Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Velež će protiv Elfsborga

Anketa je završila: 12 avg 2021, 01:02.

Proći
88
73%
Ispasti
32
27%

Ukupno glasova: 120

Beduin
Kontakt:

Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Post Postao/la Beduin » 14 jul 2021, 10:43

Stroj1946 je napisao/la:
14 jul 2021, 10:29
Beduin je napisao/la:
14 jul 2021, 10:15
Stroj1946 je napisao/la:
14 jul 2021, 09:31
I to protiv velikog Cluja, giganta evropskog fudbala
Za nase klubove itekako velikan.
Kako za koga, jbga. Za vas su svi velikani koji imaju jedan trofej u vitrinama.
Kad mi sidjes sa netrofejnog qurca onda mozemo konstruktivnije komunicirati. A vidimo npr. tog tvog samoprozvanog diva u Evropskim okvirima gdje nerijetko konkurencija bude manje-vise jednaka ili neznatno jaca.
Al prvo kad sjases mi s kite pa cemo onda normalnije diskutovati.

Zeljo je do jucer bio velikan za vas sa boljom posjetom na stadionu, ako cemo realno, ali vi ne volite realnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 jul 2021, 11:04

jubitubi je napisao/la:
14 jul 2021, 05:57
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
14 jul 2021, 03:19
jubitubi je napisao/la:
13 jul 2021, 23:53
fascinatno je da se proziva ekipa koje je odigrala egal sa kluzom u nijansama koje su odlucivale za prolaz dalje i zapravo postizanja najveceg uspjeha klubskog bh fudbala u novijoj istorijiji(a to izjeda)jer je paradoks.proziva se od strane a)navijaca ekipe koji su izgubili titulu nakon +13 krive druge u dugovima su i igraju 0 0 sa moldavskim klubom gdje su izraziti favoriti b)navijace kluba kodnog naziva "tito i ja" koji misle da su dijamant u vreci uglja jer su isplivali u najnecasnijoj sezoni u istoriji plbih i zasluzeno IZBORILI evropu.pri tome primaju gol kuci od mesara autolimara tokara elektricara trgovaca vodoinstalatera konobara i kuvara.sto dovoljno govori da im je vico poklonio evropu iako je kvalitetom ponasanjem a najvise rumenim facama nisu zasluzili c)navijaci zeljeznicara.to je vic samo po sebi ne treba dalje obrazlagati.PS gotivim siroki i zrinjski jer su mudri latini vi ste previse ofirni.naivni zeleni.bilo kako bilo vico je na celu saveza.a pustio je pipke i u uefi.cija ce majka crnu vunu da prede :mrgreen:
Druze ima li ijedan tvoj post da znas sta si konkretno napisao? Lupas ko budala, svasta nesto napises a nista ne kazes na kraju.
Evo konkretno:mi igramo egal sa ucesnikom lige sampiona bez pola ekipe a VI ostali se patite sa amaterima.i jos se hvalite pobjedama :mrgreen: neki nisu ni pobjedili a kvota 1.20 bila. Nisu ni dali gol.Neki su primili gol od lika koji je odradio prvu smjenu u kafani i dosao i dao go velezu.kao da ste retardirani.jos pure morate jesti da bi dostigli nas nivo.sinoc ste gledali predstavu jedan evropski mec o kojem VI mozete samo sanjati.aj sad pokusaj upiti uz bijelu kafu kad ustanes.vjerovatno si igro kantera ili wowa citavu noc pa kad ustanes oko 12 cekaju przenice sto je mama ostavila
Kantera igrao prije 12-13 godina a za wow nikad ni cuo, vec sa 27 godina skupio 7 godina iskustva u IT sektoru tako da nemam pojma po ko zna koji put o cemu pises.

Ako trebomo jos pure jesti da bi dostigli vas nivo, ne znam onda sto ste morali angazovati Gigovica u Banja Luci a u Mostar dosli bez ispaljenog metka, nema potrebe da ti kacim statistiku utakmice iz Mostara.
Forzza Velez

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 14 jul 2021, 11:36

Cluj je za naše klubove misaona imenica i za to im sportski treba čestitati pobjedu juče.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 14 jul 2021, 11:53

Vagabundo88 je napisao/la:
14 jul 2021, 08:53
Naravno da ima veze, nije to poteklo od nekog tamo Maksimovica, Osima, Vojvodica i sličnih vec od Kapela, Murinja. Samo njima smetalo to pa su i pogurali taj predlog na glasanje a kad dodje dotle zna se ko pobedjuje.

