Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kakvi, neće takva sredina bit sigurno.... U sredini će igrat Rosicky umjesto Ramsey-a, a Denilson će radit Song-ov posao, bar će pokušat ili Diaby čak 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hehe, zahebao sam se, mislio sam ubacit i Theo al skontah da je povrijeđen
Al mislim da će Rosicky krenut od prve

- Stone Island
- Kontakt:
Neville i Hibbert.Cescinho4 je napisao/la:Arteta, Saha, Rodwell, Jo, Gosling, Yobo, Distin, Jagielka i Anichebe.Jesam zaboravio nekoga?Stone Island je napisao/la:Što se tiče povreda,budi siguran da se s Evertonom rijetko ko u Evropi može nositi.
Nadam se da se neće odgoditi mada bi to Evertonu išlo na ruku.Izgleda da ce ovo biti duel povrijedenih
![]()
Hmm, ovo ozlijeđeni u Evertonu ?!

Hajd super, baš mi je drago da neko drugi je upravu jednom a da to nisam ja
Eh, odoh gledat tekmu, čujemo se na poluvremenu ili na kraju ( prije ovo na kraju )

Eh, odoh gledat tekmu, čujemo se na poluvremenu ili na kraju ( prije ovo na kraju )

- Stone Island
- Kontakt:
Ovaj Arsenal pravo sretna ekipa.
Lijepa igra i jednog i drugog tima, samo se Everton nekako povukao nakon izjednacenja 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
Hehehe koje ste vi šuge 

- the scouser
- Kontakt:
Ahhhh steta,zao mi je.Nadam se da vas ovo nece izbacit' iz borbe za titulu...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ej jbg evo gubite 2:1,steta ipak za vas navijam u Eng.ligi 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj Everton je drama cudna ekipa. Tako promjenjivo igraju. Evo ocigledno ce vratiti Arsenalu za poraz ako se ne varam 6 nesto na pocetku sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahaha 2:2 Rosicky 

samo cu reci ne mogu vjerovat 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li vremena za preokret????JameS 23 je napisao/la:hahaha 2:2 Rosicky

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zabiše domaćini gol u 90 minuti, spasili su se poraza....odlična tekma
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 09 jan 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma realno govoreci kako navijaci arsenala mogu slusati lazi wengera ,svake godine pravi ekipu
a imaju para ko g.ovana.
a imaju para ko g.ovana.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
nema vise,krajomerbavarac je napisao/la:Ima li vremena za preokret????JameS 23 je napisao/la:hahaha 2:2 Rosicky![]()
![]()
![]()

dzeste prvaciiii
dobro prodjoste danas dosta vam i bod zahvali te se Bogu

dobro prodjoste danas dosta vam i bod zahvali te se Bogu

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
eto zašto Arsenal nece ni ove godine biti prvak.
Nalupaju po ušima ovaj isti Everton na startu sezone u sred Liverpooula sa 6-1 i onda dozvole da im ovi isti uzmu bodove na Emiratesu.
Tako je to kada imate ciciju za menagera koji šteka pare ko **** i nece do odriješi kesu da dovede pristojnog napadaca,vec igra utakmice sa najacima poput Eduarda ili Vele...cirkus igraci.
Nalupaju po ušima ovaj isti Everton na startu sezone u sred Liverpooula sa 6-1 i onda dozvole da im ovi isti uzmu bodove na Emiratesu.
Tako je to kada imate ciciju za menagera koji šteka pare ko **** i nece do odriješi kesu da dovede pristojnog napadaca,vec igra utakmice sa najacima poput Eduarda ili Vele...cirkus igraci.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
danas zakazao vezni red arsenala zato nije ni bilo puno prilika. vidi se nedostatak fabregasa a ni nasri nije bio nesto posebno. mislio sam da je onaj merida otisao iz arsenala. svasta pisu ove novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.