Onaj ko je u zivotu sutnuo loptu (klupski mislim) znace da sav ofanzivni vezni red i centarfori pripadaju napadu. Naravno da su Stevanovic i Ibricic dio napada,kao i Misimovic,i Pjanic. Nisu samo centarfori napadaci ziv ti meni bio.Ili ces mozda ti objasnjavati Susicu sta su napadaci?zgembo89 je napisao/la:jel Stevanović i Ibričić napadačemir79 je napisao/la:Sta ti podrazumjevas pod napadac?zgembo89 je napisao/la:
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- velez_mostar
- Kontakt:
Tek pogledah ovu pressicu, a majko moja seljakluka, pa ovo nema u p.m..kao u kafani, uglas nabrajaju najbolje svjetske reprezentacije, cccc...a, tu je Susic da u moru polupismenih retarda glumi glavnu facu, i novinaru(mislim da je po glasu veoma korektni Kristic bio u pitanju) odbrusi "eto ti mi reci koga da zovnem".
Mora da je na internetu pogledao kako to radi Mourinho, pa pomislio "mogao bi i ja malo ovako, lakse ce mi u BiH bit', dole nedaju na mene jer sam igrao dobro lopte nekad, pa ce svi udarit po onome ko me kritizira".
Iskreno se nadam da ce nas kvalitetan igracki kadar odvesti na SP, i da ce se neki od klubova iz francuske druge lige zajebat', i angazirat Sushka kako bi ga se ova repka sto prije rijesila...zajedno sa strucnim stabom-pjevac Balja, crazy Piplica, i onaj stari dobri, ali ne previse sposobni Srbin koji je tu da bi malo nacionalno balansirao stvari...jos kad se grupno pojave u strasnim Legea trenerkama, protivnik stekne dojam da igra protiv najneandertalnije nacije na svijetu, koja je uz to na rubu egzistencije.
Mora da je na internetu pogledao kako to radi Mourinho, pa pomislio "mogao bi i ja malo ovako, lakse ce mi u BiH bit', dole nedaju na mene jer sam igrao dobro lopte nekad, pa ce svi udarit po onome ko me kritizira".
Iskreno se nadam da ce nas kvalitetan igracki kadar odvesti na SP, i da ce se neki od klubova iz francuske druge lige zajebat', i angazirat Sushka kako bi ga se ova repka sto prije rijesila...zajedno sa strucnim stabom-pjevac Balja, crazy Piplica, i onaj stari dobri, ali ne previse sposobni Srbin koji je tu da bi malo nacionalno balansirao stvari...jos kad se grupno pojave u strasnim Legea trenerkama, protivnik stekne dojam da igra protiv najneandertalnije nacije na svijetu, koja je uz to na rubu egzistencije.
Ajd, mozda dobijes zlatnog ljiljana za nesebicnu forumsku borbu...velez_mostar je napisao/la:Tek pogledah ovu pressicu, a majko moja seljakluka, pa ovo nema u p.m..kao u kafani, uglas nabrajaju najbolje svjetske reprezentacije, cccc...a, tu je Susic da u moru polupismenih retarda glumi glavnu facu, i novinaru(mislim da je po glasu veoma korektni Kristic bio u pitanju) odbrusi "eto ti mi reci koga da zovnem".
I onda za selektora staviti kakvog skolovanog Velezovca da nas kvalifikuje,pa da vama Mostarcima bude sve potaman .velez_mostar je napisao/la:Tek pogledah ovu pressicu, a majko moja seljakluka, pa ovo nema u p.m..kao u kafani, uglas nabrajaju najbolje svjetske reprezentacije, cccc...a, tu je Susic da u moru polupismenih retarda glumi glavnu facu, i novinaru(mislim da je po glasu veoma korektni Kristic bio u pitanju) odbrusi "eto ti mi reci koga da zovnem".
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Od tekme do tekme javljaju se dezurni sa pricom "Vidjecete...", pa mole Boga da na kraju kazu: "Jesam vam rek'o!?"
I svaki put kad im se zacepe usta, izgube se, odsute taj prelazni period, pa navale opet! Interesantno!
Ne znam samo cemu neuroza?! Cinjenica je da je Safet selektor i cinjenica je da smo prvi u grupi! Cinjenica je da su reprezentativna okupljanja postala ozbiljna desavanja! Cinjenica je da prijateljske igramo sa puno jacim ekipama nego li je to slucaj bio ranije (cak i za vrijeme starog Saveza)! Cinjenica je da smo i prije imali extra igrace, ali da su pozivani Jakirevic, Baiano, Crnogorac.....
