FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Husic 3 gola, Smajic 1 gol, Bekic 1 gol, trebaju nam golovi napadaca, nadam se da ce oni nastavit zabijat golove
Husic jednostavno drugi igrac na proljece, bez povreda i sa odradjenim pripremama, on je sada veliki dobitak, Smajic se zrtvuje na krilu, nije to njegova pozicija, al kao sto kaze ultra, mnogo igra odbranu, a i zabio je 4 ili 5 golova, veliki je to ucinak za nekoga ko se maximalno trosi u oba pravca, jedino se za Bekica nadam da ce ga sada krenut golovi kada je "procepio"
bas sam nestrpljiv da vidim Weitzera i Matambu koliko mogu doprinijeti ekipi i u kom smislu :kafa:
Husic jednostavno drugi igrac na proljece, bez povreda i sa odradjenim pripremama, on je sada veliki dobitak, Smajic se zrtvuje na krilu, nije to njegova pozicija, al kao sto kaze ultra, mnogo igra odbranu, a i zabio je 4 ili 5 golova, veliki je to ucinak za nekoga ko se maximalno trosi u oba pravca, jedino se za Bekica nadam da ce ga sada krenut golovi kada je "procepio"
bas sam nestrpljiv da vidim Weitzera i Matambu koliko mogu doprinijeti ekipi i u kom smislu :kafa:
Zaboravljaš našeg maga Smajila Karića!Skver je napisao/la:Slavki Petrovicu svaka cast, poslije Duvancica i Geruma najbolji trener koji je dosao u Slobodu poslije toliko dugo vremena. Nisam dugo vremena vidio ovako dobro pripremljenu ekipu Slobode, steta sto je Mehmedagic povredjen.
A Petrović je definitivno ako ne najbolji trener PL, onda definitivno među 2-3 najbolja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sto ba vrijedjas ljude......bez potrebe.sviunapad1010 je napisao/la:Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
A cijena je prevelika za nas standard,i rezultate koje pruzamo..
5 maraka je mjera nasa.......borio si se za titulu,i bio u vrhu,bilo je 10 km.....pa opet jedva 1000,1500 ljudi........ljudi jednostavno nemaju para tamam da si Mancester.......pare treba namaknut sponzorima,transferima a ne ulaznicama.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Treba ostavit cijene karti al u ovoj sedmici malo se aktivirat oko promocije utakmice, podijelit stotinjak ulaznica kroz neke nagradne igrei to je toBrcanskamalta je napisao/la:Sto ba vrijedjas ljude......bez potrebe.sviunapad1010 je napisao/la:Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
5 maraka je mjera nasa.......borio si se za titulu,i bio u vrhu,bilo je 10 km.....pa opet jedva 1000,1500 ljudi........ljudi jednostavno nemaju para tamam da si Mancester.......pare treba namaknut sponzorima,transferima a ne ulaznicama.
Smanjiti cijenu karte makar na sjeveru,gledas samo jedno poluvrijeme kvalitetno za 7 km. a sa nizom cijenom dobijes i na brojnosti.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ne mrzim ih samo ne mogu više njihov ciganluk oko opstanaka u ligi iz godine u godinu. A vala pisem kako jeste. Jel bio džaba ulaz protiv goska jeste.Brcanskamalta je napisao/la:Sto ba vrijedjas ljude......bez potrebe.sviunapad1010 je napisao/la:Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Volio bih da smogovci ispadnu. To je moje lično mišljenje trenutno i to je to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Opet mi oko ulaznica, a skupa nam sezonska bila.
Treba razmisliti oko cijena svakako i naci neku mjeru, ali sezonske su bile da gledas utakmicu za 3 KM. Gdje ces jeftinije.
Treba razmisliti oko cijena svakako i naci neku mjeru, ali sezonske su bile da gledas utakmicu za 3 KM. Gdje ces jeftinije.
Koji normalan insan moze zaboraviti onakvu ljudinu, al sta ces, puno je zaboravljenih, dosli divlji i otjerali pitome.....wobly92 je napisao/la:Zaboravljaš našeg maga Smajila Karića!Skver je napisao/la:Slavki Petrovicu svaka cast, poslije Duvancica i Geruma najbolji trener koji je dosao u Slobodu poslije toliko dugo vremena. Nisam dugo vremena vidio ovako dobro pripremljenu ekipu Slobode, steta sto je Mehmedagic povredjen.