Lagano druze, sutra moze da se desi Sarajevu, Zrinjskom, samo lagano. Normalno da ce da se brane kad igraju protiv visestruko kvalitetnijeg protivnika. Pri tome su ih pobedili, dali 3 gola ukupno jednom Kkuzu. Mogu reci da su ispali na neiskustvo i naivnost, primiti onakav gol posle penala u Rumuniji, promiti gol u 118minutu u BL. Sve u svemu Borac se nije obrukao. Steta je sto nisu prosli jer bi sigurno prosli u 3 pretkoko. Ne znam kad je zadnji put neki BIH klub pobedio ovako kvalitetnog protivnika.

Naravno da su imali propusta, onaj trener Borca nema muda da izvede Vranjesa koji se vuce po terenu i nema snage ali ne sme da ga izvede da bi sutirao penal, strašno mi je to bilo gledati.

Ima li gde snimak tj dal je ko slikao onu situaciju pre gola Kluza, dal je bio aut?
Kome god da se desi, ponavljam, poenta je dati gol a ne sačuvati mrežu pod svaku cijenu. To je antifudbal. Igraj i razvijaj se, kad budeš mogao pobjeđivati ćeš.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 14 jul 2021, 12:13

Osttribine je napisao/la:
14 jul 2021, 10:21
jubitubi je napisao/la:

Da ne ulazim u vase debilna prepucavanja balije vs cetnici, ovo boldirano me interesuje, da te podsjetim ako vec to smatras najvecim uspjehom bh klupskog fudbala prolazak jednog kola u LŠ, učinilo je to Sarajevo prosle godine, prošli smo prvo kolo LŠ.
A po meni je opet veci uspjeh doći do play offa nekog takmicenja , a ne proci jedno pretkolo, tako da vi jos pure morate pojesti sto kaze nas narod, a sto se utakmice i nastupa Borca tice sve čestitke na sinocnjoj predstavi.
Ne smatram prolazak jednog kola najvecim bh uspjehom i svjestan sam da je to sarajevo vec uradilo ali nas prolazak vuce za sobom duel sa klubom sa gibraltara u kojem bi slozices se mi bili izraziti favoriti i stvarno ne vidim kako ne bi mogli proci i drugo pretkolo.nikom se nikada tako nesto nije poklopilo.u trecem pretkolu bi dobili vjerovatno nekog evropskog giganta koji bi nas unistio ali bi bar satisfakcija bila cast igrati sa tako nekom ekipom. izborili bi grupnu fazu konferencijske lige.prolaz sinoc bi nam donio ogroman broj opcija i priliku za odskakanje od konkurenata.nazalost se to nije desilo zivot ide dalje a tebi hvala na cestitkama i korektnosti
14 jul 2021, 11:04
Kantera igrao prije 12-13 godina a za wow nikad ni cuo, vec sa 27 godina skupio 7 godina iskustva u IT sektoru tako da nemam pojma po ko zna koji put o cemu pises.

Ako trebomo jos pure jesti da bi dostigli vas nivo, ne znam onda sto ste morali angazovati Gigovica u Banja Luci a u Mostar dosli bez ispaljenog metka, nema potrebe da ti kacim statistiku utakmice iz Mostara.
Tacno sam znao da si neki gejmer.geek takoreci.al neka te aj postujem i to zivis u svom virtuelnom svijetu i lajes po forumima.kul prica.ja necu previse ulaziti u diskusiju posto se sam namjestis na penal.napisacu samo da je dokaz koliko ste mali i nebitni to, sto je vas najveci uspjeh ta statistika sa utakmice protiv nas koju stalno kacite i o kojoj konstantno pisete.imponuje nam da ste toliko ponosni sto ste nas nadigrali taj dan.i mi smo ponosni jer smo pobjedili Kluz sinoc.otprilike je slicno.zahvalite vici sto vam je poklonio evropu.nama titulu sarajevu kup.najneregularnija sezona u istoriji premijer lige i vi ste bili dio nje i profitirali.pozdrav drug