Cinjenica je da Safet nije emotivac, i da poprilicno hladno radi svoj posao (s tim da je poceo da emotivnije prozivljava tekme na klupi).
Cinjenica je da smo spustili loptu na zemlju i da je pokusavamo zadrzati!
Cinjenica je da nam je Pjanic najbolji igrac, poslije njega Dzeko, Spaha i Vedo su odlicni igraci! Begovic je dobar golman (jos uvijek ne vrhunski jer jos nije naucio kupiti visoke lopte i postavljanje na slobodnjak). Ostalo je prosjek, sto znanjem sto formom!
I ja bih, da sam selektor neke stvari uradio drugacije...Al dok vidim da Safet zaradjuje svoju platu ja podrzavam! Nicim nije zasluzio da ga se vrijedja i omalovazava! Selektor je moje reprezentacije, pobjedjujemo, i dok god ima trunka smisla u njegovom radu, ja cu da ga podrzavam! On odgovara i za uspjeh i za neuspjeh!
Na kraju krajeva, ako idemo "vasom" logikom, Osim ga je ostavio na selektorskom mjestu, vjerovatno zato sto i on ima dio od "menadzerskih talova"!? Smijesno zar ne!?
I svaki put kad im se zacepe usta, izgube se, odsute taj prelazni period, pa navale opet! Interesantno!
Ne znam samo cemu neuroza?! Cinjenica je da je Safet selektor i cinjenica je da smo prvi u grupi! Cinjenica je da su reprezentativna okupljanja postala ozbiljna desavanja! Cinjenica je da prijateljske igramo sa puno jacim ekipama nego li je to slucaj bio ranije (cak i za vrijeme starog Saveza)! Cinjenica je da smo i prije imali extra igrace, ali da su pozivani Jakirevic, Baiano, Crnogorac.....
Cinjenica je da Safet nije emotivac, i da poprilicno hladno radi svoj posao (s tim da je poceo da emotivnije prozivljava tekme na klupi).
Cinjenica je da smo spustili loptu na zemlju i da je pokusavamo zadrzati!
Cinjenica je da nam je Pjanic najbolji igrac, poslije njega Dzeko, Spaha i Vedo su odlicni igraci! Begovic je dobar golman (jos uvijek ne vrhunski jer jos nije naucio kupiti visoke lopte i postavljanje na slobodnjak). Ostalo je prosjek, sto znanjem sto formom!
I ja bih, da sam selektor neke stvari uradio drugacije...Al dok vidim da Safet zaradjuje svoju platu ja podrzavam! Nicim nije zasluzio da ga se vrijedja i omalovazava! Selektor je moje reprezentacije, pobjedjujemo, i dok god ima trunka smisla u njegovom radu, ja cu da ga podrzavam! On odgovara i za uspjeh i za neuspjeh!
Na kraju krajeva, ako idemo "vasom" logikom, Osim ga je ostavio na selektorskom mjestu, vjerovatno zato sto i on ima dio od "menadzerskih talova"!? Smijesno zar ne!?

- velez_mostar
- Kontakt:
CIm si to napisao pokazao si kako razmisljas..sasvim dovoljno da jos jednom demonstriras kakvi profili podrzavaju Susica, vjeruj nisam ni sumnjao.emir79 je napisao/la:I onda za selektora staviti kakvog skolovanog Velezovca da nas kvalifikuje,pa da vama Mostarcima bude sve potaman .velez_mostar je napisao/la:Tek pogledah ovu pressicu, a majko moja seljakluka, pa ovo nema u p.m..kao u kafani, uglas nabrajaju najbolje svjetske reprezentacije, cccc...a, tu je Susic da u moru polupismenih retarda glumi glavnu facu, i novinaru(mislim da je po glasu veoma korektni Kristic bio u pitanju) odbrusi "eto ti mi reci koga da zovnem".
Logika "bolje da je iz Sa, pa taman bio ovakav kakav jest, nego neko tamo" je vise nego jadna,

Svaka cast Susicu na tome sto nije pozvao Misketa. Drzi kriterij i to treba da se cijeni.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Ma zvat ce ga on, nista se ti ne brini.aless je napisao/la:Svaka cast Susicu na tome sto nije pozvao Misketa. Drzi kriterij i to treba da se cijeni.
