La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Chologol
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:07

juznjak> je napisao/la:Sevilla je jaca nego prosle sezone a nemoj zaboravit kako su se poigrali sa vama pa vas je Iker spasio katastrofe a to je ta ista Sevilla samo jos jaca za Daboa i Guarentea ove sezone ;) a Getafe prodao najbolje igrace i ispada iz Lige ako Bog da 8-)
Nije Getafe nego Real Madrid B :mrgreen:

Daleko od toga da ne mislim da ce glavnu borbu za titulu vodit Real i Barca, al ako pobjedimo prve dvije utakmice (Sportinga i Bilbaa) a onda i Barcu, bit ce fakat uzbudljivo, bar bi volio da drugi ne bjezi trecem 25 bodova nego da to bude kulturno, nekih 10-ak.

A nama je cilj za ovu sezonu osvojit Copa del Rey.
Rey de la furia española...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 jul 2010, 13:10

Ja sam bas zaboravio na Soldada :)

Ti se opet vracas na ta poigravanja. Bolje pogledaj kad ste nas zadnji put pobjedili. Na Calderonu deset godina protiv Reala niste dobili boda, ali ipak, nema to nikakve veze, Real je ipak ulozio 500 miliona eura :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:11

Sa Atleticom svake godine ista prica. Ciljaju na titulu, a onda se bore za neko mjesto u Evropi. Nema od njih nista ni ove godine. Valencia oslabila, Sevilla ce vjerovatno na kraju sezone zavrsiti 3, jedno 10-tak bodova iza Reala i Barce, koji ce voditi borbu za titulu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:15

Atletico itekako pomaze Realu svake godine. Prvo uzmu Barci 3 boda kod kuce, zatim ih mi dva puta dobijemo, to je 9 bodova od njih. Bolno, zar ne? :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:15

Brnjoo je napisao/la:Ja sam bas zaboravio na Soldada :)

Ti se opet vracas na ta poigravanja. Bolje pogledaj kad ste nas zadnji put pobjedili. Na Calderonu deset godina protiv Reala niste dobili boda, ali ipak, nema to nikakve veze, Real je ipak ulozio 500 miliona eura :lol:
Pobjedili bi mi da nazalost nije bilo sudaca na vasoj strani lave moj.

2006. se dobro sjecam, dao Torres gol za 1-0, onda dao i Perea cist gol glavom, a sudija svira ruku :roll: nakon tog Higuain dade za 1-1 i tako zavrsi. Ne znam dali se ti tog sjecas s obizrom da si za Real poceo navijati vjerujem od kako su dosli Ronaldo i Kaka.

Prosle sezone Huntelaar ga zabi iz ofsajda.

[youtube][/youtube]
El_7 je napisao/la:Atl.Madrid moze samo da gleda u ledja Real,Barci,Sevilli, i da se bori sa oslabljenom Valencijom za 4 mijesto :D :D
U svemu prednjacimo ispred Seville lave moj, imamo bar duplo bolji igracki kadar od njih. Vjerujem da mozemo biti treci.

Opet ponavljam, nama je cilj sada uzeti Copa del Rey.

I jos nesto, kad cete vi dobit Barcu? :roll:
Mi vam taman olaksamo posao pobjedjujuci Barcu svake sezone a vama ni to izgleda ne pomaze.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 13:16

Ja ba Getafe
Oni nas i uzimaju. prije dvije il tri godine kad su dali onaj supacki gol.. :D
Arjen se raduje ovi kontru i cao..
A nadam se da ce Valencia bit treca, jer i proslu sezonu malo kad su igrali sa citavim sastavom, stalno neke povrede.. Malo su i odbranu pojacali..

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:19

L_blancos je napisao/la:Ja ba Getafe
A nadam se da ce Valencia bit treca, jer i proslu sezonu malo kad su igrali sa citavim sastavom, stalno neke povrede.. Malo su i odbranu pojacali..
po meni koliko god da dovedu ovih "srednjih" pojacanja opet ce biti slabiji nego prosle godine. Prosle godine su imali 2 covjeka koji jednim potezom rjesavaju utakmice a sada ne vidim nijednog takvog

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 jul 2010, 13:24

Chologol je napisao/la: Pobjedili bi mi da nazalost nije bilo sudaca na vasoj strani lave moj.

2006. se dobro sjecam, dao Torres gol za 1-0, onda dao i Perea cist gol glavom, a sudija svira ruku :roll: nakon tog Higuain dade za 1-1 i tako zavrsi. Ne znam dali se ti tog sjecas s obizrom da si za Real poceo navijati vjerujem od kako su dosli Ronaldo i Kaka.

Prosle sezone Huntelaar ga zabi iz ofsajda.