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 14 jul 2021, 12:15

Ne sipmatišem puno Borac ali kako god ova pobjeda je fin uspjeh.Ne zaboravimo da je Cluj pretprošle sezone igrao egal sa Sevillom u nokaut fazi EL (obje su bile nerješene,Sevilla prošla zbog gola u gostima koja je na kraju i osvojila takmičenje).Da je najbolji uspjeh zadnjih godina i nije.Vala po meni najbolji uspjeh su uradile kone sa play offom prošle godine i 2-2 sa Atalantom u Italiji.Ispred ove pobjede su sigurno i naša pobjeda protiv Ferencvarosha koji je sigurno 3. najveći klub iza Celtica i Atalante koji su igrali kod nas zadnjih godina,pobjeda Zrinjskog nad Malmom i Utrechtom i onaj remi protiv Apoela.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 14 jul 2021, 12:30

Jubitubi, 100 puta ponovljena laž nikada neće postati istina. Ništa Vico Veležu nije poklonio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2021, 12:31

Jes' da smo izgubili obje i da je bilo prije 7 godina ali Borusija ti je iznad isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 14 jul 2021, 12:39

RacioEmocionalan je napisao/la:
14 jul 2021, 12:30
Jubitubi, 100 puta ponovljena laž nikada neće postati istina. Ništa Vico Veležu nije poklonio.
Ne mozete biti jedini posten klub u plbih.ne ide brate.s kim si takav si.nikakva ovo laz nije.profitirali ste iz namjestene sezone i to je to.a ako ja lazem nekim slucajem i vi ste stvarno posteni trebali bi ste bojkovati evropu i istupiti iz lige.nadam se da cete ubrzo to uraditi jer ipak vi imate obraz

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 14 jul 2021, 12:56

jubitubi je napisao/la:
14 jul 2021, 12:39
Ne mozete biti jedini posten klub u plbih.ne ide brate.s kim si takav si.nikakva ovo laz nije.profitirali ste iz namjestene sezone i to je to.a ako ja lazem nekim slucajem i vi ste stvarno posteni trebali bi ste bojkovati evropu i istupiti iz lige.nadam se da cete ubrzo to uraditi jer ipak vi imate obraz
Stipu demagogije. Pokaži utakmicu u kojoj je za Velež očito navlačeno i gdje nije bilo elemenata za suđenje koje je Veležu išlo u korist.

Pokaži ekipu koja će istupiti iz lige i baciti svoj uloženi profit u vjetar radi neregularnosti takmičenja.

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 14 jul 2021, 12:57

Nego, zamislite da velezu ili sarajevu u 115oj minuti ne svira penal kod cistog igranja ruke, da prime go u 118oj nakon sto je lopta izasla u aut, da im se sviraju nepostojeci ofsajdu..
Danas bi se pricalo samo o tome i citali bismo saopstenja, napade na sve zivo, prijetnje sudovima, itd.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 jul 2021, 12:57

Devils021 je napisao/la:
14 jul 2021, 12:57
Nego, zamislite da velezu ili sarajevu u 115oj minuti ne svira penal kod cistog igranja ruke, da prime go u 118oj nakon sto je lopta izasla u aut, da im se sviraju nepostojeci ofsajdu..
Danas bi se pricalo samo o tome i citali bismo saopstenja, napade na sve zivo, prijetnje sudovima, itd.
Naravno svi protiv Borca, kao i sva 33 kola prošle sezone
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 jul 2021, 12:58

Devils021 je napisao/la:
Gdje si ti bio prošle godine kad smo igrali sa Brestom?
Koševo Zapad

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 14 jul 2021, 13:01

Devils021 je napisao/la:
da im se sviraju nepostojeci ofsajdu..
Evo nema ni godinu dana, sviran jedan Ahmetoviću protiv Dinamo Bresta. ;)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2021, 13:01

Prokleto je pravilo to, koje ne pika u gostima gol! :bih: Artiljeeeeerijaaa, hmhmhm....
Bahati, bahati Željkan!
1946

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 14 jul 2021, 13:02

Shategabri je napisao/la:
14 jul 2021, 12:58
Devils021 je napisao/la:
Gdje si ti bio prošle godine kad smo igrali sa Brestom?
Pratio sve kao i uvijek.
Trener vam bojkotovao press nakon tekme.
Sabrina reagovala takodje izjavama.

