ne podcjenjujem ga uopste samo mi drago sto je bas ON presudio famoznom realu prosle god kad su krenuli u RAZARANJE...Los*Blancos je napisao/la:A sta ti podcijenjivas Pjanicavan gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta...usput dok god Mourinho ebe Van Gala u mozak
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
u 18 na eurosportu danas izvlacenje, a konacno su se sjetili uzivo prenositi superkup na bht-u
, da nemoram ganjati i za to stream
ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan

ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Los*Blancos
- Kontakt:
Lakse mije vijeruj ispast u 1/8 jos da izbaci bosanac Pjanic koji eto sigurno spada u 30 najbolji playm.svijetavan gall je napisao/la:ne podcjenjujem ga uopste samo mi drago sto je bas ON presudio famoznom realu prosle god kad su krenuli u RAZARANJE...Los*Blancos je napisao/la:A sta ti podcijenjivas Pjanicavan gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta...usput dok god Mourinho ebe Van Gala u mozak
![]()
![]()
P.S Milito
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
u ovo sto si ti reko ni ti sam ne vjerujes tako da suti molim te,pricas gluposti a neznam trudis li se za to?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ja se nadam de ce u inter....imate vise para za njega...imate vise argentinaca...borite se za vise trofeja...njegov rafa je na klupi....kuyt mu takodje dolazi tu....tako da nema prepreka u njegovom transferu u inter.Interista di cuore je napisao/la:ja se nadam da ce on u Barcu,bolje da Mariga dobije sansu da igra,nego da daju tolike pare za Mascha...Mister No je napisao/la:Koliko sam jutros čitao Mascherano je odabrao Barcu a Liverpool pregovara sa njima oko bolje cijene.Što će biti vidjećemo.Interista di cuore je napisao/la: valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
Kada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......
ja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO
- Unforgotten
- Kontakt:
Hvala za informacije sto se tice izvlacenja, da se ne bih morao opet zajebavat sa internetom.vuvu_zzz je napisao/la:u 18 na eurosportu danas izvlacenje, a konacno su se sjetili uzivo prenositi superkup na bht-u, da nemoram ganjati i za to stream
![]()
ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan![]()
Sto se tice tekme moja prognoza 2:0 (D.Milito 58;67)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
2-1 Aguero i Reyes za vas eto'o iz penala 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne suta Kamerunski lav penale, nego Il Principejuznjak> je napisao/la:2-1 Aguero i Reyes za vas eto'o iz penala
Navijam za Inter, ali nekako bi volio da Atletico to digne samo da u Spaniju stigne jos jedan trofej, usput, komsijama bi onda falila samo LP da popune svoju kolekciju trofeja
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Dobro su Maicon i Lineker miješali.Werder nije loše...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znali su oni vas iznenaditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakva dominacija pri dodjeli nagrada za igrače godine.Treneri su prepoznali rad.
Sjetiti se i ovaj put Najvećeg, Jose hvala na ovome.....
Sjetiti se i ovaj put Najvećeg, Jose hvala na ovome.....
-
neroazzurni
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:Dobro su Maicon i Lineker miješali.Werder nije loše...
moze moze daj nam te svabe
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Sneider i Lineker malo us.... no nema bojazni.Totenham jeste jak ali oni su u grupi sa pobjednikom LP:
S njima nisi nikad siguran ali sa trenutnim sastavom ne mogu puno.Ispadaju kao fišek.Monolog je napisao/la:Znali su oni vas iznenaditi.
GRANDE MILITO taman sve smo pokupili 
znaci
INTER
WERDER
TOTTENHAM i
TWENTE
znaci
INTER
WERDER
TOTTENHAM i
TWENTE
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- Interista di cuore
- Kontakt:
dobra je grupa,trebalo bi se lagano proc...samo steta da nije Partizan s nama. sve smo nagrade pokupili...evo ga Milito najbolji igrac
FORZA INTER
FORZA INTER
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Inter prvi, Tottenham i Twente će se boriti za drugo 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Il Principe igrač godine , zasluženo........
Kaakv prizor njih četvorice na sceni........
Sutra novi trofej, kako bi rekao Scarpini Forza regazzi...
Kaakv prizor njih četvorice na sceni........
Sutra novi trofej, kako bi rekao Scarpini Forza regazzi...
koja dominacija
MILITO,SNEIJDER,LUCIO I JC ****
a grupa je odlicna...vec mi idu na onu stvar ovi glupi englezi tacnije ovaj tottenham...ufuralo sebi da su neki mocan klub ko su oni se...e pa drago mi je sto cemo ih mi morat malo prizemljit, a werderu cemo je*at majku za Sampu
a grupa je odlicna...vec mi idu na onu stvar ovi glupi englezi tacnije ovaj tottenham...ufuralo sebi da su neki mocan klub ko su oni se...e pa drago mi je sto cemo ih mi morat malo prizemljit, a werderu cemo je*at majku za Sampu
tako je kolegaHuska je napisao/la:koja dominacijaMILITO,SNEIJDER,LUCIO I JC ****
a sta cemo sa Twenteom
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.