Zvjezdan Misimović

edoode
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la edoode » 24 nov 2009, 23:00

Miske izdajnik?
Pa stvarno se ponekad zapitam gdje žive pojedini novinari i kako su uopšte dobili poao. Kako mogu pisat o nečemu o čemu nemaju pojma.
MISKE svi smo uz tebe, a ne sikiraj se, Ćiro uskoro odlazi, a ti se vračaš u repku ;)

Jedan je Miske

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 24 nov 2009, 23:02

Ciro nikada nije ni bio prijatelj BIH fudbala a ni drzave BIH,jeste dosao do baraza i to jeste uspjeh,jer treba doci do baraza.ali on je u BIH dosao samo zbog para i sto je namirisao da moze da manipulira sa narodom s kojim vec 20 godina manipulisu politicari.
Njegova zadnja izjava data za hr medije da ga zajebao srpski lobi je idiotska,koja ne prolazi kod Misimovica koji nije naucio da ga neko bocka balkanski 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 23:05

Prodajem jeftino truHli paradajz.Nek se nadje ko bude isao u ulicu Ferhadije bb :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 24 nov 2009, 23:06

Jeste li možda primijetili da Miske nije žvakao žvaku za vrijeme slušanja državne himne na prvoj utakmici u Portugalu što je inače njegov zaštitni znak... nešto još tada nije bilo u redu...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 24 nov 2009, 23:06

Hrcak je napisao/la:Ciro nikada nije ni bio prijatelj BIH fudbala a ni drzave BIH,jeste dosao do baraza i to jeste uspjeh,jer treba doci do baraza.ali on je u BIH dosao samo zbog para i sto je namirisao da moze da manipulira sa narodom s kojim vec 20 godina manipulisu politicari.
Njegova zadnja izjava data za hr medije da ga zajebao srpski lobi je idiotska,koja ne prolazi kod Misimovica koji nije naucio da ga neko bocka balkanski 8-)
imam apsolutno isto mišljenje ;)
neka se goni u kinu, pa nek kinezima manipulira
Strauss Junior

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 24 nov 2009, 23:09

E moj Miske jesi nam dugo trajao...Trebao si paša moj izabrati Srbiju i bio bi car i otišao bi u Afriku ko gospodin, a ne da te neki polupismeni zaštitar po nečijoj direkciji tjera ne iz stadiona nego iz BiH...
Trebao si Hasane izabrati Njemačku pa bi ti ovo vjerovatno bilo 3 ili 4 svjetsko prvenstvo...
Trebao si Barba i ti izabrati Njemačku pa bi pored Hamburga vjerovatno obavljao i neku funkciju u Njemačkom savezu....
Trebao si Kodro ostati u Španiji i biti car a ne da ti neko srozava ugled , da te par idiota koji su u svom životu odigrali "dvije na male" tjeraju sa kormila repke na najprimitivniji naćin...
Trebao si Pjaniču izabrati nešto drugo jer i tebe čeka ovo isto u dogledno vrijeme...
Evo otvaram kladu da vidimo dokle če nam Džeko trajati....
Nama je baraž titula svjetskog prvaka koja smo mi gamad....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 23:11

Ma treba nama kakva dobra toljaga preko ledja :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 24 nov 2009, 23:15

Dajte ljudi nemojte biti smijesni! :roll:
Ciro je dosao u BiH zbog para.A ko je to ikada dosao u Bosnu radi para?Sta god da radite u ovoj drzavi ne mozete zaraditi(cast izuzecima, citaj:politicarima),a kamoli dobiti neke silne pare na ovom jadnom Savezu koji ima dugova da ni oni sami ne znaju koliko.
Uostalom,Ciro Blazevic je radio u Iranu i Svicarskoj.Ako je ko citao intervju u Danima objavljen prije 2 mjeseca mogao je procitati da je Ciro trazio astronomski iznos koji je imao trener prije njega.Uvjet je bilo osvajanje titule(sto u historiji se nije desilo da taj tim dva puta zaredom osvaja).Ciro je dobio lovu i uzeo titulu.Mislim da on komotno moze zivjeti i bez repke BiH i da mu ona,barem sto se tice bankovnih racuna,nije bila potrebna.
Dalje,Ciro sad moze otici u Kinu i zaraditi za godinu dana koji milioncic.
Tako da vam prica:"Ciro je tu radi love.",ne stoji!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 23:20

Hahahaha koja glupost...Dosao radi para, a radi cega ce doci?
Radi klikera........

