Znam ja da plačeš ne samo kad vidiš moj nick, plačeš ti i kad se sjetiš ko si i kako izgledaš.Al' ne beri brige, makar imaš stalni poso - maskota foruma

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ima, Spid i Fantomi su oslabljeni na pozicji koju moze igrati igrac tipa Stilic, pisu novine da je Spid poslao i zvanicnu ponudu a pozivajuci se na Rojters...Bulkin je napisao/la:Imali kakvi ponuda za Stilica ?
Hare govedare ozbiljno, šta god uzimaš od droge prestani pod hitno, bulazniš k'o po običaju, a vidim slabije spavaš, koncentracija ti opada pa ne možeš ni jedan post napisati a da ga ne edituješ bar 2 put.Hary reci NE drogama !harishp je napisao/la:I @grcavi.ba promijeni na kraju avatar :lol:Sto dozvolis da te zayebavaju i izbace iz takta![]()
Stilic ce k'o i Kerla sve po dva metra u zrak,kad se vrne.
joj ovih humoristicara, bas me ineresuje sta si ti uspio uradit sa svojih 18 godina i gdje si uspio traga ostavitgringobih je napisao/la:Ima, Spid i Fantomi su oslabljeni na pozicji koju moze igrati igrac tipa Stilic, pisu novine da je Spid poslao i zvanicnu ponudu a pozivajuci se na Rojters...Bulkin je napisao/la:Imali kakvi ponuda za Stilica ?
harishp je napisao/la:I @grcavi.ba promijeni na kraju avatar :lol:Sto dozvolis da te zayebavaju i izbace iz takta![]()
Stilic ce k'o i Kerla sve po dva metra u zrak,kad se vrne.
što je loš potezarelinho je napisao/la:bash los potez cccc :S
Ibricic je napravio milionski transfer na odnosu stilica! ovaj jos morao cekati da moze negdje dzaba ici inace bi jos grijao tribine! (nezelim reci da je Ibricic klasa od igracaBulkin je napisao/la:Njegov talent je izgleda dostigao max. i sad ide silaznom putanjom, pa nisu njemci budale![]()
Uostalom ako cemo gledati na Stilica, Ibricice i slicne kao da su vrh. talenti.. i takvi da dobivaju poziv u repku, onda se fakat mozemo i radovati samo klf. tekmama repke.
Jarane moj sjedit ce on i u Karpatyu ako se ne promjeni.ripper je napisao/la:što je loš potezarelinho je napisao/la:bash los potez cccc :Sbar ce igrati, za razliku od klupe i suspenzije u poljskoj.
I fakat je furka nekima ismijavati naše igrace po forumima![]()
valjda je to sad u modi
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.