Gledao sam ga jednom ali ne uzivo tj. TV jos dok je igrao u OFK Beogradu mislim da su igrali protiv Vose ali nisam sto posto siguran da je bilo protiv Vose ta ekipa imala je crvene dresove sad ko ima crvene dresove u JSL osim Zvezde ja ne znam al znam da to nije bila Zvezda, na onom beogradskom kanalu RTS i tad me nije bio posebno dojmio a sad bolji od njega u ovom jadu od lige su:Bogicevic,Mesic i mozda Vasilic(Zeljo), kod kona je definitivno od njega bolji Torlak(Sarajevo), Covic i Milosevic(Celik) koji su po meni najbolji tandem u ovoj Lizi, dalje Vasiljevic(Zvijezda), Joguncic(SLoboda), Jese(Olimpik) koji je najbolji stoper lige i definitivno najvece ime Lige sto se tice defanzivnih igraca, Coric i Vule(Borac), nisam upoznat sa kadrom Sirokog sto se tice defanzivnih igraca ali mora i kod njih biti dobrih igraca cim su tako dobro plasirani jer bez jake odbrane nema ni jake ekipe, Regoje(SLavija). To je neki 12-13 igraca za koje ja mislim da su bolji a ne mora znacit da su bolji to je neko moje misljenje. Da je valjao ostao bi u OFK ne bi dosao u ovaj jad od lige...zvornicki klan je napisao/la:@ Arogantni
$ " " ? & ",$ се $ " те своје ставове у " / " $ га & $ ". $ " & % $ је & " ? 7 ? $ је $ ? $ $,$ $ је он " " & & ",$ је ствар % су ? ?.Стога $ се не " ?,јер вјероватно " " ?, $ ' & је то % " $ њега,' " ' " ? & " $ $ у овој ? ?!
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zvornicki klan
- Kontakt:
@Arogantni
& то је твоје ",' је $ је уз ? ",$ ' ? " " " ",' $ % $ " " $ у овој ? о " се " $,наравно не " ту све јер су " попут ? " ? $ ¥ ",? ? " " " $ " ? ? $ овај & јесте. А ? ? је ' 5 на ". $ $ се ",% " се & у &,& ? је " & тога % је " $ & ? ' -, заправо & $ опстаје & % " $ ", $ " " не & ? $ " овог ? $ не " $ ? - $ & своје $ " своје ?," " " " је $ $ своје " " зарађују " опстају.? % " $ $ упознат,/ оно % је $ у & $ је $ $ је " " %," јер ' $ & пет " & $ је он ", " је стартер " & ? ' " је " ? " ' навео.$ & % - $ & " право на своје " " су ?. / вјероватно не " $ у $ $ је у ' ' " ? " $ - " " стартер а " ' ". $ у & ? - то " $ у $ $,а & о " не & " јер за те све $ & " ' " " " ? тога ",? " је $ & " / је " ¥ ",а " ? ' оцјене " " за ову ?,' $ је ? & % је ? у " " " $ се $ оцјене на & " $ " / $ су " у " " ' 3.
& то је твоје ",' је $ је уз ? ",$ ' ? " " " ",' $ % $ " " $ у овој ? о " се " $,наравно не " ту све јер су " попут ? " ? $ ¥ ",? ? " " " $ " ? ? $ овај & јесте. А ? ? је ' 5 на ". $ $ се ",% " се & у &,& ? је " & тога % је " $ & ? ' -, заправо & $ опстаје & % " $ ", $ " " не & ? $ " овог ? $ не " $ ? - $ & своје $ " своје ?," " " " је $ $ своје " " зарађују " опстају.? % " $ $ упознат,/ оно % је $ у & $ је $ $ је " " %," јер ' $ & пет " & $ је он ", " је стартер " & ? ' " је " ? " ' навео.$ & % - $ & " право на своје " " су ?. / вјероватно не " $ у $ $ је у ' ' " ? " $ - " " стартер а " ' ". $ у & ? - то " $ у $ $,а & о " не & " јер за те све $ & " ' " " " ? тога ",? " је $ & " / је " ¥ ",а " ? ' оцјене " " за ову ?,' $ је ? & % је ? у " " " $ се $ оцјене на & " $ " / $ су " у " " ' 3.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Ako je to onaj stari Carvalho koga sam ja gledao,mislim ako je ostao u istoj formi,onda je tu negde oko 5-6 stoper lige posto je Kerla otisao.E sada tu ostaju Vule Trivunovic,Vedran Jese,Sedin Torlak,Predrag Papaz,Damir Dzidic,to je ono sto sada iz glave pisem,kada bi video sastave,nasao bih jos nekoga sigruno..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
On dolazi u Drinu ima evo već punih tri mjesecaAulleTa je napisao/la:Nenad Zečević na vratima Drine !
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
' ? је " ? у " $ $,па " $ " $ " у $ "

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
/ је " на $ $.Тренеру $ $ $ се 14-15 " " јесењег $ сезоне.Оно % је " $ је $ ? 6 ".? " " у $ " $," " у $ " Јање,$ " (?),Светозар "(?) " & & /.На " " ? " ",% је ? $." $ ? " се " ' $ " - "," у $.% се $ " " је $ - се " $ $ сутра " $ ".
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- zvornicki klan
- Kontakt:
' $ComyZV je napisao/la:/ је " на $ $.Тренеру $ $ $ се 14-15 " " јесењег $ сезоне.Оно % је " $ је $ ? 6 ".? " " у $ " $," " у $ " Јање,$ " (?),Светозар "(?) " & & /.На " " ? " ",% је ? $." $ ? " се " ' $ " - "," у $.% се $ " " је $ - се " $ $ сутра " $ ".

