FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 00:42

Zum,Stanojevic nadmudrio Robija u tim derbijima. :lol:
Mrzi me da habam ponovo slova na tastaturi,vrati se na postove posle toga meca ovde,ili jednostavno idi na vas forum pa ces da vidis reakcije posle toga meca. ;)

edit:Kazu da i Krstajic sutra daje ostavku... :?
Definitivno je puklo i kod komsija,kakve ce sada jurnjave da bude oko Djurica.
Sledeci derbi koreografija preko celog stadiona u crveno-crno belim bojama "UPRAVA NAPOLJE" :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2011, 02:35

Ma da Robi je njega nadmudrio,ali je onda Tole urgirao i Partizan je te meceve pobedio :mrgreen:
Kuvalo se ovo odavno,samo je sada dosao kraj tome.Ne moze se protiv komunjara pa to ti je.Kod vas mafijasi,kod nas komunjare uzas.
A sto se tice koreografija na sadasnjem polupraznom Jugu mozes ocekivati u tom slucaju samo "Djuricu ostani" ili tako nesto,na tribini kolo vode njihovi puleni,a i kod vas je ista situacija(samo vam Adzic smeta-najeba jedini on mucenik :mrgreen: )...nadam se da ce stvari i u klubu i na tribini uskoro doci na svoje mesto.Milinkovic jeste dobar izbor,ali ima jako ruznu proslost :)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2011, 12:19

Devil je napisao/la:Zum,Stanojevic nadmudrio Robija u tim derbijima. :lol:
Mrzi me da habam ponovo slova na tastaturi,vrati se na postove posle toga meca ovde,ili jednostavno idi na vas forum pa ces da vidis reakcije posle toga meca. ;)

edit:Kazu da i Krstajic sutra daje ostavku... :?
Definitivno je puklo i kod komsija,kakve ce sada jurnjave da bude oko Djurica.
Sledeci derbi koreografija preko celog stadiona u crveno-crno belim bojama "UPRAVA NAPOLJE" :mrgreen:
Kuc,kuc.
Đurić: "ko je" ?
"Mečka,poslao me komšija" :lol:
Ovako nekako,komentar sa B92
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 12:56

Novi semafor da sija
visices ti kod taksija
Djuro lopove, Djuro lopove

I da vratis ti Kezmana
Djuro mars iz Partizana

I da dodje Leo Mesi
**** najvece ti jesi

I da dodju pare ruske
Djuro **** mars iz Humske

I da vratis Moreiru
**** ti familiju

I da vratis Kleversona
govana te ceka tona

Dzemper novi da nam kupis
**** ces ti da popusis

I Stanoja da nam vratis
u paklu ces ti da patis

Bicemo mi nasmejani
kad budete oterani
Zeka rules. :mrgreen:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2011, 13:01

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 sep 2011, 13:15

"UO FK Partizan održao je sednicu posvećenu nedavnim rezultatima, pre svega eliminaciji iz UEFA takmičenja. Zaključeno je da je eliminacija od irskog šampiona Šamrok Roversa neće uzdrmati stabilnost, jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača. Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja - nastavak dominacije u srpskom fudbalu"

Nista od otkaza...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 13:33

Bas me zanima sta se smislilo na kraju.Predsednik i skoro kompletan UO koji su bili za smenu Stanojevica nisu uspeli da ga smene. :roll: Kakav li je tu dil pao da mi je znati,ali saznace se brzo.
Samo sto sad svaka naredna utakmica je za Stanojevica biti ili ne biti,nakon svake ce se potezati isto pitanje,da li ce dobiti otkaz,i videcemo kako ce pod tim pritiskom da radi.

Sada tek krece prava kampanja protiv Djure,bice to zanimljivo pratiti.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2011, 17:18

Samo cu reci Mladen Krstajic!!!
Alal vera i Vukadinovicu,smekerski odradjeno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 17:28

Joj mene svaki put tera na povracanje kada cujem imena Vukadinovic,Dzomba,Radovanovic i ostalih dvofoteljasa.Takve bi trebalo dozivotno proterati iz fudbala pa kakvi god ljudi i poznavaoci istog bili,ili bar suspendovati na 1-2 godine.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2011, 17:48

A Binic svojevremeno nije smetao? :).Dzomba u Partizanu nije imao funkciju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 18:02

sasagmp je napisao/la:A Binic svojevremeno nije smetao? :).Dzomba u Partizanu nije imao funkciju.
Kako nije imao ?
Dzomba je i dan danas clan upravnog odbora Fk Partizan. ;)
A Binic nije u isto vreme obavljao funkciju predsednika Napretka i clana UO,vec se ranije povukao,iako me Binic takodje iritira u poslednjih 5-6 godina. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2011, 18:20

