FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
E jbg pomeren start prvenstva za sledeci vikend i umesto Smedereva otvaramo protiv Indjije takodje na Marakani,a ov u tekmu cemo odigrati 5.marta.
Uzeleo sam se pravo prvenstva i Marakane tako da ko zna kako bi izdrzao da nije bilo meca protiv Borca.
Odgledao sam nekoliko prijateljskih uzivo ali nije to to.
E sada pitam se da li bi Robi hteo organizovati neku prijateljsku sa nekim beogradskim klubom,kojima svakako jos "dugo" nece sezona,pa mozda bi i neki susret sa Baskom,Bezanijom,Hajdukom na nekom od vestackih terena u BG i dobro dosao da se odrzi "takmicarski" nivo.
Uzeleo sam se pravo prvenstva i Marakane tako da ko zna kako bi izdrzao da nije bilo meca protiv Borca.
Odgledao sam nekoliko prijateljskih uzivo ali nije to to.
E sada pitam se da li bi Robi hteo organizovati neku prijateljsku sa nekim beogradskim klubom,kojima svakako jos "dugo" nece sezona,pa mozda bi i neki susret sa Baskom,Bezanijom,Hajdukom na nekom od vestackih terena u BG i dobro dosao da se odrzi "takmicarski" nivo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako sam ocekivao 27.februara ce da se odigra prijateljska,ali ne u Beogradu,nego u Trebinju,a protivnik ce da bude Leotar.
- sarajlija89
- Kontakt:
spomeno sam ovo na temi Juventusa..al nezz hoces li vidjeti..pa da prebacim ovdje

sarajlija89 je napisao/la:
sta je sa ovim gospodinom![]()
Negdje procitah da je za Zvezdu potpisao![]()
sta,kako...
Al-Saadi al-Gaddafi...sin Muamerov@Magica zna kakav je to igrac
utakmice nije odigro u karijeri a suspendovan zbog dopinga u Peruggi dok je bio
..predsjednik saveze,kapiten libije,predsjednik olimpijskog komiteta....
hahah...joj diktature
![]()
pade mi napamet...inace gaddafi ima 7,5% dionica u Juventusu...pa se ne zna sta ce biti nakon najnovijih politickih događaja u Libiji....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma kakav on i fudbal,prestao je sa tim pre 2-3 godine,sada je biznismen.
Aktuelna je sada situacija oko dolaska Putina u posetu.
Inace pored utakmice sa Trebinjem otisli smo na mini pripreme u Budvu i u sklopu toga cemo na taj humanitarni mec na Police.
A u Viareggiu 0:0 sa Sambenedettese.

Aktuelna je sada situacija oko dolaska Putina u posetu.

Inace pored utakmice sa Trebinjem otisli smo na mini pripreme u Budvu i u sklopu toga cemo na taj humanitarni mec na Police.
A u Viareggiu 0:0 sa Sambenedettese.

- legenda reala
- Kontakt:
ja sam ljut na tebe ,ja došo tebe niđe da me čekaš na stanici i ja se vratio(a na avion sam zakasnio)
imaš te turnire prenose na Rai Sport ,ja juče gledo Fiorentina -Newcastle, Milan ne znam s kim je igro

