Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Darwin 2 asistencije lagano.
- JayCatwright
- Kontakt:
Još treba Bradley da se povrijedi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bradley odličan večeras.
Ode I Jones 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj Nyonijaaaaa
A daj zakucaj tu loptu **** ga vise
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakva je godina, dobro je
Ali koliko smo se poboljsali u napadu ulaskom Nuneza to je za ne povjerovati. 3 suta u okvir I asistencija. Nece ga gol I gotovo
Volimo okrenuti Fulham blitzkrigom pa to ti je.
Kako smo krenuli dobro je, Bradley kapa dole kao da je odigrao 15 utakmica ove sezone toliko je bilo miran i u napadu i u odbrani.
Ne znam sta je Kloppu ove sezone, preokrenuo je bar 10 utakmica izmjenama ako ne i vise, kako koja sezona postaje sve bolji.
Napad s Nunezom svemirski brod u odnosu na ono prije samo da udje lopta u jbni gol.
Ne znam sta je Kloppu ove sezone, preokrenuo je bar 10 utakmica izmjenama ako ne i vise, kako koja sezona postaje sve bolji.
Napad s Nunezom svemirski brod u odnosu na ono prije samo da udje lopta u jbni gol.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ovaj Nunez je lud igrač , 2 asistencije , 3-4 šuta , 1 zicer pritom.
Bradley
Požrtvovan , sjajna asistencija za Nuneza , odličan.
Bradley

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovo je Darwinova najbolja utakmica, letio je po terenu, nudio se na svakom koraku. Baš je ušao sa namjerom da pobijedimo večeras. Samo mu je falio gol da bude čista desetka.
Nadam se da se Beck moze vratiti u Dundee kao onda Phillips u Stuttgart da ne propada na klupi dzabe, sjajno mu je krenulo na posudbi.
Fkt sezona tranzicije s toliko povreda a nikad bolji zimski period.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.