Dal je igračina
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 20 jan 2024, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Strašno igra,prije toga isto asistencija za gol Haskica,odlican centaršut bio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opsova forumasu familiju na pravdi Boga hahah kakav mentol
-
- Kontakt:
Inace igramo 24.01 protiv Aluminija, 26.01 protiv Ruha Lviv i 31.01 Makedonija GP.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Wow hahahahahahahahahahahaha uzeo ti hahahahahahahahaha mobitel (da ne kažem tastaturu) i psuješ hahahahahahahahaha pa jesil normalan? Jel stvarno misliš da to nekog (mene npr) dotiče? Jel tako liječiš svoju frustraciju? Grohotom ti se smijem!
Igrač koji je ekstremni potrošač lopti, sebičan, u odbrani beskorisan, u duelima nepostojeći, al ako ga krene (kao što ga sad ide i kao što ga je kod nas znalo ići) zabijat će nekako. Lik koji u 9 od 10 situacija napravi ekstremnu grešku, al objasni to "stručnjacima" koji fudbal prate preko ss.ba članaka...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Paša moj, dobrodošao ti nama.
Peneranda je došao kao največa svijetka zvijezda koja je ikad igrala za naš klub, došao je kao posljedica nestručnosti tadašnjeg trenera i njegovog bezidejnog pristupu stvaranja ekipe isto tako i ulizivanju predsjedniku i podržavajuču svaku njegovu ideju ma koliko ona nerazumna bila samo da bi mu se što više uvukao u šu*ak radi njegove podrške koju je izgubio kod večine navijača.
Trenutni sportski segment nam vode ljudi koji imaju apsolutnu podršku navijača jest da se nekolicina samoprozvanih legendi nešto kofrči ali saopštenje HZ je reklo sve. To kako čemo zvati nekog igrača reči če nam trener svojim odlukama hoče igrati, sjediti na klupi, tribinama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
To apsolutno nije tačno.Penerandu i Viverosa je lično Mirvić doveo.Mirza nema ništa sa tim,čak je bio i protiv.
E samo si ti na ovoj temi falio. Sta nije dobro momce? Penina frizura? Udinese, Watford, Granada ne valja jel? I sad ti dosao da nam objasnis da kazes da nije dobro?
Zelja zalaganje sve na nivou, fali mu ulazak u formu pravu, i to ce sad i pokazati. Inace igracina je prava, kakva nije ovdje igrala 100%
Opet prljaju temu masnokosim kerovima i njihovim potomcima 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Svako toliko neko mora baciti neku kost, čisto da ne zaboravimo da navijamo za Sarajevo.
Zahvala na tome
Zahvala na tome

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Šta se ušutili?
Ko nam to dolazi? Jeste našli tog štopera što se spominjao?
Ko nam to dolazi? Jeste našli tog štopera što se spominjao?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Još samo sad i neču više.stojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:42Mislim da narkoman mirza nije doveo penu. Ali bez obzira na sve kakve i koristi imamo od toga sto je on nekada bio zvijezda? On u Sarajevu jos uvjek nije pokazao apsolutno nista i to je ono sto svi vide ali vecina ga opravdava. Nije to dobro.AVNOJ je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:00Paša moj, dobrodošao ti nama.
Peneranda je došao kao največa svijetka zvijezda koja je ikad igrala za naš klub, došao je kao posljedica nestručnosti tadašnjeg trenera i njegovog bezidejnog pristupu stvaranja ekipe isto tako i ulizivanju predsjedniku i podržavajuču svaku njegovu ideju ma koliko ona nerazumna bila samo da bi mu se što više uvukao u šu*ak radi njegove podrške koju je izgubio kod večine navijača.
Trenutni sportski segment nam vode ljudi koji imaju apsolutnu podršku navijača jest da se nekolicina samoprozvanih legendi nešto kofrči ali saopštenje HZ je reklo sve. To kako čemo zvati nekog igrača reči če nam trener svojim odlukama hoče igrati, sjediti na klupi, tribinama.Sta imamo mi od te njegove karijere?? I vrancic je imao karijeru i bio je bolji od ovog prevaranta pa je odstranjen i svi se slazemo da je to ok. Zasto onda trpimo ovog? Zbog frizure? Ili de mi ti objasni sta je dobro uradio otkako je dosao u FKS??nokee je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:14E samo si ti na ovoj temi falio. Sta nije dobro momce? Penina frizura? Udinese, Watford, Granada ne valja jel? I sad ti dosao da nam objasnis da kazes da nije dobro?
Zelja zalaganje sve na nivou, fali mu ulazak u formu pravu, i to ce sad i pokazati. Inace igracina je prava, kakva nije ovdje igrala 100%
Da imalo pratiš barem forum ako ne ideš na utakmice skontao bi da večina ovde nije ni očekivala od njega išta ove polusezone s obzirom na njegovo stanje i formu u kakvoj je bio prilikom dolaska u klub. Svojim dosadašnjim nastupima u timu Peneranda nije nikad nikome uzimao mjesto niti je neko bio bolji od njega a da je on igrao samo eto što je velika zvijezda. Siguran sam da kod Rozmana, neče on, ali niti jedan igrač igrati samo zato što je u prošlosti igrao dobro. Samo zalaganje i dobra igra su garant za igranje u prvom timu. S obzirom na njegovu dosadašnju reputaciju i kako je igrao meni daje osnov da vjerujem da če pokazati, naročito sad kad prođe kopletne pripreme, da ima kvalitet i znanje. Da li je njegova karijera u propasti i da li je kapacitet za nas to apsolutno niko od nas nemože reći, samo vrijeme koje je ispred nas i trener kojem apsolutno vjerujem. Tvoje procjene koje ovde lupaš mi sliče kao i ove od pojedinaca koji nakon onog jučerašnjeg pokušaja od utakmice da govore kakav je koji igrač.
To da se prošli trener nije pitao za igrače si upravu, zato i jeste završio kako je završio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Druze jel ti placas Penu? Jel ga iko od nas placa? Jel ijedan igrac ispasta zbog njega, jel se mozda gura naustrb nekog...? Jel nam izbio neke direktne bodove, nesta? Ne razumijem sta to zmirimo, pred cim? Trenutno je Pena najveca zvijezda ekipe i najplaceniji, al isto tako je bio uglavnom igrac s klupe. Kad je ulazio s klupe malo previse je solirao i zayebavao se, kad je bio starter itekako se uozbiljio i postao bas timski i pozrtvovan igrac. Bori se, trci, uklizava. Sta mene boli qrac kolika mu je plata? Real je placao Hazarda da zdere hamburgere i goji se, City se nije mogao rijesit Adebayorovog ugovora i sutali ga po posudbama... Penaranda moze u nastavku bit najbolji igrac, moze bit i najgori, al ne bojim se jer nije babin sin koji mora igrat nit ga neko gura u prvu postavu. Ako bude dobar igrat ce, ako ne imamo jos dva odlicna lijeva krila.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, ErosViverosViv, mnon46, THEC i 45 gostiju.