Znam, yebe nas ko stigneVanja8 je napisao/la:Mislis ili znas da ste tu dobri...?Osim13 je napisao/la:Pa i dobri smo još za kupleraja
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Znam, yebe nas ko stigneVanja8 je napisao/la:Mislis ili znas da ste tu dobri...?Osim13 je napisao/la:Pa i dobri smo još za kupleraja
Oske, tebi vjerujem na riječ...
Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."svrakino1921 je napisao/la:Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom
Znaci Siljak je kriv neka njega kazni UEFA,a mi idemo u EL...
GOLEM SI ŽELJO
Ja bi fakat volio znati sta je poenta suspenzijesvrakino1921 je napisao/la:Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom
Ako vas je kostao licence - noga
Ako vam drugostepena ipak dodjeli - ostaje?
Jel to?
Preglupo vala I za vas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za njih nesta preglupo???Denchi je napisao/la:Ja bi fakat volio znati sta je poenta suspenzijesvrakino1921 je napisao/la:Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom
Jel to?
Preglupo vala I za vas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Za njih nesta preglupo???Denchi je napisao/la:Ja bi fakat volio znati sta je poenta suspenzijesvrakino1921 je napisao/la:Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom
Jel to?
Preglupo vala I za vas
- svrakino1921
- Kontakt:
To je toDenchi je napisao/la:Ja bi fakat volio znati sta je poenta suspenzijesvrakino1921 je napisao/la:Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom
Jel to?
Preglupo vala I za vas
Sve si rekao
Ono dobar je zamalo nas povali, neka ga hahahhahah
Kako je uspio da ne dobije nogu odma sta zna?
Kako je uspio da ne dobije nogu odma sta zna?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znači našao je i on na olxVanja8 je napisao/la: Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."
:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pik jarane,te nove fazone od imena ne prihvacamoOsim13 je napisao/la:Znači našao je i on na olxVanja8 je napisao/la: Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."
:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma to ja za ove friške generacijeBosniaBoston je napisao/la:Pik jarane,te nove fazone od imena ne prihvacamoOsim13 je napisao/la:Znači našao je i on na olxVanja8 je napisao/la: Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."
:
Oske,slusaj sta vam kaže Precjednik "Mi smo cisti,mi smo 28.03 na racunu imali 300 000,prema tome kod nas je sve regularno..."Osim13 je napisao/la:Znači našao je i on na olxVanja8 je napisao/la: Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."
:
E ko da UEFA-u,interesuje koliko si imao para...
"A sto niste uplatili,a sto niste uplatili..."
-
belosevic28
- Kontakt:
Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.
Zatvoriteeeew vrataaaa od sehare ne pustajte nikoga iz njeeeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koji od strumfova baci bombu, Allahu dragi ?belosevic28 je napisao/la:Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Koji od strumfova baci bombu, Allahu dragi ?belosevic28 je napisao/la:Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.
Zatvoriteeeew vrataaaa od sehare ne pustajte nikoga iz njeeeeee![]()
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Evo kažu kod Šiljka u officu kalendar od 2009-te godine, konto četvrtak u martu a ono u aprilu, UEFA će siguran sam imati razumijevanjaVanja8 je napisao/la:Oske,slusaj sta vam kaže Precjednik "Mi smo cisti,mi smo 28.03 na racunu imali 300 000,prema tome kod nas je sve regularno..."Osim13 je napisao/la:Znači našao je i on na olxVanja8 je napisao/la: Jok more,eno Precjednik vam kaže "Sigurno dobijamo licencu..."
:
E ko da UEFA-u,interesuje koliko si imao para...
"A sto niste uplatili,a sto niste uplatili..."![]()
![]()
EXKLUZIVNO !!!
Sabahudin -Baho Topalbećirevic za Forum:
"Dragi prijatelji,evo upravo sam se cuo sa Predsjednikom UEFA-e Aleksanderom Čeferinom...
Da vam prenesem pozdrave i izvinjenje...Sve ce biti u redu,UEFA je pogrijesila,Željo ce dobiti licencu...
Nisu znali da je Željo 28.03./19 na racunu imao preko 300 000 KM,neopranih novcanih sredstava...
Pozdravite Doglupavka i neka uziva u koncertu Ljube Aličića na Grbavici u 8 mjesecu ove godine..."
Sabahudin -Baho Topalbećirevic za Forum:
"Dragi prijatelji,evo upravo sam se cuo sa Predsjednikom UEFA-e Aleksanderom Čeferinom...
Da vam prenesem pozdrave i izvinjenje...Sve ce biti u redu,UEFA je pogrijesila,Željo ce dobiti licencu...
Nisu znali da je Željo 28.03./19 na racunu imao preko 300 000 KM,neopranih novcanih sredstava...
Pozdravite Doglupavka i neka uziva u koncertu Ljube Aličića na Grbavici u 8 mjesecu ove godine..."
-
belosevic28
- Kontakt:
Onaj devedez'dva ja mslmfks74 je napisao/la:Koji od strumfova baci bombu, Allahu dragi ?belosevic28 je napisao/la:Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.
Zatvoriteeeew vrataaaa od sehare ne pustajte nikoga iz njeeeeee![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Kockoglavi
Dokoljenko na njihovoj temi moli da stave plave avatare

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.