NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 21 dec 2012, 11:42

Bosanski zmaj je napisao/la:SAMO ČAPLJIĆ I NIKO VIŠE!
ne bi bio los ni ibrakovic ali da mu uprava dovodi igrace.on neka ih samo trenira.,jer ako ih on bude dovodio nayebali smo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 14:33

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:SAMO ČAPLJIĆ I NIKO VIŠE!
ne bi bio los ni ibrakovic ali da mu uprava dovodi igrace.on neka ih samo trenira.,jer ako ih on bude dovodio nayebali smo
Uh daleko mu kuca bila od nas! Onda bi ga bas najebali!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 dec 2012, 14:40

Mislim da bi za vas najbolji bio Oda
NO PYRO NO PARTY

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 dec 2012, 14:46

Buu je napisao/la:Mislim da bi za vas najbolji bio Oda
sta je snjim trenutno.cini mi se zadnji angazman imao u gabeli i dao ostavku.ako se ne varam imao nekih porodicni problema.nego jel on zivi u sarajevu :)

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 dec 2012, 14:58

astra1922 je napisao/la:
sta je snjim trenutno.cini mi se zadnji angazman imao u gabeli i dao ostavku.ako se ne varam imao nekih porodicni problema.nego jel on zivi u sarajevu :)
Dao ostavku radi PRO licence. Nije mogao voditi i GOSK i istovremeno stazirati u nekom evropskom klubu i ici na seminare.

To ti nebi zano reci gdje je i sta je s njim trenutno. Uglavnom zadnji put su ga povezivali sa Celikom.
Za vas bi bio odlican jer ste zdrava sredina, nije kao u Celiku ili Velezu. Nebi bio pod pritiskom i sigurno bi mogao raditi normalno, a i nesumnjam da bi ostvario dobre rezultate.
NO PYRO NO PARTY

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 15:00

Buu je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Dao ostavku radi PRO licence. Nije mogao voditi i GOSK i istovremeno stazirati u nekom evropskom klubu i ici na seminare.

To ti nebi zano reci gdje je i sta je s njim trenutno. Uglavnom zadnji put su ga povezivali sa Celikom.
Za vas bi bio odlican jer ste zdrava sredina, nije kao u Celiku ili Velezu. Nebi bio pod pritiskom i sigurno bi mogao raditi normalno, a i nesumnjam da bi ostvario dobre rezultate.
Pa jeli sad ima pro licencu?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 dec 2012, 15:09

Kvota je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Pa jeli sad ima pro licencu?
Ima

Jedan od najuspešnijih bh. trenera Milomir Odović, koji je Željezničar i Slaviju izveo u Evropu, a banjalučki Borac vratio u elitu, završio je dvogodišnju edukaciju za dobijanje PRO licence, obavio neophodno stažiranje u Sošou i sprema se da u januaru diplomira. On ističe da deo problema leži i u odnosu ljudi koji vode klubove prema trenerima.

- Krivo mi je što ti ljudi ne gledaju kako se radi i kakav je kvalitet treninga, već samo puki rezultat. A on ne može da dođe preko noći, već je potreban mukotrpan, naporan i stručan rad - zaključio je Odović, koji je trenutno bez angažmana kao i većina drugih stručnjaka sa PRO licencom.
NO PYRO NO PARTY

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 15:25

Hvala na infu mada je njegov kvalitet neupitan!Nazalost u nasoj pl. to nije neki oslonac jer se u vecini slucajeva igra prljavo mimo stadiona !Koliko sam ja upucen a itekako jasam cisti fudbal je samo 50% uspjeha nekog kluba!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 dec 2012, 15:59

danas se u sportu spominju capljic glavas,curguz,nestorovic gavran i jusufbegovic kao moguci kunticevi nasljednici.a taj clanak u sportu nema potpisnika.mozete vjerovati onda koliko ima istine u ovome :D ;)

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 21 dec 2012, 18:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NK Zvijezda Gradacac
Ekskluzivno: Perica Stanceski novi igrač NK Zvijezda Gradačac !?

Kako ne službeno doznajemo sadašnji igrač BSK Borča Perica Stanceski je vrlo blizu potpisa za NK Zvijezda Gradačac. Ovaj dvadesetsedmogodišnjak je dosada nastupao za Partizan, Hajduk Beograd, Teleoptik, Bežaniju, Čukarički, Borac BL, Željezničar i BSK Borča a upisao je i nastup za A selekciju Makedonije i 9 nastupa za mladu reprezentaciju Makedonije a također nastupao je za U-19 (4 nastupa) i U-17 (9 nastupa) selekcije Srbije i Crne Gore. Bio je član šampionske generacije Željezničara (2011/12). Očekujemo uskoro i zvaničnu potvrdu ove vijesti.
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 dec 2012, 18:30

astra1922 je napisao/la:danas se u sportu spominju capljic glavas,curguz,nestorovic gavran i jusufbegovic kao moguci kunticevi nasljednici.a taj clanak u sportu nema potpisnika.mozete vjerovati onda koliko ima istine u ovome :D ;)
vidiš astra onda se mene napada na fb a što njihov velik prijatelj iz sporta sinanović dozvoljava takava limitiranja to ih nije briga... i sto takave novinare ne napadnu...

pazi ovo danas sa ss.ba

Mnogi, mnogi igrači su zanimljivi, ali daleko od toga da se već sada zna koga ćemo dovesti." Još treba da se kompletira stručni štab, "koji će donijeti odluku o pojačanjima....

