Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 27 sep 2009, 19:48

Ma naravno Sejo je zestoka radilica bilo u repci,bilo u Hoffy i on se kao ,,taki,, ne smije izostaviti. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 sep 2009, 19:49

ackeey je napisao/la:Nemam rijeci, presretan sam...
Bravo Vedade, i nastavi tako...
Tek sada mi nije jasno kako lopta nije ranije htjela u gol...
Ali, neka je krenulo! :D :D

e pa da je islo..do sada bi najmanje ima na svom kontu 7 komada..al i ovako nije lose...odlicno..krenulo ga je bas kad je i trebalo..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2009, 19:53

LeBronJamesKing je napisao/la:ja ne znam sto onaj ragnik kada vec voli onoliko vedu ne izvede ona dva nigera koji ga ocito ne podnose pogotovo Ba, je.bem mu ja mater njegovu crnu, a i onaj Obasi ne zaostaje, pa cu njemu tako sestru
za ibisa kralja nisam ni sumnjo da ce proraditi, a to se moze vidjeti u mojim prethodniom postovima, jednostavno covjek je stvoren , poslan od Gospodara, da da jedno hiljadu golova za Hofenhajm
:roll: E ebiga sad nevalja Grafonja pa nevaljaju ovi.
Ni Ba ni Obasi nisu bili krivi sto Vedu nije htjelo ovih par kola.A uostalom i ova dvojica su imali povrede i u par kola postili ili bili na klupi.
De malo realnosti a i najgore je ono svi ostali krivi mi nismo.
Sve to dolazi na svoje ali malo realnosti i skromnosti nije na odmet. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 sep 2009, 19:55

majstor nema sta...nisu ga htjeli golovi sve do danas i odma da hat-trick za 20min,mislim da to nijedan igrac nije uspio...kad je dap prvi gol zaplako sam...BRAVO VEDO ZMAJU :) :) :) :) :) :) :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 sep 2009, 19:58

Mislim da su Estonci naje***li 8-)
× Plava krv ispod koze ×

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 27 sep 2009, 20:00

harishp je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:ja ne znam sto onaj ragnik kada vec voli onoliko vedu ne izvede ona dva nigera koji ga ocito ne podnose pogotovo Ba, je.bem mu ja mater njegovu crnu, a i onaj Obasi ne zaostaje, pa cu njemu tako sestru
za ibisa kralja nisam ni sumnjo da ce proraditi, a to se moze vidjeti u mojim prethodniom postovima, jednostavno covjek je stvoren , poslan od Gospodara, da da jedno hiljadu golova za Hofenhajm
Ni Ba ni Obasi nisu bili krivi sto Vedu nije htjelo ovih par kola.A uostalom i ova dvojica su imali povrede i u par kola postili ili bili na klupi.

ako si imalo gledao proslu polusezonu kada je ibis dao 18 golova vidio bi da Ba nenormalno mrzi ibisevica i da mu nije skoro nikada izdavao loptu a Obasi je danas imao dvaputa izgledano da mu izda za cist sut jednom kada je pogodio vanjskki dio mreze i jednom u pocetku akcije kada je Obasi dao gol , a on njima, pa ko hudi Bošnjo bez imalo zavisti , stalno pokusaje da doda asistira ili da im pomogne nekako, ali neka zato njemu Gospodar i pomaže...
U ime Gospodara...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 sep 2009, 20:01

MaliMemo je napisao/la:Mislim da su Estonci naje***li 8-)
nemoj mislit zabolit ce te glava...to se zna....haya..ja sam sad siguran u nasu pobjedu protiv estonije...zime vise nema..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 sep 2009, 20:07

Vedo dodji da te zagrim... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 27 sep 2009, 20:11

