Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Đumić je nevjerovatno ustabilio odbranu Sandhausena, izašli su iz zone ispadanja remijem u gostima protiv Heidenheima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
On voli sarajevo,pravi je hordaš
@moodyhank je jedan od nas
@moodyhank je jedan od nas
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Gdje su oni eksperti koji su prozovsli Mašovića? Ušutilli se kako je preselio na klupu 

A mozda je to i fora komšijskog Saveza, da ga mi nebi oteli

Nije on preselio na klupu nego se vratio.IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:26Gdje su oni eksperti koji su prozovsli Mašovića? Ušutilli se kako je preselio na klupu
![]()
Nikada on ne bi ni bio starter da se standardni stoper nije povrijedio jesenas. Očito da Masovic nije dovoljno iskoristio pruženu priliku.
Na njemu je da se i dalje dokazuje i izbori za svoj status.
Bitno je da su o njemu neki pisali kao o Ramosu i da ga se treba zvati nakon, tada, 2,3 utakmice na ozbiljnom nivou u čitavoj karijeri.
Naravno, ništa protiv momka, ako želi, bujrum nek obuće nas dres ako zasluzi i bude imao želju.
A kakav to status imaju Demirović, Menalo, Lončar, Hadžikadunić, A. Kovačević i ostali pa je to što neko sada sjedi na klupi u Bundesligi k'o ispod našeg standarda?hurem je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:04Nije on preselio na klupu nego se vratio.
Nikada on ne bi ni bio starter da se standardni stoper nije povrijedio jesenas. Očito da Masovic nije dovoljno iskoristio pruženu priliku.
Na njemu je da se i dalje dokazuje i izbori za svoj status.
Bitno je da su o njemu neki pisali kao o Ramosu i da ga se treba zvati nakon, tada, 2,3 utakmice na ozbiljnom nivou u čitavoj karijeri.
Naravno, ništa protiv momka, ako želi, bujrum nek obuće nas dres ako zasluzi i bude imao želju.
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Oni imaju i drzavljanstvo naše i več su bili pozivani. Eto ti razlike u statusu, o kvalitetu ne treba ni raspravljati, jer je to sve tu negdje. Al se taj Mašović dizo u nebesa i da se pod hitno mora srediti papirologija, jer će inače biti več na sljedečem spisku komšija.
Jakov Medic velika greska i 2-1 za Union. Vasilj je na klupi on mislim ne igra u kupu
Balić strijelac protiv Slavije u ECL.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvog su samo propaliteta od fudbalera Brigada SS forumasa gurala u vidu ovog Nihada Mujakica. Strasno. Iduce sezone u nekom drugoligasu iz istocne Europe.
@igrajlopte 🐦
Dvije asistencije Hajradinovića
- ASD
- Kontakt:
Ništa čudno.
Fizičke predispozicije vrhunske. Kada si mlad i imaš to odmah te najavljuju na veliko.
Lik nije par godina nikako napredovao. Neke osnove nije popravio.
U zadnje vrijeme je dosta podigao formu. Ugovor mu ističe na ljeto, vidjećemo gdje će nastaviti karijeru.
I ja sam pratio Hajradinovica u zadnje vrijeme, koliko sam mogao.
Primjetio sam da se mnogo kreće po terenu, sad je desno, sad lijevo, rastrcan.
Mozda se i na taj način želi pokazati potencijalnim kupcima.
Kod njega mi se svidja sto voli opucati...nekad doduše i pretjera ali bolje i to nego kao Pjanic koji osuta sa distance svake prestupne.
Primjetio sam da se mnogo kreće po terenu, sad je desno, sad lijevo, rastrcan.
Mozda se i na taj način želi pokazati potencijalnim kupcima.
Kod njega mi se svidja sto voli opucati...nekad doduše i pretjera ali bolje i to nego kao Pjanic koji osuta sa distance svake prestupne.
Bolje da je zvao Kovača umjesto Danilovića.
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Poredi Pjanica i Hajradinovica

Za 10 zivota on nece dobacit do Šiša boy
Za 10 zivota on nece dobacit do Šiša boy
Nije meni problem Mujakic kao persona, vec problem mi je vjestacko guranje tipova poput Mujakica (i takvi kao on), mjesecima i godinama, a vidis da je neko veoma limitiran.IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑13 mar 2022, 01:51Problem ti Mujakić, a nisu problem Mašović, Bureković, Balić i kompanija!?
A ta druga imena necu ni spominjati jer ne kontam kakve oni veze imaju sa postom.
@igrajlopte 🐦
Prozivaš nekoga, a sam si godinama pisao mitove o velikom Hodžiću i pisao kako će popišati kada pređe u neki od klubova iz liga petice.ReX je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:08Nije meni problem Mujakic kao persona, vec problem mi je vjestacko guranje tipova poput Mujakica (i takvi kao on), mjesecima i godinama, a vidis da je neko veoma limitiran.IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑13 mar 2022, 01:51Problem ti Mujakić, a nisu problem Mašović, Bureković, Balić i kompanija!?
A ta druga imena necu ni spominjati jer ne kontam kakve oni veze imaju sa postom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
A koga sam to majke ti prozvao? Nigdje nisam spomenuo nijednog forumasa po nicku. To sto si se ti nasao pogodjen u mom postu nije do mene legendo.
Mijesas svijesno kruske i jabuke. Jedno je pisati XY sta ocekujes od nekog igraca itd. A drugo je braniti veletalente poput Mujakica, Djokanovica i slicnim kao da su rodjena braca i mjesecima, odnosno godinama ih vjestacki gurati po forumima i portalima a pitanje je jel u 2022 imaju mjesta i u ovom Sarajevu. Znaci ne stoji ti prica na mjestu.
A ako pricas o Arminu Hodzicu mozda? Onda ako zelis da se sjetis da sam ja X puta ga prozivao na ovom istom forumu i spominjao kako sam vise nego razocoran u njega i da ne zasluzuje vise poziv i slicno. Kao i za Gojaka, itd itd. Tako da mani me se te gluposti bolan.
Mijesas svijesno kruske i jabuke. Jedno je pisati XY sta ocekujes od nekog igraca itd. A drugo je braniti veletalente poput Mujakica, Djokanovica i slicnim kao da su rodjena braca i mjesecima, odnosno godinama ih vjestacki gurati po forumima i portalima a pitanje je jel u 2022 imaju mjesta i u ovom Sarajevu. Znaci ne stoji ti prica na mjestu.
A ako pricas o Arminu Hodzicu mozda? Onda ako zelis da se sjetis da sam ja X puta ga prozivao na ovom istom forumu i spominjao kako sam vise nego razocoran u njega i da ne zasluzuje vise poziv i slicno. Kao i za Gojaka, itd itd. Tako da mani me se te gluposti bolan.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Helemnejse, MiranGlasnic i 19 gostiju.