FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
naprijed Zeljo!!
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 23 jul 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
romasarajevo je napisao/la:joj sto nemogu ove finoce svi fol zele vam da prodzete da pobjedite kao svi su uz zelju sto da se lazemo ja bi volio vise nego ista da ispadnete isto sto i svi ostali osim navijaca zelje isto sto i vi zelite nama akocemo iskreno jer ako ispadnete ovaj vas forum ce biti pun hordi,robijasa,rodzenih i ostali da likuju a sad fol finoca znaci iskreno navijam za plzen NAPRIJED PLZEN
Umri da ti mezar vidimo !
Samo da ne budu penali, ko bi to preživio? 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
@romasarajevo svaka cast na iskrenosti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
naprijed siptariii naprijed siptariiifossil je napisao/la:romasarajevo je napisao/la:joj sto nemogu ove finoce svi fol zele vam da prodzete da pobjedite kao svi su uz zelju sto da se lazemo ja bi volio vise nego ista da ispadnete isto sto i svi ostali osim navijaca zelje isto sto i vi zelite nama akocemo iskreno jer ako ispadnete ovaj vas forum ce biti pun hordi,robijasa,rodzenih i ostali da likuju a sad fol finoca znaci iskreno navijam za plzen NAPRIJED PLZEN
Umri da ti mezar vidimo !
-
- Kontakt:
upravu si,naprijed kukesi !romasarajevo je napisao/la:joj sto nemogu ove finoce svi fol zele vam da prodzete da pobjedite kao svi su uz zelju sto da se lazemo ja bi volio vise nego ista da ispadnete isto sto i svi ostali osim navijaca zelje isto sto i vi zelite nama akocemo iskreno jer ako ispadnete ovaj vas forum ce biti pun hordi,robijasa,rodzenih i ostali da likuju a sad fol finoca znaci iskreno navijam za plzen NAPRIJED PLZEN
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Pošteno.romasarajevo je napisao/la:joj sto nemogu ove finoce svi fol zele vam da prodzete da pobjedite kao svi su uz zelju sto da se lazemo ja bi volio vise nego ista da ispadnete isto sto i svi ostali osim navijaca zelje isto sto i vi zelite nama akocemo iskreno jer ako ispadnete ovaj vas forum ce biti pun hordi,robijasa,rodzenih i ostali da likuju a sad fol finoca znaci iskreno navijam za plzen NAPRIJED PLZEN
DRUG NEBI TI PUNCA
- savatihotece
- Kontakt:
Hvala jarane. odosmo mi na Zenicu, a i navikli smo na ravnicu.mirza_it je napisao/la:i na karauli su radovi prave se dodatne trake zato je bolje raji iz TK da zaobidzu Karaulu.Blueone je napisao/la:MA to je raja iz TK navalila na utakmicu pa gužva:)savatihotece je napisao/la:Još malo pa krećemo za Sarajevo. Jaran me zvao i rekao da ima nekih zastoja na Karauli, pa ako neko ima info o čemu se radi.
Ako su zastoji, možda je bolje da idemo na Zenicu.
ŽELJO NAS TREBA.
Evo na Bihamkovoj stranici piše da je zastoj od šićkog prema Živinicama, sanacioni radovi
SRCE NA TEREN.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Istok jedan viska, na PP ko je zainteresovan.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
imas ppexbabilon je napisao/la:Istok jedan viska, na PP ko je zainteresovan.
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 23 jul 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema potrebe jarane, zvao sam BIHAMK, isto je stanje kao i prethodnih dana, neces cekati nigdje vise od 5 min, imaju 2 semafora i to je to a doci ces 1h prije i ustedit ces 5.5 KM na autoputu sto bi dao, jer idem ja svaki vikend tamo-vamo, tako da slobodno idi preko Karaule, ja cu oko 3 krenuti aBd i kontam do pola 6, 6 doci... Pozzzsavatihotece je napisao/la: Hvala jarane. odosmo mi na Zenicu, a i navikli smo na ravnicu.
SRCE NA TEREN.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ponuda jos stoji.exbabilon je napisao/la:Istok jedan viska, na PP ko je zainteresovan.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- corleone87
- Kontakt:
Ubi se od nervoze.Ovo vrijeme se ulijenilo nesta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tek je 13:00, a utakmica u 21:00.corleone87 je napisao/la:Ubi se od nervoze.Ovo vrijeme se ulijenilo nesta.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
otišla je karta ovom momku iz viteza,jbg
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- corleone87
- Kontakt:
Ma samo da je prebroditi ovo vrijeme do kortea,onda ce to lakse ici.Elegant je napisao/la:Tek je 13:00, a utakmica u 21:00.corleone87 je napisao/la:Ubi se od nervoze.Ovo vrijeme se ulijenilo nesta.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Sretno veceras! Iako sam navijac FKS, veceras cu kao i prosle sedmice da navijam za Zelju.
Prije svega treba pomisliti sta bi to znacilo za Sarajevo, BiH a i na kraju za nas klupski fudbal kada bih Zeljo prosao.
Zao mi je sto veceras nisam u SA, rado bih pogledao tekmu uzivo kao protiv Maccabi-a.
Al' eto, bice valjda prilike da gledam finski HJK na meni najdrazem stadionu. Ne treba vam prepucavanje raja, budimo prije svega Bosanci i Hercegovci, pa tek onda klupski navijaci.
Osjecaj mi govori da ce biti "knap", ono na najlijepsi nacin u 87' zabiti za 2:1.
Sretno komsije!
Prije svega treba pomisliti sta bi to znacilo za Sarajevo, BiH a i na kraju za nas klupski fudbal kada bih Zeljo prosao.
Zao mi je sto veceras nisam u SA, rado bih pogledao tekmu uzivo kao protiv Maccabi-a.
Al' eto, bice valjda prilike da gledam finski HJK na meni najdrazem stadionu. Ne treba vam prepucavanje raja, budimo prije svega Bosanci i Hercegovci, pa tek onda klupski navijaci.
Osjecaj mi govori da ce biti "knap", ono na najlijepsi nacin u 87' zabiti za 2:1.
Sretno komsije!
Jbte ovaj osjecaj, koji me puca ovih dana ne bi dao ni za sta.
Nikad docekat da pocne
Nikad docekat da pocne

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- inacefindecko
- Kontakt:
jel to rasprodano koševo? realni podaci?