I ne ocekuje se da to postuju takvi kao tizeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
zeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
SAMO NEMOJ DOCI NA JUG ! HVALA, STO DALJE OD JUGA ! IDI TAMO PREMA SJEVERU MAKSIMALNOOOOO !
- Ultras1921
- Kontakt:
zeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
samo ti
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ja sam na zapadu tamo sjedim dao sam 30 maraka za dvije karte.samir_tm87 je napisao/la:zeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
SAMO NEMOJ DOCI NA JUG ! HVALA, STO DALJE OD JUGA ! IDI TAMO PREMA SJEVERU MAKSIMALNOOOOO !
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- samir_tm87
- Kontakt:
zeljooooo je napisao/la:ja sam na zapadu tamo sjedim dao sam 30 maraka za dvije karte.samir_tm87 je napisao/la:zeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
sjeverozapad MOLIM TE !
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Danas sam uzeo na Skenderiji mislim zadnje karte za jug, neka euforije na navijacima, igraci su na zemlji i realniji su dosta, sutra nam treba cudo, treba nam izmisljeni go, treba nam utakmica na granici regularnosti, treba nam da prodjemo
Ja sam maloprije prolazio dole,ako nema kod Asima(onaj sto prodaje karte) ima kod onoga ispred svercera jel je i meni nudiolisander je napisao/la:Danas sam uzeo na Skenderiji mislim zadnje karte za jug, neka euforije na navijacima, igraci su na zemlji i realniji su dosta, sutra nam treba cudo, treba nam izmisljeni go, treba nam utakmica na granici regularnosti, treba nam da prodjemo
Vjerovatno znate o kome se radi,onaj zalizani frajer uvijek barata sa kartama nebitno o kakvim se dogadjajima radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudi polako,opusteno, SABUR i ganola. Ja sam rekao da cemo izvuc vikotoriju secret i da na Kosevu pobjedzujemo 1-0 abd ,gledam u rizu i riza sve govori
. Vozdra i cujemo se posle tekme ,sretno svima sutra.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Greenfingers
- Kontakt:
najveci adut Želje protiv Plzena je loš teren
heh, ima istine u ovome... Inače, volio bih na istok da ugrabim kartu, da gledam i uzivam u pogledu na jug i na teren, a i istok ce biti krcat, zapad skoro popunjen najvjerovatnije, heh, bit će spektakl kakav god rezultat da bude, jer MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

po kolko ih prodaje jel poceo bar po 6,5 KM da tali.miky_hz je napisao/la:Ja sam maloprije prolazio dole,ako nema kod Asima(onaj sto prodaje karte) ima kod onoga ispred svercera jel je i meni nudio
Vjerovatno znate o kome se radi,onaj zalizani frajer uvijek barata sa kartama nebitno o kakvim se dogadjajima radi
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
hoće li neka domaća tv kuća prenositi sutrašnju tekmu, vidim da česi prenose na CT Sport, moraju od nekoga preuzimati signal?
bht.ovisnik je napisao/la:hoće li neka domaća tv kuća prenositi sutrašnju tekmu, vidim da česi prenose na CT Sport, moraju od nekoga preuzimati signal?
- mentalitet87
- Kontakt:
ma ne skikiraj se ti,sve cemo njemu prikacit.....ti si platio svoju kartu mozes i ne doc na tekmu,ne bi nikom falio vjerujzeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.

jednom pitar-uvijek supak
On je doslovno shvatio "nema sjedenja", kad udjes na tribinu radi sta hoces.
@zejoooooo malo se opusti.
@zejoooooo malo se opusti.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://teletext.bhrt.ba/300/322_0001.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Karte idu k`o halva.
Ja sam bio oko 2 sata danas i to nekih 4-5 minuta ispred stadiona i za to vrijeme je kupljeno 20-ak ulaznica.
U svakom slučaju stadion će biti rasprodan.
Što se današnje konferencije tiče, izjave koje smanjuju euforiju pozdravljam.
Ne treba zaboraviti da su oni još veliki favoriti i da treba oprezno početi.
Amar kaže da je Selimović zdrav, što znači da će vjerovatno on početi tekmu. Lično bih volio da vidim Aru od početka, ali ne odlučujem ja.
Hasanović neće igrati, umjestno njega Svraka i to je to.
Ostaje jedino dilema Benjo ili Zeljković/Kerla.
Još 25 sati i 20 minuta

Ja sam bio oko 2 sata danas i to nekih 4-5 minuta ispred stadiona i za to vrijeme je kupljeno 20-ak ulaznica.
U svakom slučaju stadion će biti rasprodan.
Što se današnje konferencije tiče, izjave koje smanjuju euforiju pozdravljam.
Ne treba zaboraviti da su oni još veliki favoriti i da treba oprezno početi.
Amar kaže da je Selimović zdrav, što znači da će vjerovatno on početi tekmu. Lično bih volio da vidim Aru od početka, ali ne odlučujem ja.

Hasanović neće igrati, umjestno njega Svraka i to je to.
Ostaje jedino dilema Benjo ili Zeljković/Kerla.
Još 25 sati i 20 minuta

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Kume nisi dao stoju za kartu, momak je fino rekao, jer nemamo svaki dan priliku da igramo u evropi jos kad znamo sta nam pobjeda donosi, ti sjedi ocigledno je da si neki isfrustrirani likzeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
1921
- corleone87
- Kontakt:
Ma zaboli me sta ces ti raditi,dubi na glavi ako hoces,izigravaj majmun najbolje ti je.zeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google [Bot], perodeformero, riki46 i 42 gosta.