Rokoko87 je napisao/la:Trebamo mi sa foruma napraviti kakvu akciju da mu kupimo odjeće, dušica uvijek u istim hlačama..Bassha je napisao/la:
Možda je kupio više takvih istih

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Rokoko87 je napisao/la:Trebamo mi sa foruma napraviti kakvu akciju da mu kupimo odjeće, dušica uvijek u istim hlačama..Bassha je napisao/la:
kareem se ponudio lakersima, da im pomaze oko centara i to, ali mislim da hakeem i ostale legende drze placene 'instrukcije'mercurial je napisao/la:Vidim Kareem trenira sa Zubcem, kako Nurkic ne bi sebi nasao neku bivsu centarsku zvijezdu da ga nauci poneki potez.
Smrso je Juka dosta. Vraca se u top formu! Samo da ne izgubi na snazi.mercurial je napisao/la:Ili su ova djeca golema ili se Juka smanjio
To jeste tako, samo sto se na njemu recimo desetak kilograma minusa i ne primijeti toliko. Kad se ovako gleda, 10kg je puno, ali spram njegovog ogromnog tijela to ne izgleda tako. Snaga se neminovno gubi sa gubitkom kilograma, ali vjeruj da je on genetski jak kao bik i to ce se na njega manje odraziti. Gotovo svi iz njegove porodice su bas jaki. Napacki se mora popraviti i dodatno unaprijediti tu igru, jer realno je taj njegov ofanzivni arsenal jos uvijek itekako siromasan. Ovo ljeto bi trebao maksimalno iskoristiti i icu u tom pravcu. Gledam sad ss.ba objavio ovaj klip Jokica sa ovom gumom. Momak je dosao kuci u Srbiju, sa njim je stigao Hess (Denverov kondicioni trener) i samim tim je jasno da ne zeli ni najmanje gubiti vrijeme dok je na odmoru. Definitivno je momak veliki radnik, a i nas Juka mora iskoristiti ovo ljeto da sto je moguce vise napreduje, pogotovo sto nije povrijedjen.mercurial je napisao/la:Ne mozes izgubiti na masi a da ne izgubis na snazi. Za njega je bolje da je laksi, dobice na brzini, a i manje opterecenje za koljena. Ali zbog toga nece moci s lakocom uguravati protivnike u reket, pa ce morati poraditi na napadackim finesama. Poneki napadacki potez ne bi bio na odmet, da mu se sve ne svodi na uguravanje protivnika tijelom i snagom. Promjena nacina igre produzit ce mu karijeru i zdravlje njegovim koljenima.
phily je napisao/la:mora malo opasti na kilazi, pa ramazan je![]()
Kako znaš?Statusi na fbu ili?jasmin10 je napisao/la:Juka je čini mi se vjernik tako da vjerujem da posti
Drugi izvori.Rokoko87 je napisao/la:Kako znaš?Statusi na fbu ili?jasmin10 je napisao/la:Juka je čini mi se vjernik tako da vjerujem da posti
Znaci eskivira repku ovog ljeta?Chinaglia je napisao/la:Juka se vratio u PDX i tamo ce provest ljeto trenirajuci, a trenirao je i u Tuzli
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, CAGarfia, CAZIN, Google Adsense [Bot], Kapetan, MElloo, TripleThreat i 50 gostiju.