[youtube][/youtube]
Ne znam ja kako je ko zabio, ja sam poceo navijati za Real kad je Ronaldo dosao u klub. Al znam da 20 utakmica niste pobjedili Real i zalis se sad na tu jednu :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 13:26

Chologol je napisao/la:
po meni koliko god da dovedu ovih "srednjih" pojacanja opet ce biti slabiji nego prosle godine. Prosle godine su imali 2 covjeka koji jednim potezom rjesavaju utakmice a sada ne vidim nijednog takvog
Imas Dani Pareja i Mosqera... I:D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:27

L_blancos je napisao/la:
Chologol je napisao/la:
Imas Dani Pareja i Mosqera... I:D
i Albina :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 13:27

koliko su im samo sudije pomogale protiv Barce ,Atletica,Valencie ,da sada ne postavljam video dokaze :P

VLADIN TIM!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:29

juznjak> je napisao/la:koliko su im samo sudije pomogale protiv Barce ,Atletica,Valencie ,da sada ne postavljam video dokaze :P

VLADIN TIM!
Jest onaj Liverpool glup klub, lako im je pobjedjivati one slabe po 4,5-0, nek pobjede jace od sebe, puuu.
Ista stvar i sa Barcom.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:29

juznjak> je napisao/la:koliko su im samo sudije pomogle protiv Barce ,Atletica,Valencie ,da sada ne postavljam video dokaze :P

VLADIN TIM!
Ali su i odmogle, da sada ne postavljam video 8-)
Dosadni ste sa tim konstatacijama oko vlade i kralja. Niko vas vise ne uzima za ozbiljno.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 13:30

juznjak> je napisao/la:koliko su im samo sudije pomogale protiv Barce ,Atletica,Valencie ,da sada ne postavljam video dokaze :P

VLADIN TIM!
[youtube][/youtube]et ja sam postavio video za tebe
zamolio bih te da pogledas

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:31

El_7 je napisao/la: :lol: :lol: zato su vas ljudi otresli u tom finalu Copa del Rey :mrgreen: ispred vas su na tabeli..prednjacite aha ;)
Kako mrzim ovakve glupe odgovore jbt. Samo budala moze reci da je Sevilla jaca od Atletica.
To ti ovako nekako ispadne: Valencia je 2002. osvojila Ligu (ja mislim) a Real Ligu prvaka, i sad ako je tako kako ti kazes, ta Valencia je bila tada jaca od Reala, et ti.

Aguero, Forlan, Reyes, De Gea, (Miske, Krasic/Giovinco/Cazorla), cine razliku od Fabiana, Navasa i Romarica.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 13:32

pa dosta je bilo sada je Premijer navijac Barce :mrgreen: nema vise Cile -Mile :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:36

Chologol je napisao/la:
El_7 je napisao/la: :lol: :lol: zato su vas ljudi otresli u tom finalu Copa del Rey :mrgreen: ispred vas su na tabeli..prednjacite aha ;)
Kako mrzim ovakve glupe odgovore jbt. Samo budala moze reci da je Sevilla jaca od Atletica.
To ti ovako nekako ispadne: Valencia je 2002. osvojila Ligu (ja mislim) a Real Ligu prvaka, i sad ako je tako kako ti kazes, ta Valencia je bila tada jaca od Reala, et ti.

Aguero, Forlan, Reyes, De Gea, (Miske, Krasic/Giovinco/Cazorla), cine razliku od Fabiana, Navasa i Romarica.
Nije stvar u kvalitetu, kojeg zasigurno Atletico ima vise, ali oni zadnjih nekoliko godina uvijek zavrse na boljoj poziciji od vas. Bolji su dok se ne dokaze suprotno.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:38

Nail for Real je napisao/la: Nije stvar u kvalitetu, kojeg zasigurno Atletico ima vise, ali oni zadnjih nekoliko godina uvijek zavrse na boljoj poziciji od vas. Bolji su dok se ne dokaze suprotno.
Da, zadnje dvije sezone zavrsavali su bolje od nas, bravo.
A prije 2006, bili su obicni klub sa sredine tabele, Betis je bio ispred njih!

Sto se tice El Madrillena.
Mi cemo vas pobjedit kad vi prodjete osminu finala LP, ili kad pobjedite neki jaci klub :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 13:38

[youtube][/youtube] ovako je Real nakupio titula !!!
u lozi sjedi Premijer Spanije onaj brko a u 90 -toj minut sviraju Realu''penal ''da bi ga ostavili u utrci za Valenciom koja je srecom tada osvojila titulu :lol: VLADIN TIM!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 22 jul 2010, 13:42, ukupno mijenjano 4 puta.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 22 jul 2010, 13:46

El_7 je napisao/la: Slusaj ovako nemozes mijesati kruske i jabuke,Real je bio na par bodova od Valencije i osvojio LP 2002 ;)
Dok stvar sa Atl.M..smijesno sigurno ste ostali 15tak bodova iz Seville koja takodjer nije pokazala puno prosle sezone, ali je osvojila KUP Spanije..protiv koga??? :D naravno da je jaca ima veci broj igraca na raspolaganju od PATETICA :D
Jeli Miske potpisao za Atl.M???Krasic???ahaha Giovinco za njega je doktro NAVAS.nebi vise ulazio u polemiku...ali Sevilla je brate jaca od vas duplo,samo ih **** sto mozda u ovom trenutku ne imaju veliko trenersko ime na klupi :? :?
Ne nazivaj ih Patetico lave.
Mi smo Sevillu pobjedili kod kuce 2-1, a ona nas tamo 3-1, i to im sudija poklonio dva fina penala. U finalu Copa del Reya, bili smo preeeeumorni, nakon finala Europa lige, pa proslave na Neptunu... Miske nije jos potpisao ali ce potpisati, a vidim kako i ne zelis da konpariras Forlana, Aguera, Reyesa, De Geu, Filipea i Fannija sa Sevillinim igracima, svaka cast lave.

Mi smo tu sezonu zavrsili na 9. mjestu najprije zahvaljujuci kretenskoj upravi koju prvih nekoliko mjeseci kao da i nije bilo, problemi sa njima, neisplacene place, ovo ono, znas ti i sam kako to ide.

Opet ti kazem, samo debil moze reci da je Sevilla trenutno bolja od Atletica.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.