imaš te turnire prenose na Rai Sport ,ja juče gledo Fiorentina -Newcastle, Milan ne znam s kim je igro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
vezda - Leotar u humanitarne svrhe
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak kreću put Budve na pet dana priprema zbog snega i loših vremenskih uslova u Srbiji, a za nedelju su crveno-beli zakazali humanitarni meč sa Leotarom koji će biti odigran u Trebinju od 14 časova.
Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da na put krenu sledeći igrači: Stamenković, Bajković, Ninkov, Reljić, Adi, Ćosić, Vilotić, Isah, Evandro, Kadu, Borha, Jevtić, Koroman, Perović, Mikić, Kaluđerović, Tošić, Mijailović, Milovanović, Vešović, Jeremić i Lazović.
Pomenuta utakmica imaće humanitarni karakter jer će sva sredstva prikupljena od ulaznica biti prosleđena 11-ogodišnjem Trebinjcu Ognjenu Gudelju koji se bori sa leukemijom. Crvena zvezda je zato pozvala sve svoje navijače iz Trebinja i okoline ali i iz ostalih gradova u okruženju da u nedelju napune stadion Leotara i tako pokažu humanost.
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak kreću put Budve na pet dana priprema zbog snega i loših vremenskih uslova u Srbiji, a za nedelju su crveno-beli zakazali humanitarni meč sa Leotarom koji će biti odigran u Trebinju od 14 časova.
Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da na put krenu sledeći igrači: Stamenković, Bajković, Ninkov, Reljić, Adi, Ćosić, Vilotić, Isah, Evandro, Kadu, Borha, Jevtić, Koroman, Perović, Mikić, Kaluđerović, Tošić, Mijailović, Milovanović, Vešović, Jeremić i Lazović.
Pomenuta utakmica imaće humanitarni karakter jer će sva sredstva prikupljena od ulaznica biti prosleđena 11-ogodišnjem Trebinjcu Ognjenu Gudelju koji se bori sa leukemijom. Crvena zvezda je zato pozvala sve svoje navijače iz Trebinja i okoline ali i iz ostalih gradova u okruženju da u nedelju napune stadion Leotara i tako pokažu humanost.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Povređen levi bek crveno-belih
Duško Tošić zbog povrede ne ide u Budvu sa Zvezdom
Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić povredio je koleno na treningu Crvene zvezde i propustiće mini pripreme na Crnogorskom primorju.
Levi bek crveno-belih odmah posle treninga na Marakani bio je na lekarskim pregledima, kada je utvrđeno lakše povreda noge.
Radi predostrožnosti, odlučeno je da Tošić ostane u Beogradu i narednih dana posveti se terapiji i treninzima.
Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde u četvrtak odlaze na Crnogosrko primorje, gde će ostati do utorka.
izgelda da je za tu povredu kriva karleusa
Trener Crvene zvezde uskoro rešava problem
Prosinečki dobio "A" licencu, put do PRO kroz FSS
D. Radović | 23. 02. 2011. - 18:11h | Komentara: 20
Robert Prosinečki je dobio "A" trenersku licencu od svog matičnog fudbalskog saveza, što će mu do dobijanja PRO licence omogućiti da sa klupe vodi Crvenu zvezdu.
Problem legende crveno-belih o kome se priča praktično od trenutka kada je potpisao za Zvezdu tako će uskoro biti rešen, o čemu je "Blic" i ranije pisao. Jedina dilema je da li će mu zvanje biti prvi trener ili šef stručnog štaba, jer je do početka prvenstva ostalo deset dana, što je malo vremena da bi se upisao za UEFA PRO licencu.
Duško Tošić zbog povrede ne ide u Budvu sa Zvezdom
Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić povredio je koleno na treningu Crvene zvezde i propustiće mini pripreme na Crnogorskom primorju.
Levi bek crveno-belih odmah posle treninga na Marakani bio je na lekarskim pregledima, kada je utvrđeno lakše povreda noge.
Radi predostrožnosti, odlučeno je da Tošić ostane u Beogradu i narednih dana posveti se terapiji i treninzima.
Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde u četvrtak odlaze na Crnogosrko primorje, gde će ostati do utorka.
izgelda da je za tu povredu kriva karleusa

Trener Crvene zvezde uskoro rešava problem
Prosinečki dobio "A" licencu, put do PRO kroz FSS
D. Radović | 23. 02. 2011. - 18:11h | Komentara: 20
Robert Prosinečki je dobio "A" trenersku licencu od svog matičnog fudbalskog saveza, što će mu do dobijanja PRO licence omogućiti da sa klupe vodi Crvenu zvezdu.
Problem legende crveno-belih o kome se priča praktično od trenutka kada je potpisao za Zvezdu tako će uskoro biti rešen, o čemu je "Blic" i ranije pisao. Jedina dilema je da li će mu zvanje biti prvi trener ili šef stručnog štaba, jer je do početka prvenstva ostalo deset dana, što je malo vremena da bi se upisao za UEFA PRO licencu.
Ovo deluje **** zanimljivo.
http://www.collegium.rs/specijalna_puto ... ionski_put
Trebalo bi sa ortacima da se razmotri ova solucija.

http://www.collegium.rs/specijalna_puto ... ionski_put
Trebalo bi sa ortacima da se razmotri ova solucija.
Taman se ponadam da je ostanak Milovanovica jedina losa vest kad vidim malopre ovo.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/237884/ ... a-Marakani
A evo kako Marakana izgleda pod snegom.