A Petrović je definitivno ako ne najbolji trener PL, onda definitivno među 2-3 najbolja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad se igra kup?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Slusaj donekle si upravu ali zivimo u takvom drustvu gdje je crvenka(50 km)bogatstvo.sviunapad1010 je napisao/la:Opet mi oko ulaznica, a skupa nam sezonska bila.
Znam ja da ne mozes ti svakom ugoditi da stavis marku nasli bi se da kazu mogli su i tu marku ukinut.
Ali vecina nema i s obzirom na isfrastrukturu uslove rezultate 5 km je srednja mjera.
To je samo moje misljenje.
Ka ti imas uslove ko u bundesligi i 10 bi bilo diskutabilno.Ovako vidi ba uslova za gledaoce nemas pisat gdje .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne znam koji ti je, osim ako te nisu guzli u KPZ Zenica? Ljudi vode svoju borbu i brigu. Kada smo ispali niko od njih se nije nasladjivao.sviunapad1010 je napisao/la:Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Dobili smo dozvolu da igramo na B.P. utakmice evropske unije dok na nasem Tusnju traje sipovanje u nedogled.
A to za smog je smijesno jer kod nas u TZ je svaka treca smrt od karcinoma izazvana zagadjenjem. Mi smo smogovniji bar duplo.
Uz to zaboravljas da smo platili GOSKU one godine za pobjedu u gostima, a oni proslijedili pola para Velezu i posteno nas naguzili.
Kani se corava posla dijete.
Mi moramo prvo svoju avliju ocistiti, a drugi ne trebaju da nas interesuju.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 mar 2018, 14:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma to cisto kazem da se stadion napuni sto vise, treba nam sto veca podrska kod kuce u borbi za opstanak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Celiku sretno ali ne preko Slobode. Zelim im svu srecu da obezbjede opstanak u ovih 8 kola, a nama da pobjedimo naredno kolo na Tusnju i da se onda mozemo usmjeriti na kup.
Inace ne volim te igrice i neke dogovore, zbog takvih stvari i jeste Sloboda tu gdje jeste jer se u proslosti svasta radilo i ljudi su izgubili vjeru u sve to.
Inace ne volim te igrice i neke dogovore, zbog takvih stvari i jeste Sloboda tu gdje jeste jer se u proslosti svasta radilo i ljudi su izgubili vjeru u sve to.
Oprosti im Vlado ne znaju da si ti najbolji trener kojeg smo mi ikad imali !!!
I da Celik je zasluzio da ispadne isto kao i mi prije par godina, ljutili se anamONI ili ne. Ne moze se vjecno na guzove provlaciti.
Mi bijemo svoju bitku. Nećemo mi sigurno ni Goska ni Čelika žaliti. Na Tusnju će akobogda oba pasti. Niko se nama sažalio nije. Sad još ispade da nam je prijatelj onaj koji nije likovao tada. Yebat ih sve.
Mišljenja sam da je Borac velika mušterija za ispadanje
Mišljenja sam da je Borac velika mušterija za ispadanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Normala. Gledat svoja posla.
Jes da su se Zenicani nabrijali pa zaostravaju ko da ce to donijet tri boda. Nidje veze
Al i ovaj nas pitar huska.
Jes da su se Zenicani nabrijali pa zaostravaju ko da ce to donijet tri boda. Nidje veze
Al i ovaj nas pitar huska.
Ma svejedno mi je ko god ispadne znam da smo mi sigurni. Ines neće ispast to budite sigurni, i otkad govorim. Čelik je najbliži, mada i Borac je sebi zakomplikovao situaciju dosta.
Čekam kup mada nemam velikih nada ni tu, veće nade polažem u sljedeću sezonu ako Ćelo ostane i ako mu daju da sastavi sebi ekipu.
Čekam kup mada nemam velikih nada ni tu, veće nade polažem u sljedeću sezonu ako Ćelo ostane i ako mu daju da sastavi sebi ekipu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma nek ispadne ko hoce samo da mi ne ispadnemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.