admin je napisao/la:Tema je posvećena Seriji A i klubovima koji tamo igraju, ne raspravi o tome da li je bolja od engleske. Ko više voli englesku ligu, nek komentariše tamo, a ako baš hoćete da uporešujete lige, otvorite zasebnu temu za to.
znači, ovdje ćemo pustiti ljude koji prate italijanski fudbal da o njemu diskutuju.
Pa ako je ovo forum, onda je svim registrovanim korisnicima dozvoljeno da pisu gdje hoce. I kako ce tema (u prevodu - forum) biti posjecena ako samo dva ili tri korisnika ponekad napisu neku vijest o Serie A? Meni je bilo bas super raspravljati, jer nije bilo spamera sinoc u ona doba, vec su se pojavili forumasi koji su pisali konstruktivne postove. (Izuzimam dogovaranje fighta, ali to je bilo prije nego sto smo mi dosli.

) I nije se pisalo puno o Premiershipu, vec je veci dio rasprave bio posvecen Serie A. I kako naprimjer da raspravljam s nekim ako taj ima isto/slicno misljenje kao ja? S ovim ovdje korisnicima nemam isto misljenje i odmah postoji osnova za
raspravu. A to je glavni razlog zasto uopste posjecujemo forume.
I nije mi jasno kako neki korisnici misle da je to njihov privatni podforum samo zato sto on nosi naziv lige ili kluba koji oni podrzavaju? Smijesno!

Kome se ne sviđa sta pisemo, forum nudi opciju
"blokiraj korisnika" i ne mora citati necije misljenje koje nije kao njegovo. Mada onda ne znam zasto su se takvi uopste registrovali.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.