČIMA
aa sta mislite hocu li moci sa stakama uci ? operisao sam se prosle sedmice
-
trebo sam im **** mater ranije eto sto ;D organizacija nidje veze
- Consigliere
- Kontakt:
Sta vam je ba ljudi? Vi ko djeca. Pred svaku veliku utakmicu ista prica, nema karata, sve rasprodano, a mozes uzet kartu sat pred tekmu bez ikakvih problema... Ne morate svi na jug.
[youtube][/youtube]
Nek bude slično sutra, bht prenosi, nek umjesto Bešlije gol zabije Svraka, i stadion da bude puniji. Amin Bože !!
Nek bude slično sutra, bht prenosi, nek umjesto Bešlije gol zabije Svraka, i stadion da bude puniji. Amin Bože !!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Greenfingers
- Kontakt:
sad vidjeh autobus sa grbom Viktorije na šoferšajbni, dal je ekipa ili su navijači, nebih znao reći, vidio sam ih M. Dvoru iz pravca Ilidže prema Baščaršiji...
Ima istok ima zapad nema sanse da je raspordano ne sikirajte se. Jest da cete platiti malo vise al nije to puno skuplje. Treba sutra pustiti i sjever ne znam razmisljal se o tome.
Vjerovatno idu na Kosevo na treningGreenfingers je napisao/la:sad vidjeh autobus sa grbom Viktorije na šoferšajbni, dal je ekipa ili su navijači, nebih znao reći, vidio sam ih M. Dvoru iz pravca Ilidže prema Baščaršiji...
SLOBODA NAVIJAČIMA
dodji ranije i uci ces bez problemalev77 je napisao/la:aa sta mislite hocu li moci sa stakama uci ? operisao sam se prosle sedmice
FKŽ !
ako budu stake letile zna se ko jeTeaM87 je napisao/la:dodji ranije i uci ces bez problemalev77 je napisao/la:aa sta mislite hocu li moci sa stakama uci ? operisao sam se prosle sedmice

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
koliko je pušteno u prodaju?terabajt je napisao/la:Ima istok ima zapad nema sanse da je raspordano ne sikirajte se. Jest da cete platiti malo vise al nije to puno skuplje. Treba sutra pustiti i sjever ne znam razmisljal se o tome.
#Ynwa
- Consigliere
- Kontakt:

Gde cu sad moja ruzo
kad na srcu lezi trn
napolju mrak ko djavo
ja u dusi vise crn
Niko me nece
ni na ciji ne smem prag
gde cu sad moja ruzo
nigde nikom nisam drag
Ni na istok, ni na zapad
na sever, ni jug
nigde, nigde bez tebe se
vrtim jos u krug
Gde cu sad moja zvezdo
svud me prati oblak siv
kise mi ruse gnezdo
a ja nisam nista kriv
I mene to zanimakenant je napisao/la:Hoce li biti sutra neka koreografija ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Amar Osim:
"Oni jesu bolji i kvalitetniji od nas ali je definitivno da će njihova igrati zavisiti od naše igre. Iako oni ovise o nama i našoj igri ipak treba biti realan pa reći da će oni kontrolisati tempo utakmice. Nama treba pobjeda i to je jasno. Odnos snaga na terenu će biti kao kada mi igramo recimo protiv Branitelja. Žao mi je što smo mi u ovoj situaciji Branitelj, ali je zaista tako. Pitanje da li ćemo mi u ovom meču igrati ofanzivno je suludo".
Amar je realan prije svega i govori cinjenice, a sa ovom izjavom je otklonjena svaka eventualna euforija.
Ja sam optimista i mislim da cemo ih napatiti....pobjeda od 1-0 bi bila vrhunac.
"Oni jesu bolji i kvalitetniji od nas ali je definitivno da će njihova igrati zavisiti od naše igre. Iako oni ovise o nama i našoj igri ipak treba biti realan pa reći da će oni kontrolisati tempo utakmice. Nama treba pobjeda i to je jasno. Odnos snaga na terenu će biti kao kada mi igramo recimo protiv Branitelja. Žao mi je što smo mi u ovoj situaciji Branitelj, ali je zaista tako. Pitanje da li ćemo mi u ovom meču igrati ofanzivno je suludo".
Amar je realan prije svega i govori cinjenice, a sa ovom izjavom je otklonjena svaka eventualna euforija.
Ja sam optimista i mislim da cemo ih napatiti....pobjeda od 1-0 bi bila vrhunac.
Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.