Ligue 1
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
sta je ovo jebote, vidim 0-9, rekoh da nije Kup u pitanju 
Congratulations to PSG - Paris Saint-Germain, who have won Ligue 1 with 8 games to go after beating Troyes 9-0. Incredible!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Strasno 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakva god da je konkurencija, ovo je poduhvat vrijedan divljenja. Osam utakmica prije kraja uzeti naslov prvaka je nešto što se ne viđa baš često. Jednostavno imaju strašan tim, i sasvim sigurno su kvalitetom odmah iza Barce i Bayerna.
A šta reći za Ibrahimovića? samo 24 odigrane utakmice u ligi, ima učinak od 27 golova i 11 asistencija. A 35 godina mu je skoro.
Ne treba ni spominjati da vlasnik PSG-a neće stati sa ulaganjima, i da će ovaj klub nastaviti sa rastom, i vrlo brzo ih očekujem na krovu Evrope.
A šta reći za Ibrahimovića? samo 24 odigrane utakmice u ligi, ima učinak od 27 golova i 11 asistencija. A 35 godina mu je skoro.
Ne treba ni spominjati da vlasnik PSG-a neće stati sa ulaganjima, i da će ovaj klub nastaviti sa rastom, i vrlo brzo ih očekujem na krovu Evrope.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična tekma na Roazhonu, borba za LP, kod Rennesa mali Dembele eksplodirao ove sezone, već 9 golova, s druge strane Cornet, dva velika talenta 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na kraju remi, iako se komotno može reći d aje Lyon ispustio 3b, jer su kod 2-0 imali par odličnih prilika, Lacazette posebno, nisu iskoristili i onda po nepisanom pravilu primaju jedan pa drugi gol, na kraju su opet imali odličnu priliku preko Ghezzala koji je bio i među najboljima na terenu. Dembele asistirao, pa je potom iz njegovog prodora isto tako pao i izjednačujući gol.
Monaco i Nica će biti najzadovoljniji remijem jer su sačuvali prednost, dok Lyon ima nešto bolji raspored do kraja i to bi morali iskoristiti žele li LP dogodine na novom stadionu, a šteta bi bilo da ovako talentovana ekipa propusti tu priliku, Fekir im se vraća u aprilu tako da će i on biti dodatni vjetar u leđa u završnici prvenstva.
Monaco i Nica će biti najzadovoljniji remijem jer su sačuvali prednost, dok Lyon ima nešto bolji raspored do kraja i to bi morali iskoristiti žele li LP dogodine na novom stadionu, a šteta bi bilo da ovako talentovana ekipa propusti tu priliku, Fekir im se vraća u aprilu tako da će i on biti dodatni vjetar u leđa u završnici prvenstva.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Osman Dembele extra mladi igrac. Najveca mlada zvijezda novog prelaznog roka. Gdje ce on?rio_Ferdy88 je napisao/la:Odlična tekma na Roazhonu, borba za LP, kod Rennesa mali Dembele eksplodirao ove sezone, već 9 golova, s druge strane Cornet, dva velika talenta
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ben Arfa je klasican primjer kako lose odluke mogu igraca kostat' karijere
prvo besmisleni prelazak iz Lyona u Marseille, pa dalje ..
prvo besmisleni prelazak iz Lyona u Marseille, pa dalje ..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lyon našamarao Monaco i preuzeo drugo mjesto kolo prije kraja, sjajna mlada ekipa, nadam se da ostaju na okupu i iduće sezone zbog LP. Nica pobjedom nad zelenima ostala u igri za to 3 mjesto, ali Monaco ima 2b prednosti, tako da im ostaje da se nadaju kiksu kneževa.
Tim sezone:

Tim sezone:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:

Ako je to ikako moguce, Ligue 1 je upravo postala jos nezanimljivija.
Don't believe the hype.
Može biti nezanimljiva osobama koje ne prate. Ja pratim svaki vikend i uvijek ima dobrih utakmica. Ne pratim ni ja Španjolsku ligu i puca mi neka stvar za njom, svako ima svoj ukus.
Forza Milan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Toulouse ostaje u ligi i to na kakav način 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Francuska liga
Djabe Reims razbi Lyona, okrenuše u dvije minuterio_Ferdy88 je napisao/la:Toulouse ostaje u ligi i to na kakav način
- JoseeMourinho
- Kontakt:
King i Legend
djeca su ušla na teren kada je Ibra trebao da izađe nakon što je zabio za 4-0
djeca su ušla na teren kada je Ibra trebao da izađe nakon što je zabio za 4-0
Forza Milan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Ligue 1 ulaze Nancy, Dijon i Metz, u treću ligu ispadaju Paris, Creteil i Evian, iz prve u treću u dvije godine. 
Le Havre ostao kratak za gol, trebali dobiti 6 razlike u zadnjem kolu uz poraz Metza, oni dobili 5-0
Le Havre ostao kratak za gol, trebali dobiti 6 razlike u zadnjem kolu uz poraz Metza, oni dobili 5-0
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
drago mi sto je Toulouse ostao u ligi, samo to
al' podsjecaju me na Stuttgart, cupaju se stalno, jednom ce izletit' u drugu ligu
al' podsjecaju me na Stuttgart, cupaju se stalno, jednom ce izletit' u drugu ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.