KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Ti bar nesta kazes,Tegi nije uspeo ove sedmice. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sta jednoga coveka moze uciniti srecnim,zaista impresivno 
Veceras od 21:00 novi derbi. Nema se sta mnogo pisati,samo cu reci neka sve prodje u najboljem redu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Naprijed Zvezdo 
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
Upravo to jedva cekam da pocne kad zagrme Delije stvarno su najaci...Devil je napisao/la:Veceras od 21:00 novi derbi. Nema se sta mnogo pisati,samo cu reci neka sve prodje u najboljem redu...
Imate podrsku iz BIH vcs susjedi...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Kriminalni smo, ako pobijedimo biće čudo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Evo preokrecemoalan_kardec je napisao/la:Kriminalni smo, ako pobijedimo biće čudo.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Opet drama
Ovaj Katic je toliko napredovao
Duda ovo garant prati...
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Sigurno da je napredovao bez sumnje, ali moras imati u vidu da je u Partizanu bio zrtva Duletove sujete zbog tuce u Vrscu, a zbog cega je i mali Andjusic pobjegao iz Partizana, tako da mene Raskova igra i ne iznenadjuje. Reprezentacija? Mislim da kao 33-godisnjak ipak nije u Dudinim planovima, mada bih i njega vise volio vidjeti u reprezentaciji nego recimo Kostu. Mislim da je Partizanov Musli prva opcija iz ABA-lige kada su srpski centri u pitanju. Mada ni Musli nije kvalitetno resenje.lumani je napisao/la:Opet drama![]()
Duda ovo garant prati...
Odlicna utakmica
Cestitam.
Fantastičan derbi, ne sjećam se da sam gledao bolji. Užasno naše prvo poluvrijeme i jako dobro drugo, kvalifikacije za EL su obezbjeđene i to je najvažnije.
Edin Cigan.
Edin Cigan.
- alan_kardec
- Kontakt:
Kiselikrastavci je napisao/la:Evo preokrecemoalan_kardec je napisao/la:Kriminalni smo, ako pobijedimo biće čudo.Cuda se ipak desavaju
Samo da nas ne stigne kasnije umor zbog jurenja rezultata, jer su grobari pravo napaljeni
Da, desilo se.
Katić sjajan, Rakočević i Subotić u drugom dijelu, takođe.
Bertans
A onaj Kole, čini mi se, grobar.braoolyo je napisao/la:Edin Cigan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije, i on je Zvezdaš, ali su neutralni za vrijeme prenosa.alan_kardec je napisao/la:A onaj Kole, čini mi se, grobar.braoolyo je napisao/la:Edin Cigan.
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Ima nas, mnogo nas imabraoolyo je napisao/la:Nije, i on je Zvezdaš, ali su neutralni za vrijeme prenosa.alan_kardec je napisao/la:A onaj Kole, čini mi se, grobar.braoolyo je napisao/la:Edin Cigan.
edin je veliki ljubitelj lika i djela vujosevica, ali ga ova sezona polako poluljava u tom uvjerenju
inace kakva je ono bila krv na duletovom rukavu jeli od one cini mi se posjekotina na vratu ili je covjek stvarno zestoko bolestan
inace kakva je ono bila krv na duletovom rukavu jeli od one cini mi se posjekotina na vratu ili je covjek stvarno zestoko bolestan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rasko Katic
Sam drzao ekipu na startu.
Brown treba dobiti vise minuta, tesko ga iko moze cuvati..
Inace odlicna utakmica, najbolja ove godine ubjedljivo, Zvezda bi mogla vrlo lako i do tog prvog mjesta...
Brown treba dobiti vise minuta, tesko ga iko moze cuvati..
Inace odlicna utakmica, najbolja ove godine ubjedljivo, Zvezda bi mogla vrlo lako i do tog prvog mjesta...
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ti isto pricas k'o da je Rasko igrao pod Duletom pa bio zrtva njegove sujeteKiselikrastavci je napisao/la:Sigurno da je napredovao bez sumnje, ali moras imati u vidu da je u Partizanu bio zrtva Duletove sujete zbog tuce u Vrscu, a zbog cega je i mali Andjusic pobjegao iz Partizana, tako da mene Raskova igra i ne iznenadjuje. Reprezentacija? Mislim da kao 33-godisnjak ipak nije u Dudinim planovima, mada bih i njega vise volio vidjeti u reprezentaciji nego recimo Kostu. Mislim da je Partizanov Musli prva opcija iz ABA-lige kada su srpski centri u pitanju. Mada ni Musli nije kvalitetno resenje.lumani je napisao/la:Opet drama![]()
Duda ovo garant prati...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Pa jel Dule po povratku u Partizan nije racunao sa Raskomneno#4 je napisao/la:Ti isto pricas k'o da je Rasko igrao pod Duletom pa bio zrtva njegove sujeteKiselikrastavci je napisao/la:Sigurno da je napredovao bez sumnje, ali moras imati u vidu da je u Partizanu bio zrtva Duletove sujete zbog tuce u Vrscu, a zbog cega je i mali Andjusic pobjegao iz Partizana, tako da mene Raskova igra i ne iznenadjuje. Reprezentacija? Mislim da kao 33-godisnjak ipak nije u Dudinim planovima, mada bih i njega vise volio vidjeti u reprezentaciji nego recimo Kostu. Mislim da je Partizanov Musli prva opcija iz ABA-lige kada su srpski centri u pitanju. Mada ni Musli nije kvalitetno resenje.lumani je napisao/la:Opet drama![]()
Duda ovo garant prati...
![]()
Zato što su mu dugovali (vjerovatno još uvijek duguju) dosta plata.Kiselikrastavci je napisao/la:
Pa jel Dule po povratku u Partizan nije racunao sa RaskomBio je Vlada Jovanovic trener, ali kada je u upravi Partizana bilo jasno da se Dule vraca na klupu, tu vise za Raska nije bilo mjesta.
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
@ neno
I iduci put se prvo informisi o nekim stvarima, prije sto nesto tako lupis
Da nije i Andjusica recimo Radonjic zakucao na kupu
Jer spekulisalo se da ce mali Andjusa zavrsiti u Podgorici, a eno ga sada u Bolonji 
I iduci put se prvo informisi o nekim stvarima, prije sto nesto tako lupis
Da nije i Andjusica recimo Radonjic zakucao na kupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.