Ni prvi ni zadnji put da pogazi rijec, rekao je da nece zvati igrace koji igraju u 2. ligi pa zove, rekao je da nece zvati igrace koji nisu standardni, pa zove i tako dalje i tako dalje.
Da se nadovezem, Ibricic i Stevanovic nisu napadaci, kao sto neko rece ucestvuju u napadu, ali nisu napadaci. Stevanovic ne moze igrati napadaca jer ne razmislja kao napadac, ne krece se kao napadac, nema ono sto je potrebno jednom napadacu.
Pa zamislite da se Stevanovic u vrhu napada bori sa Pepeom, Terryem itd., vise nego smijesno. Mozda nemamo nekih kvalitetnih napadaca, ali ih imamo ( Djuric, Mahmutovic, Nadarevic, Muslimovic, Zec, Bilbija, neki napadaci iz nase lige ).
Vrsajevica necu provariti dok sam ziv. Igrac koji je samo brz i koji igra u nikad losije Hajduku, nema sta da trazi u repki koja je medju 30 na svijetu.
Nadalje, Avdukic pored Burica (koji je standardan golman vise nego dobrog poljskog prvoligasa), nema sta da trazi u repki. Sehic nema klub, uredu.
Press konferencija mu je lakrdija i nije dostojna figure koju on predstavlja u ovom momentu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ovaj nastavlja da se bruka sam sebe sa svojim izjavama na press konferencijama....... Al' to me je vec i prestalo iritirati jer sam navikao na to......
Sto se tice gazenja rijeci, pa valjda ste svijesni da ju je pogazio vec nebrojeno mnogo puta...... I vi ocekujete da od totalnog lazova, necasnog i neiskrenog covjeka postane moralna vertikala na koju se svi trebamo ogledati------ Hoce al' malo sutra to postati..... Jednom lazov i firaun vazda lazov i firaun......
Ako pozove Misketa (bez obzira sto kvalitetom treba dobiti poziv) jos jednom ce se pokazati kao dno dna od covjeka, s obzirom na slucaj Muslimovic....
Ovo nema veze sa tim sto je Pitar, vec ovo pisem iz ugla obicnog covjeka koji zeli da njegova repka napreduje, al' koji zeli i da se sve radi casno i posteno, pa tako sto je rekao nek' to i ispostuje.....
Sto se tice gazenja rijeci, pa valjda ste svijesni da ju je pogazio vec nebrojeno mnogo puta...... I vi ocekujete da od totalnog lazova, necasnog i neiskrenog covjeka postane moralna vertikala na koju se svi trebamo ogledati------ Hoce al' malo sutra to postati..... Jednom lazov i firaun vazda lazov i firaun......
Ako pozove Misketa (bez obzira sto kvalitetom treba dobiti poziv) jos jednom ce se pokazati kao dno dna od covjeka, s obzirom na slucaj Muslimovic....
Ovo nema veze sa tim sto je Pitar, vec ovo pisem iz ugla obicnog covjeka koji zeli da njegova repka napreduje, al' koji zeli i da se sve radi casno i posteno, pa tako sto je rekao nek' to i ispostuje.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
avdija vrsajevic, asmir avdukic i senijad ibricic ne zasluzuju da igraju u repci, umjesto njih enis nadarevic, jasmin buric ili jasmin fejzic. said husejnovic
- samoposteno
- Kontakt:
ti sa nabrojo 3 igraca koji ne zasluzuju da igraju a ima ih barem 8 al kako im naci zamjenemujo205 je napisao/la:avdija vrsajevic, asmir avdukic i senijad ibricic ne zasluzuju da igraju u repci, umjesto njih enis nadarevic, jasmin buric ili jasmin fejzic. said husejnovic

zato sam i nabrojao tri jer sam nasao tri zamjene, slazem se stobom da ih ima jos, recimo na zadnjem veznom nemamo ni jednog da je ekstra sesar,zahirovic,svraka sve je to u pet dekasamoposteno je napisao/la:ti sa nabrojo 3 igraca koji ne zasluzuju da igraju a ima ih barem 8 al kako im naci zamjenemujo205 je napisao/la:avdija vrsajevic, asmir avdukic i senijad ibricic ne zasluzuju da igraju u repci, umjesto njih enis nadarevic, jasmin buric ili jasmin fejzic. said husejnovic
dzaba , ne mozes ti seljaku objasniti da ne mozes u trenerci u pozoriste . forma i sustina je ista ali jednostavno neke stvari prave razliku.a izjave mu treba dekretom i ustavom zabraniti.kaze mogao sam zvati 17 igraca jer ih moze igrati 17.ja mu onda savjetujem da za grcku zovne 14 jer ih toliko moze igrati.ceze je napisao/la:Ma zvat ce ga on, nista se ti ne brini.aless je napisao/la:Svaka cast Susicu na tome sto nije pozvao Misketa. Drzi kriterij i to treba da se cijeni.
