Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Coady za 1:0
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Solidna predstava, i zastrasujuc podatak da je ovo prvi pogodak nakon mnogo godina za englesku U20 selekciju na svjetskom. Ima par zanimljivih igraca, a valjao bi vidit i L. Colea u drugom.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
zastrašujući podataktrxel je napisao/la:Solidna predstava, i zastrasujuc podatak da je ovo prvi pogodak nakon mnogo godina za englesku U20 selekciju na svjetskom. Ima par zanimljivih igraca, a valjao bi vidit i L. Colea u drugom.
Engleska U20 reprezentacija nije od 1997 pobjedila U20 utakmicu svjetskog prventsva
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Izgleda da se prekida neugodna tradicija
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ima ova generacija ono nešto.
Idemo momci!
Idemo momci!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Prerano sam napisao, evo 2-1. Irak se mora dobit, ma moraju se dobit i Egipat i Čile.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
2 boda izgubljena u 93.min. Iduće 2 utakmice se moraju pobijediti, šteta za ovu utakmicu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Koja luzerska nacija, 2:0 sredinom nastavka nije dosta za pobjedu protiv skromnog Iraka. Nedavno se u21 repka obrukala na Euru, A vrsta se muči da se plasira izravno na SP
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nisu lose odigrali, a dosta dobar je bio Wiliams.. Ma neiskustvo je to a i nesreca u 93. primit pogodak. Mislim da moze nesto biti na prvenstvu od njih. Bilo je dosta akcija koje su licile na uigrane. Ekipa se timski krece da tako kazem i bez lopte. Bit ce mozda izmjena-dvi za iducu utakmicu, tek toliko da se nadje idealnih 11.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Grupu će sigurno proći a dalje je sve moguće. Kad bi ušli u 1/4finale pa tamo šta budetrxel je napisao/la:Nisu lose odigrali, a dosta dobar je bio Wiliams.. Ma neiskustvo je to a i nesreca u 93. primit pogodak. Mislim da moze nesto biti na prvenstvu od njih.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Opet dobra imena al loša kooridniranost u odbrani...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma nemojte mi reći da su remizirali sa Irakom ? 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakva dobra imena? Aston Villa osvojila LP za mladice nemaju NI JEDNOG igraca u ovoj ekipi. Chelsea bio drugi, ista situacija, Arsenal 4. ni jednog igraca. Fulham osvojio ligu do 18 godina nemaju ni jednog igraca. Da mi je samo znati kako se ovo bira.Rosicky je napisao/la:Opet dobra imena al loša kooridniranost u odbrani...
Celik!3,2,2.
Fakat smiješno. Nije ni čudo što toliko kaskaju za Švabama, što se sistema i dugoročnog planiranja tiče. Ovo je samo jedan od primjera.AllGunsBlazing je napisao/la:Kakva dobra imena? Aston Villa osvojila LP za mladice nemaju NI JEDNOG igraca u ovoj ekipi. Chelsea bio drugi, ista situacija, Arsenal 4. ni jednog igraca. Fulham osvojio ligu do 18 godina nemaju ni jednog igraca. Da mi je samo znati kako se ovo bira.Rosicky je napisao/la:Opet dobra imena al loša kooridniranost u odbrani...
- Sportfanatik
- Kontakt:
u20 repka odigrala 1:1 protiv Čilea, u zadnjem kolu trebaju minimalno bod protiv Egipta za prolaz
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sreća što Englezi igraju zadnji, u subotu, tako da će znati hoće li im za prolaz biti dovoljan bod ili će im trebati pobjeda protiv Egipta. Porazom sigurno ispadaju
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
u20 reprezentaciji veceras igra samo pobjeda za prolaz dalje. Zapravo mogu proci i nekim visokim remijem 3:3, 4:4 itd. A mozda je bolje da se vrate kuci
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
U20 je cista nula, a sta se drugo moglo i ocekivat. Ima dosta talentovanih igraca sto se dalo vidit iz nekih solo akcija ali uigranost je na nivou ekipa vašarskog turnira..
- Sportfanatik
- Kontakt:
puno im je i taj vašarski turnirtrxel je napisao/la:U20 je cista nula, a sta se drugo moglo i ocekivat. Ima dosta talentovanih igraca sto se dalo vidit iz nekih solo akcija ali uigranost je na nivou ekipa vašarskog turnira..
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Sramota je pogledati klupu i neke kvazi strucnjake koji predvode grupu neupucene talentovane omladine. Teylor je u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. CItav strucni stab nije na nivou, i mislim da bi bilo bolje da se okrenu atletskim disciplinama, jer o taktickim pripremama ocito nemaju blage veze..