Naravno teren je prekriven specijalnim najlonima koje smo dobili sa postavkom nove trave,tako da nema sanse da se zbog snega teren unisti.
A klinci tukli Cesenu 3:2,dva Djurickovic,1 Krneta,ali nemam informacije jos uvek da li su prosli grupu,imacu i to veceras.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/237884/ ... a-Marakani
A evo kako Marakana izgleda pod snegom.

Naravno teren je prekriven specijalnim najlonima koje smo dobili sa postavkom nove trave,tako da nema sanse da se zbog snega teren unisti.
A klinci tukli Cesenu 3:2,dva Djurickovic,1 Krneta,ali nemam informacije jos uvek da li su prosli grupu,imacu i to veceras.
Po svemu sudeci cemo da ispadnemo iz Viareggio cupa.Kostao nas je remi protiv najlosije ekipe u grupi u drugom kolu,tako da smo sada drugi u grupi.Dalje ide iz naseg dela zreba prvih 12 ekipa,te najbolje 4 koje su drugoplasirane,u ovome trenutku tri ekipe su bolje od nas,a ima da se odigra jos kolo u tri grupe,tako da postoje sanse ali su ipak minimalne. 

1-1
Dakle 1:1,po izuzetno teskom terenu,pred 6000 gledalaca protiv Leotara.Ipak ono sto ima dobro u svemu ovome je konacno igranje VIlotica,te skupljena pomoc malom Ognjenu.Posto nisam gledao tekmu evo izvestaj sa zvanicnog.Prema ovome dosta prilika smo prokockali,a na kraju Robi ipak nije bio toliko zadovoljan.
http://www.crvenazvezdafk.com/leotar-cr ... ontent.htm
Da napisem ovde da je u finalu Kupa Srbije u odbojci Zvezda neocekivano lako sa 3:0 za jedva nesta vise od sat vremena pobedila Partizan.Nakon jucerasnje predstave Partizana protiv Vose,odnosno Zvezde protiv Radnickog nije se ovo moglo ocekivati,ali u sjajnoj atmosferi u Sumicama uspeli smo ponovo uzeti kup,i sa dodatnim samopouzdanjem uci u play off lige.

[youtube][/youtube]