Jel Capello vodi Englesku sto ih voli ili sto se osjeca Englesom? Je li onaj strucnjak vodi Rusiju sto se osjeca Rusom i sto voli Rusiju??

Jao koje nebuloze....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

sloboda b. novi
Kontakt:

Post Postao/la sloboda b. novi » 24 nov 2009, 23:22

ciro nas je vozao i provozao,a sad je red na nekog drugog selektora da zaustavi rasipanje nasih momaka svi trebaju ostati, a MISKE narocito jer ga trebamo, a ovi lopovi iz saveza ne zasluzuju ni slova da napisem o njima

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 24 nov 2009, 23:23

Evo Miske kaze nece vise nikada igrati za Ciru. Kako rece novinar SS.ba "ako bih se morao odluciti izmedju ove dvojice, zna se koga bih izabrao. Jedan je Miske." :!: Fakat.

Ciro, bojim se da je to to. :arrow:

A ovo sam valjda prvi na ovom forumu rekao, kad su mnogi pricali da je to obicna izmisljiotina. Je li sad bio povrijedjen ili nije, nije bitno...ne bi prosli ni da je on igrao. Ljudi su nas procitali ko bukvar, a to bi jednako tako bilo da je Miske igrao.

A ovaj primitivizam u, i oko reprezentacije mora prestati, a to ukljucuje i Cirino bahato ponasanje i vrijedjanje mrtvih i zivih, i svaljivanja krivice na igrace koji su se navikli na jedan bolji bonton i medjuludski ophod, cak i ako podbace po koji put. Njegovo ponasanje bi da nije smijesno bilo zalosno...i nazalost(ili na radost), mislim da je vrijeme da mu se zahvalimo, jer je ucinio od ove reprezentacije nesto sto politicari nisu mogli/htjeli. Ali ovakve igrace mora bolje pripremiti, voditi i stititi u javnosti, jer ljudi ipak nisu papci, a pogotovo Miske.

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 24 nov 2009, 23:27

Johnyx95 je napisao/la:Dajte ljudi nemojte biti smijesni! :roll:
Ciro je dosao u BiH zbog para.A ko je to ikada dosao u Bosnu radi para?Sta god da radite u ovoj drzavi ne mozete zaraditi(cast izuzecima, citaj:politicarima),a kamoli dobiti neke silne pare na ovom jadnom Savezu koji ima dugova da ni oni sami ne znaju koliko.
Uostalom,Ciro Blazevic je radio u Iranu i Svicarskoj.Ako je ko citao intervju u Danima objavljen prije 2 mjeseca mogao je procitati da je Ciro trazio astronomski iznos koji je imao trener prije njega.Uvjet je bilo osvajanje titule(sto u historiji se nije desilo da taj tim dva puta zaredom osvaja).Ciro je dobio lovu i uzeo titulu.Mislim da on komotno moze zivjeti i bez repke BiH i da mu ona,barem sto se tice bankovnih racuna,nije bila potrebna.
Dalje,Ciro sad moze otici u Kinu i zaraditi za godinu dana koji milioncic.
Tako da vam prica:"Ciro je tu radi love.",ne stoji!
Ma nemoj pričati gluposti..Pa zar misliš da bi se u Savez trpali ovi kriminalci da u njemu rade "volonterski"..A Ćiro stari vuk, misliš da bi radio ovdje đaba, misliš da je ove silne reklame snimio iz "patriotskih" razloga, misliš da je ovdje volontirao...I ko bi mu to u kini platio koji miliončić, znaš li koliko je koji miliončić, mnogi treneri koji su večeras imali utakmice u ligi prvaka nemaju ni blizu taj miliončić...
I upravo se u Bosnu i dolazi jer nas svi mogu namagarčiti i napraviti budalama (a mi im se još i klanjamo)i uzeti dobru lovu...

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 24 nov 2009, 23:29

Bob_Rock je napisao/la:Hahahaha koja glupost...Dosao radi para, a radi cega ce doci?
Radi klikera........

