FK Mladost DK

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 19:39

ajde ba, beze vam je rasprava

neka igraju kako hoće, njihova stvar i njihovo pravo, samo su im ona skandiranja beze, mislim, mene ne dotiče, al' bez povoda ..

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 20 sep 2015, 19:41

Sto se tice skandiranja tu se slazemo

CLHD
Kontakt:

Post Postao/la CLHD » 20 sep 2015, 19:43

TaRgEt_ je napisao/la:
ziher je napisao/la:Hajde ba kakvi kostolomci, Vi dosli u Zenicu i kontate da cemo mi skinuti gace pa jbm i mi zelimo bodove. A Husref cijelo vrijeme samo prigovara i pokusava stvoriti pritisak na sudije. Pa frajer je prokomentarisao svaku sudijsku odluku i ocekuje da mu se pljesce pa nije prijateljska. Sloboda je puno kvalitetnija ekipa ali previse su umislili da da ce pred njima svi klecati i da ce prodati kozu bez borbe. Sretno Slobodi u nastavku a mi svoj cilj znamo

Dragi druze jesi ti svjestan majke ti sto pricas, ja gledam i ne vjerujem . Molio sam Boga da neko bez noge ostane, 15:4 sutevi da smo pola pogodili isli bi kuci sa 4 5 golova u mrezi. A i ja bi prigovorio kada mi igrace lome, inace cestitam na bodu :kafa:
Sloboda je nadigrala Mladost i nebi bilo ne zasluzeno da je pobjedila ali i igraci Mladosti su zasluzili bar bod ako ne i pobjedu bili su borbenija ekipa i vise su zeljeli pobjedu ! A sto se tice grubosti pa ako je tebi mjerilo grubosti svaki Zebin pad onda nemma rijeci znaci bio sma na utakmici i mozda je bio poneki grublji start ali nista strasno ipak je ovo muska igra i po mom misljenju sudija je cak i previse sjeckao igru pa Zeba i ona vasa 15-ka prilikom svakog kontakta lijezu i cak se desilo dva puta da leze na zemlji i kad igraci Mladosti izbace loptu ovi na nogama mislim nigdje veze kakva grubost !

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 sep 2015, 19:52

Kao neko neutralan u ovom slučaju mišljenja sam da kod 1:0 Dobojlijama nije suđen čist penal. Ipak zbog dominacije Slobode i zrelijih šansi remi je najpravedniji :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 20:09

7aprildomemoj je napisao/la:Kao neko neutralan u ovom slučaju mišljenja sam da kod 1:0 Dobojlijama nije suđen čist penal. Ipak zbog dominacije Slobode i zrelijih šansi remi je najpravedniji :D
To je to.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 sep 2015, 20:13

Joj joj djeco, vi bi nekom nesto skidali. Bolje vam je pogledajte nekad Slobodu umjesto sto baljezgate po svakom topic.

Mladost je svakako inferiorna ekipa u odnosu na Slobodu te je njihovo pravo da igraju grubo i meni je to sasvim OK. Medjutim, problem je sudac koji to nije sankcionirao. Na prvu, bez razmisljanja o konkrrtnim situacijama, igrac domacih je morao dobiti karton za ono koljeno u Zebina krsta.

Sloboda je bila puno bolja i bez toga. Da smo iskotistili samo neku od onih sansi u prvom bila bi drugacija prica. Ovako primis gol nakon greske odbrane i kada jednom u hiljadu puts ce half protivniku ustopati loptu. Poslije profulas niz prilika te na kraju ne mozemo bit nezadovoljni remijem.
tuzlanska Sloboda

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 sep 2015, 20:16

Mladosti je najbitnije ostati u Premijer ligi a onda iduce godine trpat prciju iz Sa, Tz itd :kafa:
PS: ovo je malo patriotski, jbg :angel:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 20:23

ziher je napisao/la:Sto se tice skandiranja tu se slazemo
Dobro, OK, ali nije samo CL skandirala gluposti, još veće gluposti su skandirali fukare. Mi nikad nikom nismo skandirali "j.b.mo vam mater". Nema se tu sta pričati. Nadam se da će se u budućnosti i jedni i drugi okrenuti svom timu i navijanju bez uvreda. A što se utakmice tiče, nek se zahvale sudiji ako mu se već nisu zahvalili, i to ono pravo. Imaju oni ekipu pravo dobru, ali imamo i mi.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 sep 2015, 20:29

