BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Treneri su nam katastrofa u ligi, jedino polazem nadu u onog Sablica.
Nit ima znanja nit ima kvalitete. Prošla je ekipa koja je pokazala manje ili slabije mane. Oni su znali šta će igrati kad dođu ovdje a mi nismo kad odemo tamo. Totalno smo bili iznenađeni i izgubljeni i u postavci i planu. Janjoš je limitiran trener i to treba znat svak pa makar po tome da se nogirao i vraćao sto puta i ne znam kako ga neko može držati a hoće neki iznadprosječan rezultat.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro jeste ovaj branio bezveze ove penale ali je i Zaria izvela od 7 neka 4 u malu mrezicu perfektno. Ali se vidi da tamo kod 4. izvodjenja penala on nije imao koncentracije jer ga je igrac bukvalno pogodio i lopta je otisla prema golu.
A ovakva partija da se desila nasoj nekoj BIH ekipi izgubila bi 3:0. Zaria citavu utakmicu odigrala ocajno i imala vise srece nego pameti i odlazi kuci bogatija za 200 hiljada eura. Izgleda da cak i Moldavci imaju jaci mentalitet od Bosanaca
A ovakva partija da se desila nasoj nekoj BIH ekipi izgubila bi 3:0. Zaria citavu utakmicu odigrala ocajno i imala vise srece nego pameti i odlazi kuci bogatija za 200 hiljada eura. Izgleda da cak i Moldavci imaju jaci mentalitet od Bosanaca
Večeras samo plavi prolaze....
Luzeri ... Ispadose od Moldovaca ciji jedan predstavnik ispada od Luksemburzana aa drugi sa ukupnih 7 :0 od Skhendije ..
jbo vas tan pa od koga ste ispali,
sarajevo vjestacka ekipa
Sent from my iPhone using Tapatalk
sarajevo vjestacka ekipa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko moraš bit jadan, znači dno dna pa da ispadneš od ovih amatera hahahahahhahahhahah
Cestitke Želji i Širokom na prolazu!
Zao mi Sarajeva, bili su bolji, ali sta da se radi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo jedino moze Sarajevo. Zeta i Kukesi v 2.0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bolja ekipa prošla daljemarconato je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BatistutA19
- Kontakt:
Gledo sam Siroki i gledo Zelju i Sarajevo kombinovano..Prvo cestitke Sirokom i Zeljeznicaru i sretno u 2 kolu ...Jednostavno bolji su bili Ii trebali su pobijedit a sto se tice Sarajeva razocarali u me i ubjedjen sam da bi Siroki Zariu proso lagano ..Sarajevo ko da podcijeni protivnike 2-0 vode i penal u 86 minuti i igraca vise i ispadnu a i golman vala od svih penala ni na jednoj lopti nije bio ...
I sve na isti sablon. Kontrola, prilike i zijan.Vucevich je napisao/la:Ovo jedino moze Sarajevo. Zeta i Kukesi v 2.0
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sto je Siroki dobro napravio, Sarajevo je ponistilo, pa Daciu koja je bila boljeplasirana od ove Zarie su oni makedonski siptari razbili 7:0

Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Kakvi plavi,žuti[emoji1]ForzeNord je napisao/la:Večeras samo plavi prolaze....
EKONNP
To se zove jalijaški, uličarski, picigen mentalitet. Sve je dobro, najjači smo kad dobro ide. A kad dođe teško ide pucanje ko kokice. Dok se to ne promjeni uz puno mudrije vođstvo ekipe neće se nidokle dogurati.Mokes je napisao/la:I sve na isti sablon. Kontrola, prilike i zijan.Vucevich je napisao/la:Ovo jedino moze Sarajevo. Zeta i Kukesi v 2.0
Pavlovic najsmijesniji golman sto sam ikad vidio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta reci za ovog Crnkica? Momak je u isto vrijeme i odlican i katastrofa. Nedorecen, talentom odskace od ostatka ekipe (dribling, brzina, prodoran). Sve sto treba za ovaj nivo fudbala bar ima i to se vidi. Ali je sa druge strane tolika seprtlja, toliko sebican, toliko nepravedan prema ostatku ekipe. Prvo je cisti dokaz da nije potrebno samo imati talenat i znati igrati vec i to kakav si karakter i kakvo srce imas. Uzme loptu pa je pegla 10 sekundi jer ne zeli da doda pa je onda tek doda kada cuje glasove sa tribina. Pa jednu utakmicu zabije odlican gol, a onda drugu promasi prazan gol ili penal. Momka je trebalo na vrijeme postaviti gdje mu je mjesto i ne dopustiti mu da previse forsira svoj talenat jer ovako taj talenat samo prelazi u katastrofu.
Ove levate bi Bosna Sema izbacila
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ima da zavrsi kao Sead Zilic.tuzlak1987 je napisao/la:Sta reci za ovog Crnkica? Momak je u isto vrijeme i odlican i katastrofa. Nedorecen, talentom odskace od ostatka ekipe (dribling, brzina, prodoran). Sve sto treba za ovaj nivo fudbala bar ima i to se vidi. Ali je sa druge strane tolika seprtlja, toliko sebican, toliko nepravedan prema ostatku ekipe. Prvo je cisti dokaz da nije potrebno samo imati talenat i znati igrati vec i to kakav si karakter i kakvo srce imas. Uzme loptu pa je pegla 10 sekundi jer ne zeli da doda pa je onda tek doda kada cuje glasove sa tribina. Pa jednu utakmicu zabije odlican gol, a onda drugu promasi prazan gol ili penal. Momka je trebalo na vrijeme postaviti gdje mu je mjesto i ne dopustiti mu da previse forsira svoj talenat jer ovako taj talenat samo prelazi u katastrofu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.