Jel Capello vodi Englesku sto ih voli ili sto se osjeca Englesom? Je li onaj strucnjak vodi Rusiju sto se osjeca Rusom i sto voli Rusiju??

Jao koje nebuloze....
Da,ali Capello ili Hidik ne izgovaraju vulgarnosti:**** mi se koga cemo dobiti u barazu,**** Portugalcima mater,pricas pizdarije itd itd, hajde neka Capello izgovori isto pred tv kamerama u Englskoj kada djeca nisu odgledala crtice??
Kaze zajebao ga "srpski lobi" a prvi je isao kod Dodika i hvalio se da je ujedinio BIH :roll:
Ciro Blazevic je rodjen u BIH i on se ne moze porediti sa italijanom koji vodi Englesku ili holandjana koji vodi Ruse.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 24 nov 2009, 23:30

Ovo su Hrvatski mediji jedva docekali oko nase repke kad vide da se nesto kod nas moze promijeniti sada puno Ciri u glavu,,a i o Misimovicu,a nasi novnari posto nemaju o cemu dalje pisati oko repke moraju i oni napucavati vraga..ebes sve ovo ..doce neko novi..al ce zato da kiksa protiv Moldavije ,estonije,Luksebmburga.... :lol: :lol: Ciro je trebo da ostane,a ovo oko Misimovica nije trebalo ovoliko al sve su krivi novinari...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 nov 2009, 23:33

Ma, poreci ce ovo Miske, nije mu prvi put.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 nov 2009, 23:34

Svaka cast Misketu, i ja sam davno izgubio povjerenje u Cire. 8-)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 24 nov 2009, 23:40

Ako treba birati između Ćire i Misketa, jednostavan je izbor: Miske i samo Miske.
Uvijek ću vjerovati više nekom od reprezentativaca, nego Ćiri.
Selektor je, istina, uradio dosta za našu repku, stvorio je atmosferu, ali očigledno je imao i dosta propusta(možda i previše).
Misimović je igrao i kada repka nije bila ni na mapi, a onu sramotu koju su priredili njemu i Supiću na Bilinom polju ne može se oprostiti. Ako se ispostavi da je Ćiro bio uključen u sve to, onda ga treba otpustiti iste sekunde.

Sramota je šta se sve radi igračima nakon ovih kvalifikacija. Momci su dali maksimum, a savez, selektor i neki novinari im ovako vraćaju. Boli me briga šta pišu u Hrvatskoj, ali zar trebaju i u našoj zemlji da im to rade?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 23:40

Miske uz tebe smo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

shmish
Kontakt:

Post Postao/la shmish » 24 nov 2009, 23:42

Kakva smo mi stoka???? Pa ljudi moji, ovo je uzas da zbog jednog bjelosvjetskog, senilnog, prevaranta iz reprezentacije ode najbolji igrac? Da dozvolimo da nas jedan jutarnji list, sa svojim nacistickim poglavnikom Zidakom, razdire? Ovo je porazno i uzasno! Ja sam ogorcena! A CIRO JE SHUPAK!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 24 nov 2009, 23:46

revan je napisao/la:Ako treba birati između Ćire i Misketa, jednostavan je izbor: Miske i samo Miske.
Uvijek ću vjerovati više nekom od reprezentativaca, nego Ćiri.
Selektor je, istina, uradio dosta za našu repku, stvorio je atmosferu, ali očigledno je imao i dosta propusta(možda i previše).
Misimović je igrao i kada repka nije bila ni na mapi, a onu sramotu koju su priredili njemu i Supiću na Bilinom polju ne može se oprostiti. Ako se ispostavi da je Ćiro bio uključen u sve to, onda ga treba otpustiti iste sekunde.

Sramota je šta se sve radi igračima nakon ovih kvalifikacija. Momci su dali maksimum, a savez, selektor i neki novinari im ovako vraćaju. Boli me briga šta pišu u Hrvatskoj, ali zar trebaju i u našoj zemlji da im to rade?
Ubij me ako bi iko izabrao Ciru, izmedju Cire i Misketa.. Jedino neki umobolesnik..
Ciro hvala ali dovidjenja.. nisi toliko potreban... a Misimovic je nezamjenjljiv!
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 24 nov 2009, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.