Pa stvarno se ponekad zapitam gdje žive pojedini novinari i kako su uopšte dobili poao. Kako mogu pisat o nečemu o čemu nemaju pojma.
MISKE svi smo uz tebe, a ne sikiraj se, Ćiro uskoro odlazi, a ti se vračaš u repku

Jedan je Miske
imam apsolutno isto mišljenjeHrcak je napisao/la:Ciro nikada nije ni bio prijatelj BIH fudbala a ni drzave BIH,jeste dosao do baraza i to jeste uspjeh,jer treba doci do baraza.ali on je u BIH dosao samo zbog para i sto je namirisao da moze da manipulira sa narodom s kojim vec 20 godina manipulisu politicari.
Njegova zadnja izjava data za hr medije da ga zajebao srpski lobi je idiotska,koja ne prolazi kod Misimovica koji nije naucio da ga neko bocka balkanski
Ma nemoj pričati gluposti..Pa zar misliš da bi se u Savez trpali ovi kriminalci da u njemu rade "volonterski"..A Ćiro stari vuk, misliš da bi radio ovdje đaba, misliš da je ove silne reklame snimio iz "patriotskih" razloga, misliš da je ovdje volontirao...I ko bi mu to u kini platio koji miliončić, znaš li koliko je koji miliončić, mnogi treneri koji su večeras imali utakmice u ligi prvaka nemaju ni blizu taj miliončić...Johnyx95 je napisao/la:Dajte ljudi nemojte biti smijesni!![]()
Ciro je dosao u BiH zbog para.A ko je to ikada dosao u Bosnu radi para?Sta god da radite u ovoj drzavi ne mozete zaraditi(cast izuzecima, citaj:politicarima),a kamoli dobiti neke silne pare na ovom jadnom Savezu koji ima dugova da ni oni sami ne znaju koliko.
Uostalom,Ciro Blazevic je radio u Iranu i Svicarskoj.Ako je ko citao intervju u Danima objavljen prije 2 mjeseca mogao je procitati da je Ciro trazio astronomski iznos koji je imao trener prije njega.Uvjet je bilo osvajanje titule(sto u historiji se nije desilo da taj tim dva puta zaredom osvaja).Ciro je dobio lovu i uzeo titulu.Mislim da on komotno moze zivjeti i bez repke BiH i da mu ona,barem sto se tice bankovnih racuna,nije bila potrebna.
Dalje,Ciro sad moze otici u Kinu i zaraditi za godinu dana koji milioncic.
Tako da vam prica:"Ciro je tu radi love.",ne stoji!
Da,ali Capello ili Hidik ne izgovaraju vulgarnosti:**** mi se koga cemo dobiti u barazu,**** Portugalcima mater,pricas pizdarije itd itd, hajde neka Capello izgovori isto pred tv kamerama u Englskoj kada djeca nisu odgledala crtice??Bob_Rock je napisao/la:Hahahaha koja glupost...Dosao radi para, a radi cega ce doci?
Radi klikera........
Jel Capello vodi Englesku sto ih voli ili sto se osjeca Englesom? Je li onaj strucnjak vodi Rusiju sto se osjeca Rusom i sto voli Rusiju??
Jao koje nebuloze....
Ubij me ako bi iko izabrao Ciru, izmedju Cire i Misketa.. Jedino neki umobolesnik..revan je napisao/la:Ako treba birati između Ćire i Misketa, jednostavan je izbor: Miske i samo Miske.
Uvijek ću vjerovati više nekom od reprezentativaca, nego Ćiri.
Selektor je, istina, uradio dosta za našu repku, stvorio je atmosferu, ali očigledno je imao i dosta propusta(možda i previše).
Misimović je igrao i kada repka nije bila ni na mapi, a onu sramotu koju su priredili njemu i Supiću na Bilinom polju ne može se oprostiti. Ako se ispostavi da je Ćiro bio uključen u sve to, onda ga treba otpustiti iste sekunde.
Sramota je šta se sve radi igračima nakon ovih kvalifikacija. Momci su dali maksimum, a savez, selektor i neki novinari im ovako vraćaju. Boli me briga šta pišu u Hrvatskoj, ali zar trebaju i u našoj zemlji da im to rade?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.