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
$ % " $ " ? " $ на "...% " у тој "...zvornicki klan je napisao/la:' $ComyZV je napisao/la:/ је " на $ $.Тренеру $ $ $ се 14-15 " " јесењег $ сезоне.Оно % је " $ је $ ? 6 ".? " " у $ " $," " у $ " Јање,$ " (?),Светозар "(?) " & & /.На " " ? " ",% је ? $." $ ? " се " ' $ " - "," у $.% се $ " " је $ - се " $ $ сутра " $ ".![]()
. $ % ? $ " остаје (по " % ? " првог $),Свето је своје $ (? & $ га " " -), " ($ не ' ") $,?.А ето " - " ¥,$ се " $, те ' ? ?,$ се $ - " " у & & ?.
- zvornicki klan
- Kontakt:
' ја & $ $ " ? ? је $ & ? (за ",а " $ је ",па % $ " на језеру)
. А овај ? " ' & вјероватно % " " $ ? је он стварно ¥. - ' ' " $ то % " ? " " о " се ? на ". Је ? то " $ се ? ? " $ ? " " ?

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
& ? га,& - га "zvornicki klan je napisao/la:' ја & $ $ " ? ? је $ & ? (за ",а " $ је ",па % $ " на језеру)![]()
. А овај ? " ' & вјероватно % " " $ ? је он стварно ¥. - ' ' " $ то % " ? " " о " се ? на ". Је ? то " $ се ? ? " $ ? " " ?
![]()

- zvornicki klan
- Kontakt:
' потпуно се ? за те % $ на &,% " " " јасно & $ ? " црнаца " траже ? не ' $ &
.? % " $ $ се не / то % " не " о " " ?," $ ? се $ о ",&,$,&,јер " ? су & (" ' " " јер & " % $ - " ? " " " ",а не " " "). ? $,а " $ се $ - " / уз $ $ све то ¥. " % " " " " " " " $?

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
"-" ' су га $ $ ?," $ $ " " о ',а ? $ $ га на " 'zvornicki klan je napisao/la:' потпуно се ? за те % $ на &,% " " " јасно & $ ? " црнаца " траже ? не ' $ &![]()
.? % " $ $ се не / то % " не " о " " ?," $ ? се $ о ",&,$,&,јер " ? су & (" ' " " јер & " % $ - " ? " " " ",а не " " "). ? $,а " $ се $ - " / уз $ $ све то ¥. " % " " " " " " " $?
за " не ',вјероватно га - "..
- zvornicki klan
- Kontakt:
' ' & $ су " нејасне све оне " & ' ",& & $ ' " $ а не ?,",Спорт,?
" " $ је & ($ ") ' " $ " у " је он у ? ? ? " & " - " $ " $. ? ето, $ % $ се $ " $ $,& $ " " ",те тог ? " $ % то " опет ? $.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
http://fkdrinazv.****/2011/01/6.htmlzvornicki klan je napisao/la:' ' & $ су " нејасне све оне " & ' ",& & $ ' " $ а не ?,",Спорт,?![]()
" " $ је & ($ ") ' " $ " у " је он у ? ? ? " & " - " $ " $. ? ето, $ % $ се $ " $ $,& $ " " ",те тог ? " $ % то " опет ? $.
" ' ја " у " /

I sta je sa Obradovicem zvanicno,ostaje li u Radu,ili ostaje u Drini.(jesam sastavio recenicu jbt
)

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
& ' $ " ? " $ остане у $Devil je napisao/la:I sta je sa Obradovicem zvanicno,ostaje li u Radu,ili ostaje u Drini.(jesam sastavio recenicu jbt)
Pozdrav iz Gradacca.Djelmic odradjuje trenig sa ekipom,znamo ponesto o njemu.Navodno,Ristic iz Drine sutra dolazi u Zvijezdu,kakav je on igrac.Hvala i pozdrav.
Obavljena prozivka danas, 6 igrača napustilo tim
http://fkdrinazv.****/2011/01/6.html
http://fkdrinazv.****/2011/01/6.html
Pa što se tiče Ristića, on je najavljen kao veliko pojačanje Drine međutim nismo se nešto pretjerano proslavili sa njim, kao napadač dao je 2 gola kao i Ognjen Đelmić koji je vezni igrač. U svakom slučaju ako bude ponavljao igre kao u Drini nećete se nešto proslaviti sa njim, jedino što ima neko iskustvo ali džaba to ako ne znaš dati gol. Svaku utakmicu u Drini provodio je po bar 85 minuta u igri.zvjezdas je napisao/la:Pozdrav iz Gradacca.Djelmic odradjuje trenig sa ekipom,znamo ponesto o njemu.Navodno,Ristic iz Drine sutra dolazi u Zvijezdu,kakav je on igrac.Hvala i pozdrav.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- kamiondzija
- Kontakt:
ma ne sikiram se mnogo važno je da VOJVODA u pressu veli da bez obzira koga imao na raspolaganju opstanak će bit ostvaren!

- zvornicki klan
- Kontakt:
Mа % све $ " & $ $kamiondzija je napisao/la:ma ne sikiram se mnogo važno je da VOJVODA u pressu veli da bez obzira koga imao na raspolaganju opstanak će bit ostvaren!![]()
![]()
![]()
![]()

" ? " " $ по " оног ' за & на $?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.