O tome ti i pricam ljudino.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 jul 2021, 13:07

MortemHz je napisao/la:
14 jul 2021, 12:31
Jes' da smo izgubili obje i da je bilo prije 7 godina ali Borusija ti je iznad isto.
Dynamo Kiev, Besiktas, Basel?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jul 2021, 13:09

jubitubi je napisao/la:
14 jul 2021, 12:13
Osttribine je napisao/la:
14 jul 2021, 10:21
jubitubi je napisao/la:

Da ne ulazim u vase debilna prepucavanja balije vs cetnici, ovo boldirano me interesuje, da te podsjetim ako vec to smatras najvecim uspjehom bh klupskog fudbala prolazak jednog kola u LŠ, učinilo je to Sarajevo prosle godine, prošli smo prvo kolo LŠ.
A po meni je opet veci uspjeh doći do play offa nekog takmicenja , a ne proci jedno pretkolo, tako da vi jos pure morate pojesti sto kaze nas narod, a sto se utakmice i nastupa Borca tice sve čestitke na sinocnjoj predstavi.
Ne smatram prolazak jednog kola najvecim bh uspjehom i svjestan sam da je to sarajevo vec uradilo ali nas prolazak vuce za sobom duel sa klubom sa gibraltara u kojem bi slozices se mi bili izraziti favoriti i stvarno ne vidim kako ne bi mogli proci i drugo pretkolo.nikom se nikada tako nesto nije poklopilo.u trecem pretkolu bi dobili vjerovatno nekog evropskog giganta koji bi nas unistio ali bi bar satisfakcija bila cast igrati sa tako nekom ekipom. izborili bi grupnu fazu konferencijske lige.prolaz sinoc bi nam donio ogroman broj opcija i priliku za odskakanje od konkurenata.nazalost se to nije desilo zivot ide dalje a tebi hvala na cestitkama i korektnosti
14 jul 2021, 11:04

Tacno sam znao da si neki gejmer.geek takoreci.al neka te aj postujem i to zivis u svom virtuelnom svijetu i lajes po forumima.kul prica.ja necu previse ulaziti u diskusiju posto se sam namjestis na penal.napisacu samo da je dokaz koliko ste mali i nebitni to, sto je vas najveci uspjeh ta statistika sa utakmice protiv nas koju stalno kacite i o kojoj konstantno pisete.imponuje nam da ste toliko ponosni sto ste nas nadigrali taj dan.i mi smo ponosni jer smo pobjedili Kluz sinoc.otprilike je slicno.zahvalite vici sto vam je poklonio evropu.nama titulu sarajevu kup.najneregularnija sezona u istoriji premijer lige i vi ste bili dio nje i profitirali.pozdrav drug
To je vec sta bi bilo kad bi bilo, ali helem nejse, jesu oni na papiru talasika (ako je za nase klubove bilo ko talasika ali hajde) ali nikad ne znas, imali smo mi prije nekoliko godina situaciju kada smo izbacili za nase uslove tada ozbiljan Levski, a naredno kolo zbog gola u gostima ispadnemo od crnogorske Zete, tako da neceno o tome sta je moglo biti. I dalje su ovi play offovi EL u kojima je Sarajevo igralo 3 puta najveci uspjeh poslije rata u klupskom fudbalu, mislim žalosno da je to uspjeh ali jbg to je i dalje najvise sto je neko od naših klubova napravio. Sto se LŠ tiče mi i Željo smo po starom sistemu najvise uradili odigravši trece pretkolo za ulazak u grupnu fazu ali Dinamo Kyev i Newcastle su bili nepremostive prepreke.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 14 jul 2021, 13:17

Ma ovaj Kluž je taraba, VeHlež bi njiha odradio već u Rumuniji. :opaopa:
"JOŠ OD 1926"

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 14 jul 2021, 13:24

E cuj najveci uspjeh u BH nogometu prolazal u 2. Pretkolo LŠ. Boze sacuvaj.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, riki46 i 20 gostiju.