Ima karti za zapad jošinacefindecko je napisao/la:jel to rasprodano koševo? realni podaci?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Niko ti to jos ne zna, sem sto se prica da je jug rasprodat, a idalje ima istoka (ponestaje) a najevise je ostalo zapada.inacefindecko je napisao/la:jel to rasprodano koševo? realni podaci?
Mozda nekih cc 20.000 bude, a mozda i vise.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 jul 2013, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo sad sam kupio karte za istok i zaista je ostalo još malo, tako da ko misli da kupuje danas bolje je da požuri 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Kako me lupa trema ljudi pa to je nevjerovatno svaki drugi uzdisaj je onaj duboki teski, nevjerovatno.
A opet covjek pokusava racionalno razmusljati, onaj odbrambeni mehanizam kao da se ne razocaras ali nema sanse da to racionalno razmisljanje traje vise od 30 sekundi jer vec poslije pocinjem u glas pjevati Zeljine pjesme i gubiti razum bukvalno.
Nevjerovatan osjecaj, ponekad me strah mog zdravlja ako Zeljo prodje u nekoj dramaticnoj utakmici, iskreno.
Znam da me razumijete.
A opet covjek pokusava racionalno razmusljati, onaj odbrambeni mehanizam kao da se ne razocaras ali nema sanse da to racionalno razmisljanje traje vise od 30 sekundi jer vec poslije pocinjem u glas pjevati Zeljine pjesme i gubiti razum bukvalno.
Nevjerovatan osjecaj, ponekad me strah mog zdravlja ako Zeljo prodje u nekoj dramaticnoj utakmici, iskreno.
Znam da me razumijete.

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
hocel biti prenos?
Sta mislite koja ce cifra biti veceras sto se tice navijaca?? Jeli sto posto da su 24 hiljade karata u prodaji? Znaci to je "plafon" sto bi rekli za veceras aBd??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hoće, BHT 20:55ahmiiic je napisao/la:hocel biti prenos?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Hoce, bht1.
@ justFlowFKZ
Gdje te neću razumjeti, srce mi od jutros lupa i previše, i sinoć je ovako bilo, ako večeras prođemo, garant sam u bolnici
Samo da naši izađu na teren, poslije će biti lakše, pa kako god završi, mene su s igrom i rezultatom iz Plzena kupili i neću im ni riječi progovoriti i da bude 0:20...
VOLIM TE ŽELJO!
Gdje te neću razumjeti, srce mi od jutros lupa i previše, i sinoć je ovako bilo, ako večeras prođemo, garant sam u bolnici

Samo da naši izađu na teren, poslije će biti lakše, pa kako god završi, mene su s igrom i rezultatom iz Plzena kupili i neću im ni riječi progovoriti i da bude 0:20...
VOLIM TE ŽELJO!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moja procjena oko cc 20.000 vise manje koja stotina.sajo10 je napisao/la:Sta mislite koja ce cifra biti veceras sto se tice navijaca?? Jeli sto posto da su 24 hiljade karata u prodaji? Znaci to je "plafon" sto bi rekli za veceras aBd??
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Pa brata mi sta je ovo ? Nafurali se navijaci Plzena da mogu doc na Trg (citaj vjecna vatra) i provodit svoje, pa su i dobili. Pa niste vi Manijaci.
Nasutani kod vjecne vatre
Nasutani kod vjecne vatre
Ma vi stvarno niste normalni !!!
@PlaviSaJUGA Izbriši buraz, banovat ćete beze.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Upravo to @anonimni 
Ne znam tacno kako je bilo sa Newcastleom jer bio sam i suvise mali da me ovakva neka euforija spuca, znam da sam lice ofarbao u plavo bijelu boju i da me stara po kuci ganjala da brise,
ali pricom sa starijim momcima koji su u mojim godinama bili kada je isti Newcastle dolazio kazu da se ova utakmica ne razlikuje puno od iste, te da euforija cak i vise udara.
Vjerovatno jer imamo "vise" sanse za prolaz.
Ali ja jedno znam, sad mi nije dobro a kako ce veceras biti, nek mi je Bog na pomoci.

Ne znam tacno kako je bilo sa Newcastleom jer bio sam i suvise mali da me ovakva neka euforija spuca, znam da sam lice ofarbao u plavo bijelu boju i da me stara po kuci ganjala da brise,

Ali ja jedno znam, sad mi nije dobro a kako ce veceras biti, nek mi je Bog na pomoci.

-
- Kontakt:
Ne vidim razloga da me banuju,nit lazem nit vrijedjam nekog samo govorim ono sto sam cuo (sms poruku primio) a svakako ce poslje izac na raznim portalima!Anonimac je napisao/la:@PlaviSaJUGA Izbriši buraz, banovat ćete beze.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, jedno pitanje, nisam trenutno u drzavi a vidim novinari vec digli euforiju. Naime, zanima me, da li su sjever, istok i jug rasprodati, posto stalno nalazim na ove informacije, kao i da je zapad jos jedini ostao? Hvala
Na Skenderiji ispred prodajnog mjesta neki levat prodaje karte za jug (švercer). Zapada imaDzoleZeljo je napisao/la:Momci, jedno pitanje, nisam trenutno u drzavi a vidim novinari vec digli euforiju. Naime, zanima me, da li su sjever, istok i jug rasprodati, posto stalno nalazim na ove informacije, kao i da je zapad jos jedini ostao? Hvala
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Consigliere
- Kontakt:
Ima li iko highlightese uzvrata protiv Newcatslea? To nikad nisam nigdje nasao...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Već je izašlo. a mene su zbog toga banovali (7 dana) kad je bilo ono sa Borcem, zato ti govorim, a ti kako hoćeš.PlaviSaJUGA je napisao/la:Ne vidim razloga da me banuju,nit lazem nit vrijedjam nekog samo govorim ono sto sam cuo (sms poruku primio) a svakako ce poslje izac na raznim portalima!Anonimac je napisao/la:@PlaviSaJUGA Izbriši buraz, banovat ćete beze.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Je l' te oklagijom udarala?justFlowFKZ je napisao/la:Upravo to @anonimni
Ne znam tacno kako je bilo sa Newcastleom jer bio sam i suvise mali da me ovakva neka euforija spuca, znam da sam lice ofarbao u plavo bijelu boju i da me stara po kuci ganjala da brise,ali pricom sa starijim momcima koji su u mojim godinama bili kada je isti Newcastle dolazio kazu da se ova utakmica ne razlikuje puno od iste, te da euforija cak i vise udara.

Vidjećemo šta će biti, ja se nadam najboljem, pa makar se čitava moja rodbina sjatila u hitnu/Dom zdravlja/bolnicu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.