Ma čisto k'o suza, pusti CurtuPrincipatus je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Senad Lulic
-
- Kontakt:
Kakav offside? Jesi l' ti corav?Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol

Nije jer je tamo na drugoj strani neki strucnjak zaboravio istrcati!Principatus je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Cist gol bravo speedy!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
onda ti veze nemas sta je offside..Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema govora, ako mislis na situcaiju kada je Kozak primao loptu, offside nije.Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nidje veze offside, procitaj pravila druze...
A nisam vidio ovog zadnjeg odma, sta se palite djeco draga. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
ma 'ta ce kurtmo citat pravila kad ih je on napisao. da je to bio bilo koji drugi igrac onda bi curtom napisao da je cist gol, al' s' obzirom da je u pitanju Bosanski reprezentativac onda je to cisti offside.addebisi je napisao/la:nidje veze offside, procitaj pravila druze...

@curtmo nije odma vidio onog zadnjeg, al' je poletio sto prije sto bolje da kaze da je offside.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pogledaj malo boljeCartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
LULA PREKUCAVA SERIU A
Lulic ima vise utakmica nego SERIE A kolanime_tm87 je napisao/la:LULA PREKUCAVA SERIU A

4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Pa jarane vozaj biciklo uz aut liniju 34 kola i puci ce mu lanac, a nas Lula ko sav sretanemir_ je napisao/la:Lulic ima vise utakmica nego SERIE A kolanime_tm87 je napisao/la:LULA PREKUCAVA SERIU A![]()

Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.Za_raju je napisao/la:Majku mu koliko smo ih mi odigrali bez obe noge , strahota!!!harishp je napisao/la:Ono kad skontas,nema Radua i jos izvaditi Lulica.Ko da ides igrati kolo bez lijeve nogeemir_ je napisao/la: koji je ludjak ovaj Reja, Lulić jedva hoda a on vadi ovog kozaka. Još senad maše za izmjenom al ništa, obara čovjek rekorde s njim![]()
Senad je no1 u seriji A sto se tice lijevog krila!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Ali eto nek je bilo po tvom jer cemo vise para imati za potrositi jer nemamo potrebe dalje od TV-a nigdje ici!
A ako se nastavi sa onakvom praksom opet za 2 godine cemo gledati tv kao neutralni posmatraci!!!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Da zavrsimo sa ovim glupostima .Ti ljevkani i takvi vec godinama makeli nisu iz kluba koji je vise nego prosjecan u ligi gdje imalo normalan igrac se na kraju proda i uhvati noge.Za_raju je napisao/la:Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Ali eto nek je bilo po tvom jer cemo vise para imati za potrositi jer nemamo potrebe dalje od TV-a nigdje ici!
A ako se nastavi sa onakvom praksom opet za 2 godine cemo gledati tv kao neutralni posmatraci!!!
Ako neko konta da sa takvim igracima mozemo ocekivati plasman bilo gdje onda nesto nije u redu sa njim.
P.S ionako imamo jedan broj u repci koji su slicni njima pa zato i ispastamo evo vec 16 godina.
A od krpljenja i pokrivanja nekvaliteta sa nekvaliteom je presipanje iz supljeg u prazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljevkan igra u Teplicama na prirodnoj poziciji. I doveo je Teplice do 7 mjesta u kukuruz ligi.Za_raju je napisao/la:Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Lik ima 27 godina i konta da zavrsi karijeru u istoj. Pisi propalo, sto se tice repke!
Rimska bajka zvana Senad Lulić i dalje traje 

Kako li je onda Dzeko iz te lige postao ono sto je danas kad je to takav krssoko je napisao/la:Ljevkan igra u Teplicama na prirodnoj poziciji. I doveo je Teplice do 7 mjesta u kukuruz ligi.Za_raju je napisao/la:Da je srece pa se igralo i sa Ljevkanima i ala takvim na svojim prirodnim pozicijama mi bi sad stedili na hljebu i vodi i skupljali pare za goriva i spavanja u Bjelorusiji/Ukrajini!!!harishp je napisao/la:Da je se tebe slusalo,igrali bi i bez glave.Sifra Ljevkan i raja.
Lik ima 27 godina i konta da zavrsi karijeru u istoj. Pisi propalo, sto se tice repke!

Majku mu pa ja smetnuh da su Berger,Smicer,Baros,Ceh,Rosicki,Poborski,Nedved,Koler,Lokvenc ... Iz Argentine

Koje vi samo bljuvotine pisete cuj Ceska liga smece ,sta je onda Austrijska? Svasta...
De mi samo navedite gdje je Spahic igrao sa 27 god ,pa mi recite kako jedan igrac iz kukuruz lige predze u Lacio i napravi cuda za par mjeseci?
Pa mi onda navedite poslije Rahimica kojeg to boljeg DM-a imamo a da taj ne usere gace kad vidi Ronalda (ala Ronalda) na terenu?
Koji to ima bolji ,koji je to dobio priznanje za najboljeg igraca lige na poziciji DM-a (sem nase i Albanske lige

"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Molim te nam reci koliko su godina ima li ti igraci sto si naveo kada su napustili Cesku? Ti hoces da kazes da je Lokomotiva Moskva i Ruska liga na istim nivou kao Ceska liga, ili mozda da nije Svicarska liga bolja od Ceske? To po tebi Young Boys-i nisu bolji od Teplica?Za_raju je napisao/la: Kako li je onda Dzeko iz te lige postao ono sto je danas kad je to takav krs
Majku mu pa ja smetnih da su Berger,Smicer,Baros,Ceh,Rosicki,Poborski,Nedved,Koler,Lokvenc ... Iz Argentine![]()
Koje vi samo bljuvotine pisete cuj Ceska liga smece ,sta je onda Austrijska? Svasta...
De mi samo navedite gdje je Spahic igrao sa 27 god ,pa mi recite kako jedan igrac iz kukuruz lige predze u Lacio i napravi cuda za par mjeseci?
Pa mi onda navedite poslije Rahimica kojeg to boljeg DM-a imamo a da taj ne usere gace kad vidi Ronalda (ala Ronalda) na terenu?
Koji to ima bolji ,koji je to dobio priznanje za najboljeg igraca lige na poziciji DM-a (sem nase i Albanske lige)?
Ne pisi bezvezluke ,pitao si za jacinu liga izvoli!
I kakva je ta liga iz koje nabrojah te igrace?
I kakva je ta liga iz koje nabrojah te igrace?
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 10 feb 2012, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.