Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Denis Sruder kao najumisljeniji lik u kosarci trenutno. Galami na trenera, suta ko da je sam na terenu, gubi lopte...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako se brzo i efikasno igra, NBA utakmica 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 sep 2023, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
marconato i mostar imate temu o tome što pišete, odmah ispod ove o prvenstvu,pa tamo nastavite, ovdje komentarišite tekme sa ovog prvenstva.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Haliburton takodjer, hipotetički mogu dovesti bruku igrača ali teško je očekivati da će se Lebron, Curry, Lillard, Kawhi, Davis, George odazvati. Realne opcije za poboljšanjw su Tatum, Booker, Young i Durant koji voli igrati za USAKaunas je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:16Jedino Edwards prva klasa, da iole jacu ekipu salju na SP ovi ostali igraci ne bi bili ni u kakvim kombinacijama.Shategabri je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06Malo se pretjeruje sa tim trećerazrednim sastavom USA.
Bridges, Brunson, Edwards, Haliburton, JJJ nisu nikakvi trećerazredni igrači, naprotiv.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako Brunson igra lose prvenstvo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Brunson ispuhao a kako i ne bi kad Tibodo voli da igra sa malim brojem igraca kroz sezonu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nista oni americki ublehasi ne mogu odbraniti.
Njemci ce im utrpati 60 poena za poluvrijeme.
Njemci ce im utrpati 60 poena za poluvrijeme.
Finale prije finala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kompletniju sigurno, mislim da je proslo SP najveci problem bio neigranje Tatuma tj vukao je povredu. Vjerovatno da su poslali istu ekipu da bi bolje prosli ovaj put, najveci problem kod njih je sto ne sastavljaju ekipu. Nego se okupi tim, 12 ljudi, nikad nisu igrali po Fiba pravilima, nisu igrali skupa. Mislim da kod njih dosta spozori sastavljaju ekipu.suhakrpa je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:12Kako?Benjo44 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:11Nisu ovo trecerazredni igraci, njima je najveca mana, nedostatak FIBA iskustva, mislim da ovdje jedini Jalen Brunson ima Fiba iskustvo sa u19, onda nedostatak igranja zajedno, nikakve pripreme.
WC njima ne znaci nista, da je olimpijada to bi bilo ok. Bar jos 2 ekipe su mogli poslati bolje od ove.
Nadam se iskreno da ce ih Svabe dobiti, bolje mi djelulu na terenu kao ekipa I mislim da bi komsije protiv njih imale vece sanse.
Uzmi zadnjih 6 draftova sigurno mozes sastavit 3 ekipe I poslat da se kolju za prva 3 mjesta.
Kako igra lagano ANT 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma neće ovi stariji više na OI, nije baš da imaju neki motiv jer su već osvajali, mogu ti mlađi kao što je sad ekipaBosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:19Haliburton takodjer, hipotetički mogu dovesti bruku igrača ali teško je očekivati da će se Lebron, Curry, Lillard, Kawhi, Davis, George odazvati. Realne opcije za poboljšanjw su Tatum, Booker, Young i Durant koji voli igrati za USAKaunas je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:16Jedino Edwards prva klasa, da iole jacu ekipu salju na SP ovi ostali igraci ne bi bili ni u kakvim kombinacijama.Shategabri je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06Malo se pretjeruje sa tim trećerazrednim sastavom USA.
Bridges, Brunson, Edwards, Haliburton, JJJ nisu nikakvi trećerazredni igrači, naprotiv.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kao da sam negdje čitao da je Steph izjavio da ima želju otići na OI, sad, nemojte me držati za riječ možda sam pomiješao nešto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Švabe svaki mismatch pretvaraju u poene.Odlicna tekma.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- djoleprijedor
- Kontakt:
NBA košarka u drugom polufinalu.
Ameri favoriti, mada ako se ne odlijepe i uđe se u egal završnicu, tu će Njemci biti u prednosti.
Ameri favoriti, mada ako se ne odlijepe i uđe se u egal završnicu, tu će Njemci biti u prednosti.
Mens sana in corpore sano.
Ja sam negdje citao da bi Lebron trebao igrati olimpijske da se oprosti sa stilom od drzavnog dresa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.