Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma **** subije sta tij e ne treba njima nikakvog znacaja pridavat... mozemo mi protiv ovih i bez sudija... samo lagano .. ta vikorija prije 3 godine bila ko njanjanjevo ovo nas nigdje veze...TeaM87 je napisao/la:nakon sinocnje rukometne utakmice, sve vise vjerujem da ce nas sudije ostetiti, po ko zna koji put
MA to je raja iz TK navalila na utakmicu pa gužva:)savatihotece je napisao/la:Još malo pa krećemo za Sarajevo. Jaran me zvao i rekao da ima nekih zastoja na Karauli, pa ako neko ima info o čemu se radi.
Ako su zastoji, možda je bolje da idemo na Zenicu.
ŽELJO NAS TREBA.
Ako ti nije jasno sa ove slike, kreneš pješke od trolejbuske na Kovačićima prema Skenderiji i prvi most u nizu je taj, koliko ja znam, ako ništa, vidjećeš gužvu, pa ćeš skontati je li to taj mostshzna je napisao/la:Širimo sve zastave i šalooooove, derimo grla i dlanoveeeeeeeeeee
Jel mi može neko pojasniti gdje je to okupljanje?
Ako neko sazna koliki su zastoji nek javi... Ja sam isao u nedjelju, nije bilo neke guzve velike... Jbmti kud bas danas...savatihotece je napisao/la:Još malo pa krećemo za Sarajevo. Jaran me zvao i rekao da ima nekih zastoja na Karauli, pa ako neko ima info o čemu se radi.
ŽELJO NAS TREBA.
tako je preko puta OHR-a, a na kraju krajeva samo prati plave momkeanonimni je napisao/la:Ako ti nije jasno sa ove slike, kreneš pješke od trolejbuske na Kovačićima prema Skenderiji i prvi most u nizu je taj, koliko ja znam, ako ništa, vidjećeš gužvu, pa ćeš skontati je li to taj mostshzna je napisao/la:Širimo sve zastave i šalooooove, derimo grla i dlanoveeeeeeeeeee
Svaka ti cast tuzlanska prava rajo, nadam se da cete i vi ubrzo putem stare slave i dici sport na nivo koji Tuzla zasluzuje._dreamer_ je napisao/la:i ja sam Tuzlak, ali sam opet svim srcem uz Zelju!aS_Roma je napisao/la:iako sam pitar danas sam na istoku
i na karauli su radovi prave se dodatne trake zato je bolje raji iz TK da zaobidzu Karaulu.Blueone je napisao/la:MA to je raja iz TK navalila na utakmicu pa gužva:)savatihotece je napisao/la:Još malo pa krećemo za Sarajevo. Jaran me zvao i rekao da ima nekih zastoja na Karauli, pa ako neko ima info o čemu se radi.
ŽELJO NAS TREBA.
Evo na Bihamkovoj stranici piše da je zastoj od šićkog prema Živinicama, sanacioni radovi
LenBias je napisao/la:igrati ce zeljo u grupnoj fazi lige prvaka ove sezonesretno vam danas
treba nekada biti bezobrazan druze, dosta mi je vise zadovoljavanja nekim minimumom kada je nas sport u pitanju, nama daj najmanje moguce i mi sretni, baraz u fudbalu i sretni, na prvenstvo otici u kosarci i sretni, remi u kvalifikacijama za lp ili el i opet sretni, krajnje je vrijeme da ocekujemo nesto vise, grupna faza lige prvaka ili nistasamir_tm87 je napisao/la:LenBias je napisao/la:igrati ce zeljo u grupnoj fazi lige prvaka ove sezonesretno vam danas
lp tesko, ali ako ovo prodjemo, el nije daleko
Hvala, znam sadpinki je napisao/la:tako je preko puta OHR-a, a na kraju krajeva samo prati plave momkeanonimni je napisao/la:Ako ti nije jasno sa ove slike, kreneš pješke od trolejbuske na Kovačićima prema Skenderiji i prvi most u nizu je taj, koliko ja znam, ako ništa, vidjećeš gužvu, pa ćeš skontati je li to taj mostshzna je napisao/la:Širimo sve zastave i šalooooove, derimo grla i dlanoveeeeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, GIBRA, Mamba21, Pact1921, Vanja8, WeekendOffender i 73 gosta.