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Dobro, OK, ali nije samo CL skandirala gluposti, još veće gluposti su skandirali fukare. Mi nikad nikom nismo skandirali "j.b.mo vam mater". Nema se tu sta pričati. Nadam se da će se u budućnosti i jedni i drugi okrenuti svom timu i navijanju bez uvreda. A što se utakmice tiče, nek se zahvale sudiji ako mu se već nisu zahvalili, i to ono pravo. Imaju oni ekipu pravo dobru, ali imamo i mi.
Nisu vam to nasi skandirali.
Mozda sudiji,ali vama sigurno ne.
tuzlanska Sloboda

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 20:35

zlajci je napisao/la:
Nisu vam to nasi skandirali.
Mozda sudiji,ali vama sigurno ne.
Bio na utakmici, jedino ako su sudiju persirali.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2015, 20:37

Skandirali sudijama, a "cl" je direktno skandirala "slo, slo, slobodo .." i "** te slobodo".

Potpuno nepotrebno, sami sebi su problem napravili. ;)

PS: Koliko sudija ima na jednoj utakmici ? :rol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 sep 2015, 20:46

Vama je bolje da ne idete sa Kamberovića, još niste poraženi. :mrgreen:
Sretno u nastavku PL, vidimo se na Tušnju na proljeće :bih:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 20:46

VolimTz je napisao/la:
Skandirali sudijama, a "cl" je direktno skandirala "slo, slo, slobodo .." i "** te slobodo".

Potpuno nepotrebno, sami sebi su problem napravili. ;)

PS: Koliko sudija ima na jednoj utakmici ? :rol:
Kojim ba sudijama, jel i onim iza golova? Pusti tu priču.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 sep 2015, 20:55

Svaka vama cast na igri i osvojenom bodu.
Otkinuli ste bodove zelji,nama,borcu.
Mladost sigurno nece biti nicija kanta za nabijanje,a to su vam svi prognozirali.danas ste imali i dosta srece,i mi takodjer ali kada promasis tolike sanse,sta drugo ocekivat.
Sretno i da izborite opstanak,u Sto nesumnjam.
A ne dizite prasinu oko skandiranja,**** tuzlu,slobodu i sta sad...toga nema nigdje jeli...
Häjde bjezi sretno momci i dobro dosli u tuzlu akobogda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2015, 21:01

Nisam bio na tekmi, ali zar se kao problem provlaci psovanje jedne navijacke skupine drugoj? Wtf, pa fudbal je to, adrenalin, zelja za dobrim rezultatom, nabrijavanje, dok je svijeta i vijeka navijaci su psovali jedni drugima, manje-vise. CL je malo zelenija i ljubaznija u PL, ali vremenom ce i oni stasati i shvatiti da nisu u dzamiji, vec na tekmi. :D

Sve u svemu, zal za propustenim prilikama ostaje ali i sreca za barem bodom osvojenim. Sretno MDK u nastavku sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 21:03

solinas je napisao/la:Svaka vama cast na igri i osvojenom bodu.
Otkinuli ste bodove zelji,nama,borcu.
Mladost sigurno nece biti nicija kanta za nabijanje,a to su vam svi prognozirali.danas ste imali i dosta srece,i mi takodjer ali kada promasis tolike sanse,sta drugo ocekivat.
Sretno i da izborite opstanak,u Sto nesumnjam.
A ne dizite prasinu oko skandiranja,**** tuzlu,slobodu i sta sad...toga nema nigdje jeli...
Häjde bjezi sretno momci i dobro dosli u tuzlu akobogda
Hvala solinas, i Vama iskrene cestitke na igri, dosad najzrelija ekipa koju sam gledao. Tesko ce vama iko i bod otkinuti. A i sto se skandiranja tice, upravu si, pa nismo dosli balet gledati, sve je to sastavni dio igre.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2015, 21:13

Vidim ovi moji još gori. Zar ćete dozvoliti da tzv. "navijači" nekog kluba koji je do jučer tavorio po kantonalnim ligama bez ikakvog razloga psuju klub kao što je Sloboda ? S kojim pravom ? Jedan manijak ili hordaš to smije napraviti i neću mu uzeti za zlo toliko, ali ko su ovi likovi koji su do jučer gledali utakmice iz kombija, dok laganice u pozadini pjeva Sinan Sakić ili u najboljem slučaju Asim Bajrić.

Ovo se kažnjava braćo. Žao mi je što neću biti kući na proljeće da dočekam ove mangupe kako dolikuje.

