Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nek nam je Bog na pomoci ako do 65 ne ppstignemo gol pisi propalo, i naravno molit boga da ne udje neka frljoka njihova
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Al barem vidimo koliko Partey znaci ovoj ekipi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Auba vise ne zna ustopat loptu najnormalniju 

Previse se ova djeca oslanjaju na stopere. Najlakse je vratiti stoperu i rijesio si se posla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svidja mi se konstantnost koju ekipa stiče, nemam šta tu da kažembega_afc je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:57Maštaš još uvijek o dominaciji iz Vengerovog doba, lijepoj igri, kombinatorici, zaboravi to, davno prošlo vrijeme.AA23 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:51Meni ne djeluje da smo igrom baš naj, imali smo penal, ofsajd i ovo glavom sad
Mozda ja trazim neku uigranu akciju iz koje treba gol da padne, jer to ne postoji u ovoj ekipi
Mislim necu se zaliti ako i glavom tri damo, samo protiv Watforda bi morali da bolje igramo i kombinujemo
Očekuješ Gvardiolu, a imamo ofanzivnijeg Murinja. Ova ekipa neće stvoriti deset prilika na utakmici, ali neće ni dozvoliti previše protivniku. Obično gol na jednu stranu prelama sve. Sve dok ne gubimo glupo, a bolji smo, mene u ovoj sezoni oduševljava.
Poredim samo ekipe koje idu za Europu i vidim da nam fali osnovna igra na zemlji, ne trazim to protiv Liverpula vec protiv ovih zadnjih na tabeli
Mislim pobjeda je ovdje ogromna iskreno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Veliki problem ove ekipe je što nemamo dobre šutere u ekipi. U Unitedu znaš da je Greenwood, Rashford, Bruno mogu zabiti na ivici 16.
Ovdje ako ne stvorimo 100% šansu nećemo je ni zabiti. Doslovno niko ne zna normalan šut uputiti.
Ovdje ako ne stvorimo 100% šansu nećemo je ni zabiti. Doslovno niko ne zna normalan šut uputiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Stavi Martinelija mjesto Aube, treba nam gol
1 od 5 auba nije igrac manje
Kakva strahota koliko gresaka nekih. Lokonga djeluje pogubljeno
U jesmo ga dali malo shupacki, al bravo ESR
Mogli bi ponistiti i ovo zbog AMNa
Mogli bi ponistiti i ovo zbog AMNa
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 07 nov 2021, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo white mudonjo
Evo gaaa Brokulaaaaa 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
White 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ponistit ce opet
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- QUARTERBACK
- Kontakt:
say what?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:10Veliki problem ove ekipe je što nemamo dobre šutere u ekipi. U Unitedu znaš da je Greenwood, Rashford, Bruno mogu zabiti na ivici 16.

Nije. Igrac je bio u kontroli lopte, nema veze sa faulom
5 golova 2 assist u 8 utakmica ESR

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.