Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Za SRBIJU ! Jel i to zabranjeno na ovom forumu?
- ibrakadabra
- Kontakt:
Bar nismo nikad gubili po 6-0,toliko o kompleksu gubitnicke repke.Protiv spanije je 9 igraca je imalo zute kartone i nikome nije padalo na pamet da dobije drugi pa da neigra u barazu a uz to utakmica nije imala nikakav takmicarski znacajpancev91 je napisao/la:Evo nekoliko razloga zasto nemate sanse protiv Portugala:
1. Ne zna se ko vam je prvi golman (Supic ili Hasagic)...a realno obojica su rupe!
2. Bekovi su vam kriminalni, a njihova krila (Nani i Simao) briljantna!
3. Kvalitet stopera ste pokazali u zadnjoj utakmici protiv Spanije![]()
4. Ciro jeste motivator, ali BiH ima kompleks gubitnicke reprezentacije i to ce tako i ostati
- rob do bagro
- Kontakt:
nije to problem...navijaJ za koga hoces,al da ti samo jedno kazem...LIBO NAS CKURA ZA TVOJE KOMENTARE I MISLJENJE OVE TEKMEpancev91 je napisao/la:Za SRBIJU ! Jel i to zabranjeno na ovom forumu?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pancev91 je napisao/la:Za SRBIJU ! Jel i to zabranjeno na ovom forumu?
haha.. naravno da nije zabranjeno.. samo mi nije jasno nesto.. mislim da je neko to prije napisao.. Tvoja reprezentacija je otisla na SP.. i sto si ti ovdje dosao da pametujes kada se tebe BiH ne tice nimalo???
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ako ti volis toliko srbiju, sto neodes tamo..ili na njihove forume, ako hoces mogu ti naci link..Realno gledajuci jeste portugal favorit, ali favoriti nepobjedjuju uvjek (zna to i Srbija,, remember Azerbedjan)
..ja mislim da bosna ima ok sanse, ali upravu si da neki ovdje negledaju realno, kao npr komentar nema ronalda pobjdeicemo 3-0 to je cak i za mene joke, gledajuci realno bice pravo tesko al uz boziju pomoc i dobro sudjenje imamo nade. a nada zadnja umire

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo analiziramo i konstatujemo vase sanse u barazu! Sa sportske strane naravno!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Naravno da nije zabranjeno,nego me nerviraju tvoji glupi postovi.Lupas brate,malo se skoncentisi.Baraz je lutrija moze svasta biti.I na papiru francuska je bolja i skuplja od srbije pa mora opet u baraz.Koliko si bolji moras pokazati na terenu.A kako se situacija razvija sve ide nama u prilog.pancev91 je napisao/la:Za SRBIJU ! Jel i to zabranjeno na ovom forumu?
pancev91 je napisao/la:Samo analiziramo i konstatujemo vase sanse u barazu! Sa sportske strane naravno!
ma nemoj me nasmijavati.. tvoji komentari nisu nimalo sa sportske nego sa nacionalne strane i to je ocito!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da se ne treba toliko paliti na svakoga. Pancev je izgleda vjerni pratioc nase reprezentacije, djecko sigurno sjedi u dresu Ibisevica pred tastaturom. Francuska se pokazala veoma "jaka" u ovim kvalifikacijama, imam ipak osjecaj da bih sa Spanijom malo drugacije prosli. Sto se tice Turske, vjerovatno bih silovali Srbiju, no to nije nista novo.
Reprezentacija Srbije ima strasne igrace, naprimjer Pantelica, koji bih mogao nositi Dzekinu opremu ako bude dobar.
Nemoj da se ljutis, ne zelim da te provociram, ovo gledam sa sportske strane, samo pricam o fudbalu.