Steta sto je pozajmica,samo da vidimo koliko smo cvaknuli,mada koliko god da je u pitanju dobro je.
p.s.Potvrdjeno igramo 22.marta na Karaiskakiu.
Interesuje me kakvo je razmisljanje u Beogradu u vezi regionalne lige? Uz ovo da dodam ja sam za i nikako mi nije jasno zasto se sa ovim odugovlaci i to sa mizernim razlogom tipa bit ce belaja.. To je jednostavno regulisat sa jednom odlukom npr. zabranjen dolazak gostujucim navijacima i tacka.. P.S u kosarci sve moze a u fuci nista izgleda????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
SRETAN TI RODJENDAN SUNCE MOJE DRAGO!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Lukic je kao i kompletna Zvezda protiv toga.On misli mada u vecini se slazem sa njim da ova liga nema neku preteranu jacinu da bi se zapostavljalo domace takmicenje.Jer zasto radi malo veceg kvaliteta lige da se zapostavlja domace takmicenje i fudbalski centri,a pri tome imas pa skoro duplo ako ne i vise finansijske troskove.Plus dodajmo tome da UEFA nece dozvoliti da iz regionalne lige ulazis u Evropu,dolazimo do logickog pitanja zasto nam to treba.Samo vise utakmica tokom sezone jer bi onda ako nista morali igrati neki play-off sto je jos dodatnih 10-ak utakmica sigurno.Treba da se naglasi da smo otvoreni za dalju saradnju u buducnosti ali trenutno i za 1-2 godine ne.Lukic je pre da se organizuje Liga juznog toka,mada to mislim da nije Lukic nego Gazprom za to,a to je liga koja bi okupljala ruske,madjarske,bugarske,ukrajinske,srpske i grcke klubove ali u juniorskoj konkurenciji,pa ako se projekat pokaze kao dobar onda bi se islo i sa seniorima,ali kao dodatnim takmicenjem,tj.igralo bi se paralelno sa ligom kada postoje uslovi za to.zeljocity je napisao/la:Interesuje me kakvo je razmisljanje u Beogradu u vezi regionalne lige? Uz ovo da dodam ja sam za i nikako mi nije jasno zasto se sa ovim odugovlaci i to sa mizernim razlogom tipa bit ce belaja.. To je jednostavno regulisat sa jednom odlukom npr. zabranjen dolazak gostujucim navijacima i tacka.. P.S u kosarci sve moze a u fuci nista izgleda????
Sto se tice Djurica on je za.
Devil je napisao/la:Lukic je kao i kompletna Zvezda protiv toga.On misli mada u vecini se slazem sa njim da ova liga nema neku preteranu jacinu da bi se zapostavljalo domace takmicenje.Jer zasto radi malo veceg kvaliteta lige da se zapostavlja domace takmicenje i fudbalski centri,a pri tome imas pa skoro duplo ako ne i vise finansijske troskove.Plus dodajmo tome da UEFA nece dozvoliti da iz regionalne lige ulazis u Evropu,dolazimo do logickog pitanja zasto nam to treba.Samo vise utakmica tokom sezone jer bi onda ako nista morali igrati neki play-off sto je jos dodatnih 10-ak utakmica sigurno.Treba da se naglasi da smo otvoreni za dalju saradnju u buducnosti ali trenutno i za 1-2 godine ne.Lukic je pre da se organizuje Liga juznog toka,mada to mislim da nije Lukic nego Gazprom za to,a to je liga koja bi okupljala ruske,madjarske,bugarske,ukrajinske,srpske i grcke klubove ali u juniorskoj konkurenciji,pa ako se projekat pokaze kao dobar onda bi se islo i sa seniorima,ali kao dodatnim takmicenjem,tj.igralo bi se paralelno sa ligom kada postoje uslovi za to.zeljocity je napisao/la:Interesuje me kakvo je razmisljanje u Beogradu u vezi regionalne lige? Uz ovo da dodam ja sam za i nikako mi nije jasno zasto se sa ovim odugovlaci i to sa mizernim razlogom tipa bit ce belaja.. To je jednostavno regulisat sa jednom odlukom npr. zabranjen dolazak gostujucim navijacima i tacka.. P.S u kosarci sve moze a u fuci nista izgleda????
Sto se tice Djurica on je za.
Eh,ovo je meni najveći problem te famozne lige,bez ovog i ja se slažem da nema nikakve koristi ni logike za takvom ligom.Recimo kad bi UEFA rekla prvak te lige ide u grupnu fazu,a recimo 2,3 u neku od kval.rundi to bi priču oko regionalne lige okrenulo za 180 stepeni...ako ništa moglo bi se ozbiljno pričati o tome.
Ovako to bi bilo više za prestiž,uz poneki incident na tribinama i van tribina...
@željocity
Nije to baš tako jednostavno kao što ti kažeš,jer naši organi reda nisu sposobni i organizovani kao neki na zapadu,a isto tako teško je porediti košarku i fudbal.
Kao prvo većina klubova u košarci nema organizovane navijači,a ovi što imaju su brojčano dosta manji nego u fudbalu (što je i logično)..a većina njih i uopšte ne odlazi na gostujuće utakmice,kako u domaćem prvenstvu tako i u evropi.
I još jedna stvar,to da su u NLB ligi zabranjena gostovanja i nije baš istina,zapravo to je više kao neko nepisano pravilo te lige,jer ima slučajeva gdje dođe navijača .