Ako pravite navijačku grupu ugledajte se na Silu Nebesku prije svega, skupljajte respekt i aplauze a ne neprijatelje.
[youtube][/youtube]
Valja zaslužiti ovo miševi. Dogodine u cvajti. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 sep 2015, 21:18

O tim glupostima Koje valjas dalo bi se raspravljati.
Ali moracu poslusati druga zlaju,nemam ja zivce da se sa balavurdijom raspravljam.
A to sad mi nesto bolji jeli...nasa ljubav prema slobodi veca öd njihove prema mladost...tanak si.plitko razmisljas.i bas zbog takvih,jesmo gdje smo sad.
Molim momke iz kaknja da ignoriraju ovo.
Budite sigurni da vam dlaka sa glave nece faliti...
Sreca ovakvi su debela manjina.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2015, 21:20

VolimTz je napisao/la:Vidim ovi moji još gori. Zar ćete dozvoliti da tzv. "navijači" nekog kluba koji je do jučer tavorio po kantonalnim ligama bez ikakvog razloga psuju klub kao što je Sloboda ? S kojim pravom ? Jedan manijak ili hordaš to smije napraviti i neću mu uzeti za zlo toliko, ali ko su ovi likovi koji su do jučer gledali utakmice iz kombija, dok laganice u pozadini pjeva Sinan Sakić ili u najboljem slučaju Asim Bajrić.

Ovo se kažnjava braćo. Žao mi je što neću biti kući na proljeće da dočekam ove mangupe kako dolikuje.

Ako pravite navijačku grupu ugledajte se na Silu Nebesku prije svega, skupljajte respekt i aplauze a ne neprijatelje.
[youtube][/youtube]
Valja zaslužiti ovo miševi. Dogodine u cvajti. ;)
Druze, i mi smo gola kita u PL do ove sezone, navijaci periodicno dobri, a psovali smo redovno Zelju i Sarajevo iako smo samo mogli mastati da smo kao oni u mnogo cemu. I pusti sad pricu kako mi imamo historiju i iznad smo jednoe Mladosti. Mozda jesmo po mnogo cemu, ali se ide napred, klubovi dolaze i odlaze, jedni potonu a drugi postaju veliki.
Tako je i u leigama petice, kao i u svim drugim. Jedino mjerilo je teren, a mi sa ovakvom organizacijom i igrom kluba imamo prosjek ok manje od 2000 ljudi na stadionu i 100tinjak djecurlije u kopu. Dakle, bez omalovazavanja drugih, a gledajmo sebe i unapredjujmo igru i navijanje. ;)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2015, 21:37

solinas je napisao/la:O tim glupostima Koje valjas dalo bi se raspravljati.
Ali moracu poslusati druga zlaju,nemam ja zivce da se sa balavurdijom raspravljam.
A to sad mi nesto bolji jeli...nasa ljubav prema slobodi veca öd njihove prema mladost...tanak si.plitko razmisljas.i bas zbog takvih,jesmo gdje smo sad.
Molim momke iz kaknja da ignoriraju ovo.
Budite sigurni da vam dlaka sa glave nece faliti...
Sreca ovakvi su debela manjina.
Ostavi se mene, valjaš gluposti iz dana u dan po ovom forumu, lože te veležovci ko budalu, primaš se na svaku. Sjedio sam sa tom istom RAjom koju spominješ, nijedna loša riječ, uostalom kao što sam sjedio sa Manijacima iz Živinica, Vakufa, Robovima, Delijama ... Pa pozdravljao se sa tim Manijacima preko "ograde" za vrijeme zadnjeg incidenta u Tuzli. Pa opet dobrodošao na pivu u njihovom gradu, i tako u krug.

Klub ti vrijeđa selo kod Kaknja a ti dijeliš respekt. Kad ti isto to budu skandirali u Tuzli nagradi ih aplauzom. Prema tvom shvatanju svako selo može da piša po Tuzli.
Beduin je napisao/la: Druze, i mi smo gola kita u PL do ove sezone, navijaci periodicno dobri, a psovali smo redovno Zelju i Sarajevo iako smo samo mogli mastati da smo kao oni u mnogo cemu. I pusti sad pricu kako mi imamo historiju i iznad smo jednoe Mladosti. Mozda jesmo po mnogo cemu, ali se ide napred, klubovi dolaze i odlaze, jedni potonu a drugi postaju veliki.
Tako je i u leigama petice, kao i u svim drugim. Jedino mjerilo je teren, a mi sa ovakvom organizacijom i igrom kluba imamo prosjek ok manje od 2000 ljudi na stadionu i 100tinjak djecurlije u kopu. Dakle, bez omalovazavanja drugih, a gledajmo sebe i unapredjujmo igru i navijanje. ;)
Tuzla i Sarajevo su dva grada.

Ja sam uvijek bio za to boldovano naravno, ali vi na uvrede reagujete respektom. Kakva je to poruka ? Ili ignorišite ili opomenite ovdje barem, kad nećete na ulici. A siguran sam da su im ovom zapamtili momci koji su danas bili tamo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.