Neko te je opasno slagao ili lazes sam sebe.evo crno na belo http://www.partizan.rs/123-upravni-odbor/" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 18:27

sasagmp je napisao/la:Neko te je opasno slagao ili lazes sam sebe.evo crno na belo http://www.partizan.rs/123-upravni-odbor/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije potpun spisak,uo cini mnogo vise clanova,isto kao i kod Zvezde na sajtu to su samo najbitni ljudi u tome,a zna se da je taj broj mnogo veci.
Inace,laze Devil,lazu novinari,lazu relevantni sajtovi,svi lazu,samo su navijaci Partizana upravu. :roll:
Nikola Džomba, član uprave Partizana, je prvo tražio da se meč igra pred praznim tribinama jer ne može da garantuje bezbednost, a potom je najavio da će cena jedne ulaznice biti čak 10.000 dinara.
Trener Zvezde Vladimir Petrović Pižon ponašao se prema meni kao uličar! Posle utakmice mi je prišao i rekao 'Šta hoćeš ti više, j...li smo te sada, j.....mo te i u Kuli! Jedva čekam da dođu pa da vidimo ko će koga da j..e", poručio je ljutito Džomba, koji je inače i član UO FK Partizan.
....
Ali svakako sada nije bitno kada je otisao iz Hajduka,vise nije u sukobu interesa,sada se treba jos resiti 3-4 "igraca" i to je to.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 sep 2011, 08:05

Ajde ako ti nije tesko da das linkove od tih tekstova kopiranih...da vidimo cije je pero pisalo :)
Ja ti ponavljam da Dzomba nikad nije bio clan UO Partizana,jer i njega igrom slucaja znam licno :)
Veliki Grobar jeste to se ne dovodi u pitanje,x puta ga vidjao na stadionu sa unukom,sedeli za istim stolom u restoranima posle utakmica,ali clan FKP-a nikad bio nije.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 sep 2011, 18:14

VELIKI JE OVO FUDBALER BIO NEKA MU JE VJECNA SLAVA!!!
Otiso si Dragane,ostala je tuga
uvijek ce te voljeti Grobari sa juga
[youtube][/youtube]

‎26 godina kako je poginuo Dragan Mance
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 20:52

sasagmp je napisao/la:Ajde ako ti nije tesko da das linkove od tih tekstova kopiranih...da vidimo cije je pero pisalo :)
Ja ti ponavljam da Dzomba nikad nije bio clan UO Partizana,jer i njega igrom slucaja znam licno :)
Veliki Grobar jeste to se ne dovodi u pitanje,x puta ga vidjao na stadionu sa unukom,sedeli za istim stolom u restoranima posle utakmica,ali clan FKP-a nikad bio nije.
Pero Zorana Stojadinovica,osvedocenog Grobara i coveka koji je upoznat vise nego iko u strukturu Fk Partizan,to sto je meni izuzetno mrzak zbog nekog svog petljanja gde ne treba ostavljam po stranu,ali da zna znanje po pitanju Partizana zna itekako. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 sep 2011, 23:00

Pitah za linkove,ali ih nema...mora da je radila opcija edit :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 23:09

sasagmp je napisao/la:Pitah za linkove,ali ih nema...mora da je radila opcija edit :mrgreen:
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... a-ih-bacio

Evo ti kada si zapeo,sajt Zurnala je puk'o od "hackera" pa ti nema direktnih citata od toga,ali ovo ti je samo da vidis da nije bila opcija edit,stvarno ne znam zasto bi mi to trebalo da dokazujem nesta sto je itekako ocito samo mnogi to nece da priznaju,sreca pa je na sva zvona receno da je Vukadinovic izasao sa sednice UO inace bi bilo da ni on nije u upravi Partizana. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 sep 2011, 23:15

Ovde se opet ne vidi potpis doticnog :),ali dobro kapiram ja vas mora se naci neko opravdanje za silne neuspehe male barse :mrgreen:
Vukadinovica niko ne spori da je clan naseg upravnog odbora,imas lepo na sajtu sastav i upravnog odbora i nadzornog odbora,ko hoce da vidim neka ode na sajt.Price o Dzombi ne piju vodu,jer je samo navijac naseg kluba.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 23:21

Znaci ti zelis da kazes,da svi lazu,pocevsi od mene,novinara,pa sve do fudbalskih radnika,ali da si ti upravu i spisak clanova upravnog odbora na kome je "cak" 12 clanova ?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.