Ni prvi ni zadnji put da pogazi rijec, rekao je da nece zvati igrace koji igraju u 2. ligi pa zove, rekao je da nece zvati igrace koji nisu standardni, pa zove i tako dalje i tako dalje.
Da se nadovezem, Ibricic i Stevanovic nisu napadaci, kao sto neko rece ucestvuju u napadu, ali nisu napadaci. Stevanovic ne moze igrati napadaca jer ne razmislja kao napadac, ne krece se kao napadac, nema ono sto je potrebno jednom napadacu.
Pa zamislite da se Stevanovic u vrhu napada bori sa Pepeom, Terryem itd., vise nego smijesno. Mozda nemamo nekih kvalitetnih napadaca, ali ih imamo ( Djuric, Mahmutovic, Nadarevic, Muslimovic, Zec, Bilbija, neki napadaci iz nase lige ).
Vrsajevica necu provariti dok sam ziv. Igrac koji je samo brz i koji igra u nikad losije Hajduku, nema sta da trazi u repki koja je medju 30 na svijetu.
Nadalje, Avdukic pored Burica (koji je standardan golman vise nego dobrog poljskog prvoligasa), nema sta da trazi u repki. Sehic nema klub, uredu.
Press konferencija mu je lakrdija i nije dostojna figure koju on predstavlja u ovom momentu.
ja vjerujem da on sve radi u najboljoj namjeri ali dosad ima repertoar i arsenal pogresnih poteza , gluposti i nebuloza koje funkcija selektora drzave koja pretenduje ici na ozbiljna takmicenja ne moze tolerisati.pa makar to bila i bosna i hercegovina
- samoposteno
- Kontakt:
sesar,svraka,kvesic,besic,sunjic,vranjes svi su oni tanki ali jbgmujo205 je napisao/la:zato sam i nabrojao tri jer sam nasao tri zamjene, slazem se stobom da ih ima jos, recimo na zadnjem veznom nemamo ni jednog da je ekstra sesar,zahirovic,svraka sve je to u pet dekasamoposteno je napisao/la:ti sa nabrojo 3 igraca koji ne zasluzuju da igraju a ima ih barem 8 al kako im naci zamjenemujo205 je napisao/la:avdija vrsajevic, asmir avdukic i senijad ibricic ne zasluzuju da igraju u repci, umjesto njih enis nadarevic, jasmin buric ili jasmin fejzic. said husejnovic
Ma treba pozvati radi vas samo 11 igraca a rezerva Piplica odbrana Sredojevic sredina Susic i napad Baljic i ozezi da ne kritikujete vise
- DonCorleone
- Kontakt:
Poprilicno kritican i poprilicno tacan post....velez_mostar je napisao/la:Tek pogledah ovu pressicu, a majko moja seljakluka, pa ovo nema u p.m..kao u kafani, uglas nabrajaju najbolje svjetske reprezentacije, cccc...a, tu je Susic da u moru polupismenih retarda glumi glavnu facu, i novinaru(mislim da je po glasu veoma korektni Kristic bio u pitanju) odbrusi "eto ti mi reci koga da zovnem".
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Je li ono neko spominjao Vahida Halilhodžića za selektora?
Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Safet Sušić Pape - najbolji selektor u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Poprilicno kritican i poprilicno tacan post.Henderson je napisao/la:Je li ono neko spominjao Vahida Halilhodžića za selektora?![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gringo i Hipnoza bi dali bubrege za strucnjaka Vahidovog kova ..
SAFET SUSIC je najbolji trener BIH, cuj vaha halihodzic hahahhahah, susic je trenrcina za njega
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 8 gostiju.