Reprezentacija Srbije ima strasne igrace, naprimjer Pantelica, koji bih mogao nositi Dzekinu opremu ako bude dobar.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Mislim da se ne treba toliko paliti na svakoga. Pancev je izgleda vjerni pratioc nase reprezentacije, djecko sigurno sjedi u dresu Ibisevica pred tastaturom. Francuska se pokazala veoma "jaka" u ovim kvalifikacijama, imam ipak osjecaj da bih sa Spanijom malo drugacije prosli. Sto se tice Turske, vjerovatno bih silovali Srbiju, no to nije nista novo.![]()
Reprezentacija Srbije ima strasne igrace, naprimjer Pantelica, koji bih mogao nositi Dzekinu opremu ako bude dobar.Nemoj da se ljutis, ne zelim da te provociram, ovo gledam sa sportske strane, samo pricam o fudbalu.
najbolji

Samo lud covjek moze reci da je Pantelic bolji od Dzeke, ali isto tako samo lud covjek moze reci da ce BiH proci Portugal 

pancev91 je napisao/la:Samo lud covjek moze reci da je Pantelic bolji od Dzeke, ali isto tako samo lud covjek moze reci da ce BiH proci Portugal
posto se nema sta vise za tebe reci

čovjek ima pravo da misli da je portugal bolji i da navija za portugal.
u nastavku uvrede kažnjavamo banom.
također, pančev, iznio si svoje mišljenje, ako nastaviš provokatorskom tonu biće ti zabranjen pristup forumu.
ovdje si gost i tako se ponašaj.
u nastavku uvrede kažnjavamo banom.
također, pančev, iznio si svoje mišljenje, ako nastaviš provokatorskom tonu biće ti zabranjen pristup forumu.
ovdje si gost i tako se ponašaj.
Korektan si admine!!! A godina imam previse i dovoljno 

