Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ibizevic
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Ibizevic » 09 feb 2012, 23:00

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
:?:
Ma čisto k'o suza, pusti Curtu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:01

Cartman je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
Kakav offside? Jesi l' ti corav? :roll: :roll: Ukljuci mozak ako boga znas :evil:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2012, 23:01

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
:?:
Nije jer je tamo na drugoj strani neki strucnjak zaboravio istrcati!
Cist gol bravo speedy!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 feb 2012, 23:02

Cartman je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
onda ti veze nemas sta je offside..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2012, 23:02

Cartman je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
Nema govora, ako mislis na situcaiju kada je Kozak primao loptu, offside nije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 09 feb 2012, 23:02

nidje veze offside, procitaj pravila druze...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2012, 23:07

A nisam vidio ovog zadnjeg odma, sta se palite djeco draga. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:08

addebisi je napisao/la:nidje veze offside, procitaj pravila druze...
ma 'ta ce kurtmo citat pravila kad ih je on napisao. da je to bio bilo koji drugi igrac onda bi curtom napisao da je cist gol, al' s' obzirom da je u pitanju Bosanski reprezentativac onda je to cisti offside. :roll:

@curtmo nije odma vidio onog zadnjeg, al' je poletio sto prije sto bolje da kaze da je offside.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2012, 23:10

Cartman je napisao/la:
evo gol
Cisti offside.
pogledaj malo bolje ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 23:16

LULA PREKUCAVA SERIU A

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 feb 2012, 23:21

nime_tm87 je napisao/la:LULA PREKUCAVA SERIU A
Lulic ima vise utakmica nego SERIE A kola :lol: :lol:
4-IN-A-ROW

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 feb 2012, 23:24

emir_ je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:LULA PREKUCAVA SERIU A
Lulic ima vise utakmica nego SERIE A kola :lol: :lol:
Pa jarane vozaj biciklo uz aut liniju 34 kola i puci ce mu lanac, a nas Lula ko sav sretan :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2012, 23:55

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:
emir_ je napisao/la: koji je ludjak ovaj Reja, Lulić jedva hoda a on vadi ovog kozaka. Još senad maše za izmjenom al ništa, obara čovjek rekorde s njim :lol: :lol:
Ono kad skontas,nema Radua i jos izvaditi Lulica.Ko da ides igrati kolo bez lijeve noge :lol:
Majku mu koliko smo ih mi odigrali bez obe noge , strahota!!!

Senad je no1 u seriji A sto se tice lijevog krila!!!
Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 00:01

harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!
Ali eto nek je bilo po tvom jer cemo vise para imati za potrositi jer nemamo potrebe dalje od TV-a nigdje ici!
A ako se nastavi sa onakvom praksom opet za 2 godine cemo gledati tv kao neutralni posmatraci!!! ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2012, 00:07

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!
Ali eto nek je bilo po tvom jer cemo vise para imati za potrositi jer nemamo potrebe dalje od TV-a nigdje ici!
A ako se nastavi sa onakvom praksom opet za 2 godine cemo gledati tv kao neutralni posmatraci!!! ;)
Da zavrsimo sa ovim glupostima .Ti ljevkani i takvi vec godinama makeli nisu iz kluba koji je vise nego prosjecan u ligi gdje imalo normalan igrac se na kraju proda i uhvati noge.
Ako neko konta da sa takvim igracima mozemo ocekivati plasman bilo gdje onda nesto nije u redu sa njim.
P.S ionako imamo jedan broj u repci koji su slicni njima pa zato i ispastamo evo vec 16 godina.
A od krpljenja i pokrivanja nekvaliteta sa nekvaliteom je presipanje iz supljeg u prazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 feb 2012, 00:12

Za_raju je napisao/la:
Ljevkan igra u Teplicama na prirodnoj poziciji. I doveo je Teplice do 7 mjesta u kukuruz ligi.
Lik ima 27 godina i konta da zavrsi karijeru u istoj. Pisi propalo, sto se tice repke!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 feb 2012, 00:20

Rimska bajka zvana Senad Lulić i dalje traje :P

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 00:42

soko je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Ljevkan igra u Teplicama na prirodnoj poziciji. I doveo je Teplice do 7 mjesta u kukuruz ligi.
Lik ima 27 godina i konta da zavrsi karijeru u istoj. Pisi propalo, sto se tice repke!
Kako li je onda Dzeko iz te lige postao ono sto je danas kad je to takav krs :roll:
Majku mu pa ja smetnuh da su Berger,Smicer,Baros,Ceh,Rosicki,Poborski,Nedved,Koler,Lokvenc ... Iz Argentine :roll:

Koje vi samo bljuvotine pisete cuj Ceska liga smece ,sta je onda Austrijska? Svasta...
De mi samo navedite gdje je Spahic igrao sa 27 god ,pa mi recite kako jedan igrac iz kukuruz lige predze u Lacio i napravi cuda za par mjeseci?
Pa mi onda navedite poslije Rahimica kojeg to boljeg DM-a imamo a da taj ne usere gace kad vidi Ronalda (ala Ronalda) na terenu?
Koji to ima bolji ,koji je to dobio priznanje za najboljeg igraca lige na poziciji DM-a (sem nase i Albanske lige :) )?
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 feb 2012, 00:51

Za_raju je napisao/la: Kako li je onda Dzeko iz te lige postao ono sto je danas kad je to takav krs :roll:
Majku mu pa ja smetnih da su Berger,Smicer,Baros,Ceh,Rosicki,Poborski,Nedved,Koler,Lokvenc ... Iz Argentine :roll:

Koje vi samo bljuvotine pisete cuj Ceska liga smece ,sta je onda Austrijska? Svasta...
De mi samo navedite gdje je Spahic igrao sa 27 god ,pa mi recite kako jedan igrac iz kukuruz lige predze u Lacio i napravi cuda za par mjeseci?
Pa mi onda navedite poslije Rahimica kojeg to boljeg DM-a imamo a da taj ne usere gace kad vidi Ronalda (ala Ronalda) na terenu?
Koji to ima bolji ,koji je to dobio priznanje za najboljeg igraca lige na poziciji DM-a (sem nase i Albanske lige :) )?
Molim te nam reci koliko su godina ima li ti igraci sto si naveo kada su napustili Cesku? Ti hoces da kazes da je Lokomotiva Moskva i Ruska liga na istim nivou kao Ceska liga, ili mozda da nije Svicarska liga bolja od Ceske? To po tebi Young Boys-i nisu bolji od Teplica?

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 01:01

Ne pisi bezvezluke ,pitao si za jacinu liga izvoli!

I kakva je ta liga iz koje nabrojah te igrace?
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 10 feb 2012, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.