Trener Zoran Kuntić otišao je u Mađarsku...

"Saznali smo preko interneta tu informaciju, ali od toga ništa dok se nama službeno ne dostavi".
ko koga sad ovdje laže u jednom trenutku kompletiraju stučeni štaba a u drugom nema nista od toga.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 dec 2012, 18:50

činjenica je da je kuntic otisao činjenica je da sam ja tu informaciju imao prije na 2 dana nego će se uopšte početi pričati o kunticevom odlasku (ali nisam bio siguran) dok se sam kuntic nije oglasio po mađarskim poratalima... činjenica je da sam prvi to objavio... činjenica je da sam naglasio i da to ne mora biti istina i da to klub mora potvrdit.... ista stvar je i sa stančeskim... tako ne vidim razloga napadanja mene kao osobu koja radi kao admin na toj stanici... činjenica je i da sam istu davao klubu i da je nisu prihvatili... a kad vec kazes da trebaju zastiti neka je zastite od razni portala i dnevni ili sedmicnih novina.... kad se pise o dobro i onako kao pojedincima pase onda je sve ok....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 dec 2012, 19:05

emir_dj je napisao/la:činjenica je da je kuntic otisao činjenica je da sam ja tu informaciju imao prije na 2 dana nego će se uopšte početi pričati o kunticevom odlasku (ali nisam bio siguran) dok se sam kuntic nije oglasio po mađarskim poratalima... činjenica je da sam prvi to objavio... činjenica je da sam naglasio i da to ne mora biti istina i da to klub mora potvrdit.... ista stvar je i sa stančeskim... tako ne vidim razloga napadanja mene kao osobu koja radi kao admin na toj stanici... činjenica je i da sam istu davao klubu i da je nisu prihvatili... a kad vec kazes da trebaju zastiti neka je zastite od razni portala i dnevni ili sedmicnih novina.... kad se pise o dobro i onako kao pojedincima pase onda je sve ok....
I sta si htio mustulaka :D , jbt drugi nas trener napusta a nasi saznaju to preko interneta, prvo jovic pa sad i kunta

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 19:13

astra1922 je napisao/la:danas se u sportu spominju capljic glavas,curguz,nestorovic gavran i jusufbegovic kao moguci kunticevi nasljednici.a taj clanak u sportu nema potpisnika.mozete vjerovati onda koliko ima istine u ovome :D ;)
Pa i budala bi znala nabrojati sve dobre i solidne trenere koji su slobodni!Kad se sa sigurnoscu bude znalo ime trenera vjerovatno ce mo prvi biti obavijesteni a sad kako stvari stoje to niko ne zna jer je sve u igri! Novinari su najveci bombasi pa ako upali dobar je ako ne svi ga zaborave! Hebes supljake ljudi polako i pametno rade za dobrobit kluba koji je na meti mnogih .......!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 dec 2012, 19:13

Tkanton je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:činjenica je da je kuntic otisao činjenica je da sam ja tu informaciju imao prije na 2 dana nego će se uopšte početi pričati o kunticevom odlasku (ali nisam bio siguran) dok se sam kuntic nije oglasio po mađarskim poratalima... činjenica je da sam prvi to objavio... činjenica je da sam naglasio i da to ne mora biti istina i da to klub mora potvrdit.... ista stvar je i sa stančeskim... tako ne vidim razloga napadanja mene kao osobu koja radi kao admin na toj stanici... činjenica je i da sam istu davao klubu i da je nisu prihvatili... a kad vec kazes da trebaju zastiti neka je zastite od razni portala i dnevni ili sedmicnih novina.... kad se pise o dobro i onako kao pojedincima pase onda je sve ok....
I sta si htio mustulaka :D , jbt drugi nas trener napusta a nasi saznaju to preko interneta, prvo jovic pa sad i kunta
ja da sam htio mustuluk ne bi radio ovo za "havu" nego bi radio negdje ko ce me plaćati... a drug stvar pa zar trebaju da sebe dovedu do toga da ih ja informism o onome što su trebali prvi zanti... pa ima li kakve razlike sto sam to ja obajio a ne recimo ss.ba ili dnevniavaz ili ****...

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 21 dec 2012, 19:16

Ekskluzivno: Perica Stanceski novi igrač NK Zvijezda Gradačac

i sta bi koliko ima tu istine :?: :?:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 19:18

Tkanton je napisao/la:
Svako na svijetu gleda striktno sebe i boli koga racku za druge ! Nista se ne desava badava ili da neko nezna i sta je cilj svega toga!Jedno je bitno a to je da ce mo biti hit proljeca svidjelo se to nekom ili ne!Nije lako od malog postati veliki "PUT JE TRNOVIT" ;)

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 21 dec 2012, 19:18

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 21 dec 2012, 19:21

sutra se ubacuje stolarija i za restoran
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2012, 19:22

N5555 je napisao/la:Ekskluzivno: Perica Stanceski novi igrač NK Zvijezda Gradačac

i sta bi koliko ima tu istine :?: :?:
Sigurno je da ce mo umrijeti !Cak i ako potpise moze se desiti da nije nas kao sto iz iskustva znamo!Prelazni rok za potpisivanje validnih ugovora tek predstoji !Bitno je da smo poceli pucati ka visinama!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.