NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ima li neki.link danas?
Pozz Bihac, sreo sam danas igrače Toška na pauzi, svratili u market negdje na pola puta do vas
. U lijepom su raspoloženju. Sretno
Na MyTV ide mec.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislim da bi trebalo biti doosta raje danas, puno se prica o utakmici, nedjelja fin termin... SVI NA STADION 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ovdje bi trebao biti link MY TV - samo spoji bhliga
https://bh liga.com/match/11305/#/match-summary/broadcast
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Da li ima negdje uzivo ova MyTv
-
- Kontakt:
To je to 

Čestitam na opstanku, puno srece u sljedecoj sezoni Biscani
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
JA SAM TI JEDINI DRUG
Prelijep sportski dan i pobjeda cista kao suza, BRAVO MOMCI, BRAVO SVIMA!

Prelijep sportski dan i pobjeda cista kao suza, BRAVO MOMCI, BRAVO SVIMA!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Cestitke na opstanku. Pamet u glavu naredne sezone. Pozdrav iz Tesnja.
Hvala i pozdrav za TesanjHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 jun 2024, 19:44Cestitke na opstanku. Pamet u glavu naredne sezone. Pozdrav iz Tesnja.

Cestitke na izborenom opstanku. Bice lijepo doci u Bihac i slijedece sezone. Nadam se samo da nece pasti da igramo u decembru

Draze mi je da ste vi ostali nego rudar jedan od kancera ove lige . I vi ste blizu s njima al opet niste tolko surovali i prodavali, kako su oni radili. Vidimo se u Bihacu. Cestitam Vam na opstanku
Lijepo izdanje danas taman koliko je trebalo...
Nije mi jasno da pojedini j**u mamu i sestru Milošu Borovčaninu nakon 2 minute ulaska što im je i sam na kraju utakmice rekao jer ni njemu ocigledno nisu jasne seljačine sa male tribine oni to izgleda preventivno odmah
Nije mi jasno da pojedini j**u mamu i sestru Milošu Borovčaninu nakon 2 minute ulaska što im je i sam na kraju utakmice rekao jer ni njemu ocigledno nisu jasne seljačine sa male tribine oni to izgleda preventivno odmah
Rekoh ja da ce biti nasiljeno. Sreca pa smo ostali.
Eh već sad treba dobro zagrijati guzicu za sljedeću sezonu, iduće sezone lako može 6 timova ispadati iz 1 lige FBiH...
-
- Kontakt:
Ja se nadam da nema odmora, da ce uprava raditi, da ce biti pojačanja, i da ce pola ekipe ostati, a ne da cu za tri dana procitati da su otisli svi igraci. Da ce kasniti pripreme i da su isključili struju. Daj Boze pa da bude bolje stanje, ovo je zadnja opomena
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
opet ostaje ona sta bi tek bilo da udjemo u Premijer ligu, eeeh muko moja
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ali trenutak kad je SN blokirala cestu preko puta Crvene Zvezde! Bolji hajp nego protiv Zrinjskog!
Kaksv povratak tih momaka od januara do danas
Kaksv povratak tih momaka od januara do danas
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, NeRi_K i 4 gosta.