a dzimi i Dekan ?Giallorossi je napisao/la:Murga,Kukija,Oma,Cerga,Cola,Sloma,Sara,Jaha i Pirija, Haska i Šmigi
heehh ... imamo mi jednog Dekana, al on nije fudbaler, on vozi KAMION
Moderator/ica: GracanicaAA
a dzimi i Dekan ?Giallorossi je napisao/la:Murga,Kukija,Oma,Cerga,Cola,Sloma,Sara,Jaha i Pirija, Haska i Šmigi
lopate u rukeLjumani_Banovici je napisao/la:Udruzenje oko 70-80 navijaca FK Buducnost danas je organizovano ciscenje terena.I vec je jedan dio terena spreman.Samo da se jos malo doradibice spreman do subote. U to su bili ukljuceni i kadeti i juniori FK Buducnost.
dosta su ocistili trebao bi bit spreman za VelezLjumani_Banovici je napisao/la:
pa ja trebaju odrzavat vjerovatno ce sad bit blato treba ga malo doradit ne znam kakve ce metode Đeno da primjeniLjumani_Banovici je napisao/la:ovo je bilo oko 11 sati, do sada je trebao biti ociscen, samo treba da se odrzava do subote da ne bi bilo kakvih kompenzacija opet.
maa đenkica pobjeg'o jutros nidje ga nema ... hahahahaneutralan__ je napisao/la:pa ja trebaju odrzavat vjerovatno ce sad bit blato treba ga malo doradit ne znam kakve ce metode Đeno da primjeniLjumani_Banovici je napisao/la:ovo je bilo oko 11 sati, do sada je trebao biti ociscen, samo treba da se odrzava do subote da ne bi bilo kakvih kompenzacija opet.
2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
Pa ko velite ne možemo se njima osvetiti ali možemo zeznuti DrinuLjumani_Banovici je napisao/la:2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
ukazala se prilikadrinamen je napisao/la:Pa ko velite ne možemo se njima osvetiti ali možemo zeznuti DrinuLjumani_Banovici je napisao/la:2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
ja mislim da ste ispali tek sledeću sezonu, bar ja tako mislimLjumani_Banovici je napisao/la:2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
hahaahahLjumani_Banovici je napisao/la:maa đenkica pobjeg'o jutros nidje ga nema ... hahahahaneutralan__ je napisao/la:pa ja trebaju odrzavat vjerovatno ce sad bit blato treba ga malo doradit ne znam kakve ce metode Đeno da primjeniLjumani_Banovici je napisao/la:ovo je bilo oko 11 sati, do sada je trebao biti ociscen, samo treba da se odrzava do subote da ne bi bilo kakvih kompenzacija opet.
upravu si tu sezonu smo ostali pa tek onda slijedecu smo ispaliB o X je napisao/la:ja mislim da ste ispali tek sledeću sezonu, bar ja tako mislimLjumani_Banovici je napisao/la:2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
napokon jedna dobra i ohrabrujuca vijestHodza_manLju je napisao/la:Zrnanovic na povratku u Banovice,mozda bude spreman za jedno poluvrijeme sutra u Zvorniku. Ohrabrujuca vijest...za Velez ako Bog da 100% spreman
nemoj srat jbtHodza_manLju je napisao/la:Zrnanovic na povratku u Banovice,mozda bude spreman za jedno poluvrijeme sutra u Zvorniku. Ohrabrujuca vijest...za Velez ako Bog da 100% spreman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.