Cristiano Ronaldo will be part of the list of invited Carlos Queiroz to the double duel with Bosnia-Herzegovina. The selector wants madridista in Lisbon on the concentration and only then will know if it is with the other squad and can play.
Except for a last-minute weightless, Cristiano Ronaldo will be 9 days in the Portuguese capital, corresponding to the call Queiroz to integrate the stage of the national team for the crucial clash with Bosnia.
CR9 will then be evaluated by the clinical department of the Portuguese Football Federation and in the light of this observation and the medical report of Real Madrid, Ronaldo will certainly give those responsible for the national team will make a decision to waive or not the player.
No request
Carlos Queiroz was not faced with any request from Real Madrid to release Ronaldo. Good relations between the coach and the Spanish club were slightly affected by recent episodes of influenza (particularly before the Liechtenstein) and injury (in Portugal, Hungary), FPF and the club remained open line.
In any case, Queiroz did not get any request not to summon Ronaldo for the games with Bosnia.
Madaíl confident
The FPF president again expressed "hope and peace" for the presence of Ronaldo in the playoff, like, in fact, what he had done the interview with Record / Antena 1, even with the headline in yesterday's trade. "They also make mistakes," he said.
Gilberto Madaíl ensures that Ronaldo 'wants to come play "and that the" situation is under control, because there have been contacts between selector, coach and player and between the respective clinical departments. "
Mislim da je sa Ronaldom gotova priča, dečko još uvijek nije počeo sa treninzima. Queiroz će sutra biti prisutan na utakmici između Hoffa i Wolfsburga, gdje će prisustvovati (nadam se) odličnoj predstavi naših igrača.Carlos Queiroz will be a spectator of Hoffenheim-VfL Wolfsburg, which will be held tomorrow, which will have the opportunity to see action in four holders undisputed team of Bosnia. The selector also uses to watch Ricardo Costa, who may be among those invited to the playoff.
One of the great games of 12. Matchday of the Bundesliga (the other is the Bayern-Schalke 04) and opposes the great revelation of last season, Hoffenheim, now 5. Runners, and the champion, the Wolfsburg, who are seventh . In Rhein Necker Arena, Queiroz will spy on the Bosnian Ibisevic, Obasi (playing on the home team), Schmelzer and Tinga.
Ricardo Costa is also under the watchful eye of the grader after they take as undisputed holder of the last games in Wolfsburg.
Sunday in London
On Sunday, Queiroz is in London to watch the Chelsea-Manchester United. Paulo Ferreira, Ricardo Carvalho, Deco and Nani are the players to follow and that will join the squad that the picker will make public at the end of the day
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ja mislim da je cisti kec na Hoffenheim...dobro su uigrani ,i po meni su u boljoj formi trenutno!
RecordThe National Team focuses on Monday, in Óbidos, where he will conduct two training sessions before the first game of the "playoff" qualifying for Mundial'2010 against Bosnia-Herzegovina. The squad for the double confrontation with the Bosnian selection, must be presented at the Marriott Hotel until 18 hours of Monday.
A team of machines begins preparation for Saturday's game the next day with a workout open to the public (11 hours), Praia d'El Rey, where he will also work on Thursday as the day before, Wednesday Monday, led by the coach Carlos Queiroz at the Stadium of Light in Lisbon - where the match will take place - where the preparation ends on Friday, also with a morning workout, both closed to the public.
After the challenge on Saturday (20:30), the formation led by Carlos Queiroz back to training twice National Stadium on Sunday at a meeting open to the public (11 am), and on Monday at the same time, but the camera.
In Bosnia, the international team has only one training at 11 am, November 17, at Bilino Polje stadium in Zenica, the scene of the encounter, the next day, at 20:45. The delegation does not come back to Portugal the day after the game, is scheduled to arrive in Lisbon at 13:45.
Program:
- Monday, November 9:
Until 18:00 - Concentration of the players. Informal contacts with the media - Marriott Hotel, Ÿbidos.
- Tuesday, November 10:
11:00 - Open Practice (Praia d'El Rey).
13:30 - Press conference with the national team, Carlos Queiroz (Club House Praia d'El Pey).
- Wednesday, November 11:
11:00 - Training closed, preceded by the mixed zone with players set (Estádio da Luz, Lisbon).
- Thursday, November 12:
11:00 - Training closed (Praia d'El Rey).
13:15 - Mixed area, restricted to players to define (Marriott Hotel).
- Friday, November 13:
11:00 - Training closed (Estádio da Luz, Lisbon).
After the training session - Press conference with Carlos Queiroz and two players to be defined (Estádio da Luz, Lisbon).
- Saturday, November 14:
20:30 - Portugal game - Bosnia and Herzegovina (Estádio da Luz, Lisbon).
After the game - Press conference with Carlos Queiroz and mixed zone.
- Sunday, November 15:
11:00 - Practice open, preceded by press conference (National Stadium, Lisbon).
- Monday, November 16:
11:00 - Training closed, preceded by press conference (National Stadium, Lisbon).
17:00 - Departure for Sarajevo (Bosnia Herzegovina).
21:15 - Arrival in Sarajevo (Bosnia Herzegovina).
22:45 - Arrival at Hotel Zenica.
- Tuesday, November 17:
11:00 - Training closed (Stadium Bilino Polje, Zenica).
13:00 - Press conference with Carlos Queiroz and two players to be defined (Hotel Zenica).
- Wednesday, November 18:
20:45 - Game Bosnia and Herzegovina - Portugal (Stadium Bilino Polje, Zenica).
After the game - Press conference with Carlos Queiroz and mixed zone.
- Thursday, November 19:
07:30 - Departure from Zenica to Sarajevo.
09:00 - Arrival in Sarajevo.
09:30 - Departure from Sarajevo to Milan (Italy).
11:05 - Arrival at Malpensa, Milan
11:55 - Departure from Milan to Lisbon.
13:45 - Arrival to Lisbon.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisam se odavno zaderao...ali sad moram: IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO U AFRIKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Nisam se odavno zaderao...ali sad moram: IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO U AFRIKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
PREKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PORTUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bio sam pesimista, ali sada kad im nema Bosingwe i Kristine 99% sam siguran da idemo u Afriku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.