El_7 je napisao/la:
Slusaj ovako nemozes mijesati kruske i jabuke,Real je bio na par bodova od Valencije i osvojio LP 2002
Dok stvar sa Atl.M..smijesno sigurno ste ostali 15tak bodova iz Seville koja takodjer nije pokazala puno prosle sezone, ali je osvojila KUP Spanije..protiv koga???

naravno da je jaca ima veci broj igraca na raspolaganju od PATETICA

Jeli Miske potpisao za Atl.M???Krasic???ahaha Giovinco za njega je doktro NAVAS.nebi vise ulazio u polemiku...ali Sevilla je brate jaca od vas duplo,samo ih **** sto mozda u ovom trenutku ne imaju veliko trenersko ime na klupi

Ne nazivaj ih Patetico lave.
Mi smo Sevillu pobjedili kod kuce 2-1, a ona nas tamo 3-1, i to im sudija poklonio dva fina penala. U finalu Copa del Reya, bili smo preeeeumorni, nakon finala Europa lige, pa proslave na Neptunu... Miske nije jos potpisao ali ce potpisati, a vidim kako i ne zelis da konpariras Forlana, Aguera, Reyesa, De Geu, Filipea i Fannija sa Sevillinim igracima, svaka cast lave.
Mi smo tu sezonu zavrsili na 9. mjestu najprije zahvaljujuci kretenskoj upravi koju prvih nekoliko mjeseci kao da i nije bilo, problemi sa njima, neisplacene place, ovo ono, znas ti i sam kako to ide.
Opet ti kazem, samo debil moze reci da je Sevilla trenutno bolja od Atletica.
Rey de la furia española...