Ovaj Ragnick je prepametan covijek(trener),ovo mozete zakljuciti po tome sto svaku utakmicu bez obzira na igru izbaci vedu između 60-70 min.Sada kada je pročepilo mozemo ocekivati 75min igre,a tamo sredinom oktobra i 90 minuta kada bude 100% spreman.Ja da sam na njegovom mjestu u prelaznom roku bi doveo 2 igraca koja ce sjediti na klupi i biti oni pravi jokeri i jednog napadača da bude konkurencija ovoj trojci(to bi ih samo podstaklo da više rade).Samo mi nije jasno zasto nije igrao onaj Ibertsberger.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 sep 2009, 20:13

ibertsberger je povrijedzen

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 sep 2009, 20:13

LeBronJamesKing je napisao/la:
harishp je napisao/la:

ako si imalo gledao proslu polusezonu kada je ibis dao 18 golova vidio bi da Ba nenormalno mrzi ibisevica i da mu nije skoro nikada izdavao loptu a Obasi je danas imao dvaputa izgledano da mu izda za cist sut jednom kada je pogodio vanjskki dio mreze i jednom u pocetku akcije kada je Obasi dao gol , a on njima, pa ko hudi Bošnjo bez imalo zavisti , stalno pokusaje da doda asistira ili da im pomogne nekako, ali neka zato njemu Gospodar i pomaže...
Bravo majstore, sto se tice Dzeke znali smo nekoliko puta vidjeti da je on mogao dodati a pucao je, dok Vedo stvarno pokusava asistirati kad god moze, mozda moze zvucati glupo tipa - sad svi nasi igraci siroke ruke, a svi crnci "seru", ali eto u Hoffenheimu tako stvari stoje ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 27 sep 2009, 20:40

Braaavo Vedo, vjerovo sam uvjek u tebe. Volim ja i Džeku ali vjeruju uvjek si mi bio draži.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 27 sep 2009, 20:44

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Braaavo Vedo, vjerovo sam uvjek u tebe. Volim ja i Džeku ali vjeruju uvjek si mi bio draži.
isti sam :) :) :) :) :)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 sep 2009, 20:45

miralem444 je napisao/la:nemoj mislit zabolit ce te glava...to se zna....haya..ja sam sad siguran u nasu pobjedu protiv estonije...zime vise nema..
Polako, ima jos vremena do Estonije / Spanije . . . Nastavi li kostur repke (citaj: Spahic, Bajramovic, Miske, Dzeko, Ibisevic) ovako igrati nemamo se koga kao ni cega bojati.
Ipak su jos 2 hefte do tekme, nadajmo se da ce svi biti 100% spremni za oktobarski termin !

Vedo kralju, sve najbolje - voli te domovina ! ! ! ! ! ! :twisted:

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 sep 2009, 20:47

ajmo svi na bundesliga.de i glasati za VEEEEEEEEDUUUUUUUUUU!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 sep 2009, 20:47

idol nacije za sve generacije !!!! majstoreeeeeeeeeeeee
Cuva Bog Zelju svog!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 sep 2009, 21:00

ali najjaca scena su mi bile ovacije sa tribina kada je izlazio sa terena ,sve ustalo na noge da pozdravi naseg Vedu ... ono sto je jos fascinantno je neizmjerljiva ljubav koja vlada u timu Hofenheima ..., jeste vidili klupu kako ga grle ,a tek sef Ragnick ?
zagrli ga i poljubise se kao najmiliji ..ma nije on dzaba dosao na utakmicu u Zenicu protiv Turaka ...voli on svoje bosance , a vidi se da je ljudina ..

jos mi je bila scena kad prikazase naseg Velezovca Maru na klupi Herthe ...pokisao Mara ko Londonski kisobran .. :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 sep 2009, 21:00

the second-fastest hat-trick in Bundesliga history.
znaci 2 najbrzi het-trick u Bundes historiji............Bravo Laaaaaaaveeeeee
a pogodite ciji je najbrziiiiiiiiii??????

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 27 sep 2009, 21:02

dzekin

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 sep 2009, 21:04

ahmiiic je napisao/la:dzekin
NIKO NAM NISTA NE MERE!!!!!!!!!!!sem Boga naravno..............

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 19vendetta87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 61 gost.