it's football day
Sto se tiče regionalne lige:
1.Zasto igrati tu ligu ako ne bi imala nikakav značaj za Evropska takmičenja,ili ,kakvu financijsku korist bi imali klubovi koji bi igrali tu ligu?
2.Mislim da problem oko navijačkih grupa kod nas nije moguće rjesiti,bar ne u skorijoj budučnosti.Ko će platiti toliki broj policajaca,koji je potreban da se obezbjedi jedna utakmica kad drzave jedva prezivljavaju.A bilo bi opet prepucavanja:,ko je prvi počeo'.preko javnih media u drzavama (TV,radio...)Ja bih prvi bio za tu ligu,ali kad samo pomislim čega bi sve bilo,možda je bolje da je mir na Balkanu nego da se opet krene starim putem koji nas je doveo do stanja u kojem jesmo sada.
1.Zasto igrati tu ligu ako ne bi imala nikakav značaj za Evropska takmičenja,ili ,kakvu financijsku korist bi imali klubovi koji bi igrali tu ligu?
2.Mislim da problem oko navijačkih grupa kod nas nije moguće rjesiti,bar ne u skorijoj budučnosti.Ko će platiti toliki broj policajaca,koji je potreban da se obezbjedi jedna utakmica kad drzave jedva prezivljavaju.A bilo bi opet prepucavanja:,ko je prvi počeo'.preko javnih media u drzavama (TV,radio...)Ja bih prvi bio za tu ligu,ali kad samo pomislim čega bi sve bilo,možda je bolje da je mir na Balkanu nego da se opet krene starim putem koji nas je doveo do stanja u kojem jesmo sada.

CRVENA ZVEZDA-SMEDEREVO
Subota 5.mart 18:00
Stadion:Marakana
Prenos:Prva Tv
Poklonite mi nju za (svoj) rodjendan(pobedu) stihovi su pesme Sase Matica,a mi zelimo da za 66 rodjendan SD Crvena Zvezda ostvarimo pobedu u prolecnoj premijeri pred nasim navijacima.Nakon poprilicno duge pauze,nakon pojavljivanja pred svojim navijacima dosao je red i da konacno odigramo takmicarski mec pred svojim navijacima.Na rodjendan su svi pozvani,bez 20000 necemo da pricamo,a nije red da kada se pozove na rodjendan da se ne dodje,boljeg poklona od nas navijaca Zvezda ne moze da dobije,zato svi koji mogu sutra put naseg najveceg stadiona.
Na Svetinju nam dolazi Smederevo,ekipa sa kojom smo u premijeri ove sezone odigrali mrsavih 0:0 u Smederevu i sada moramo da im se osvetimo.Smederevo je ekipa koja ce zasigruno bunker da odigra i da pokuza da odnese bod pa makar i sa krvavim kolenima.Ove ekipa Smedereva je mozda i slabija nego lane,nema tu vise Marinkovica(otisao u Bnei Yahudu),Rankovica(Myanamar)te je napadacki tandem dosta oskudan,ali sada je tu Igor Grkajac.
Prema onome od informacija sto imam tokom zimskog roka,sutra bi po nekom mome misljenju sastav trebao biti.
--------------------Rankovic--------------
--Milosavljevic--Ognjanovic---Brkovic-----Atanackovic-----
----Ceran-----Todorov-----Jerinic-----Zivkovic----------------
------------Grkajac----Kovacevic-------------------
Sto se nas tice,nas ne interesuje nista drugo i ne razmisljamo ni o cemu osim pobedi.Jos je neizvesno ko ce sutra da vodi ekipu zvanicno,naravno to ce biti Robi,ali jos nije stigao dopis iz Uefe da li je sef strucnog staba on ili Djurovic no to je i najmanje bitno u svemu.
Prema poslednjim informacijama ekipa koja bi trebala da izadje na teren je:
----------------Stamenkovic-------------------
---Paja---------Ady-----Cosic--------Reljic---
--------------------Isah------------------------
-------------------Kadu------------------------
----Borja--------Evandro-----------Koroman
---------------Kaludjerovic---------------------
Ono cega sam se najvise i pribojavao je da ce Reljic da igra prvu postavu,i da ce Kadu od starta se obistinilo i nije mi nimalo drago zbog toga,no nadam se da ce i Robi da shvati da oni nisu fudbaleri i da im da nogu.
No nije bitno koji sastav je tu bitna je pobeda.
IGRAJ ZVEZDO,IGRAJ I POBEDI!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.