Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ako ko ima para na premierovom racunu ,ima par Padova -San guistino ,pise kod njih da pocinje u pola 9 a ljudi vec igraju 16-10 u prvom setu ,pa natovarite na keca prvi set 1.7 je kvota ,meni je sad prosao listic
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
24 24, ima šanse i da ne prodjes listicPapilon20 je napisao/la:Ako ko ima para na premierovom racunu ,ima par Padova -San guistino ,pise kod njih da pocinje u pola 9 a ljudi vec igraju 16-10 u prvom setu ,pa natovarite na keca prvi set 1.7 je kvota ,meni je sad prosao listic
Za zivot cijeli!
Jedva uzese debili ,vodili su po 7-8 razlike ,ali eto hvala na kraju premieru
Tako je jednom bio onaj tenis.. 1. set vec bio zavrsio, a kod njih bio u ponudi..ii neko je odavde uzeo parePapilon20 je napisao/la:Ako ko ima para na premierovom racunu ,ima par Padova -San guistino ,pise kod njih da pocinje u pola 9 a ljudi vec igraju 16-10 u prvom setu ,pa natovarite na keca prvi set 1.7 je kvota ,meni je sad prosao listic

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Je li ovo moguce ?! Prolazi mi Caja,Lakersi,Nowitcki ide preko i ostaje jos Orlando preko 95.Prvo poluvrijeme 50 koseva i sjajno igraju i ja vec kontam da idu preko kad sad pogleda 94.

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
ma ovo nije humano majke mi, ev ja odigram amare manje, wallace manje, deng manje i scola manje, sad pogledam prva trojica prosli, scola mi treba manje od 18 i on da tacno 18Feudalac je napisao/la:Je li ovo moguce ?! Prolazi mi Caja,Lakersi,Nowitcki ide preko i ostaje jos Orlando preko 95.Prvo poluvrijeme 50 koseva i sjajno igraju i ja vec kontam da idu preko kad sad pogleda 94.![]()
![]()

...i srecu, nafaku, pizdu materinu više
nema potpisa
-
- Kontakt:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kao da znaju kolko ce dat,bas ono da te nanervira !Admir_Sa je napisao/la:ma ovo nije humano majke mi, ev ja odigram amare manje, wallace manje, deng manje i scola manje, sad pogledam prva trojica prosli, scola mi treba manje od 18 i on da tacno 18Feudalac je napisao/la:Je li ovo moguce ?! Prolazi mi Caja,Lakersi,Nowitcki ide preko i ostaje jos Orlando preko 95.Prvo poluvrijeme 50 koseva i sjajno igraju i ja vec kontam da idu preko kad sad pogleda 94.![]()
![]()
![]()
...i srecu, nafaku, pizdu materinu više

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nabubam juče strijelce NBA, 50 dobitak .. Zaboravio skroz na listić, sad pogledam samo na Stoudemireu pao.
Kud se sjeti da provjerim, samo se iznervira bezveze. Kako bi mi legla lova za novu. Uh.
Kud se sjeti da provjerim, samo se iznervira bezveze. Kako bi mi legla lova za novu. Uh.

nisam do sad nikad trazio ali ako ima ko na wwin da posalje pa makar 0.20 saljem kredit i to troduplo, eto ne bi trazio da nije hitno 

oj eisbarene sta mi radis, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nema potpisa
Evo ja cu ti taj minimum poslati,danas sam nesto sitno uplatio pa mi posalji podatke...PozdravFC BAYERN je napisao/la:nisam do sad nikad trazio ali ako ima ko na wwin da posalje pa makar 0.20 saljem kredit i to troduplo, eto ne bi trazio da nije hitno
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kelneru radujes li se tenisu poslije nove god.? Jel ti ostalo sta para za uplatit, 4 turnira pocinju aBd 

evo veceras majmun samo 4 kosha daoFeudalac je napisao/la:Kao da znaju kolko ce dat,bas ono da te nanervira !Admir_Sa je napisao/la:ma ovo nije humano majke mi, ev ja odigram amare manje, wallace manje, deng manje i scola manje, sad pogledam prva trojica prosli, scola mi treba manje od 18 i on da tacno 18Feudalac je napisao/la:Je li ovo moguce ?! Prolazi mi Caja,Lakersi,Nowitcki ide preko i ostaje jos Orlando preko 95.Prvo poluvrijeme 50 koseva i sjajno igraju i ja vec kontam da idu preko kad sad pogleda 94.![]()
![]()
![]()
...i srecu, nafaku, pizdu materinu više![]()

nema potpisa
Radujem nego sta,iako me i nogomet u zadnje vrijeme lafo ideschmecker je napisao/la:Kelneru radujes li se tenisu poslije nove god.? Jel ti ostalo sta para za uplatit, 4 turnira pocinju aBd

A tenis,do Australije tesko da se moze sta dobiti,posto je tesko znati ko kako ulazi u sezonu,k'o se kako spremao,al na AO i poslije toga,to ce vec biti druga prica,barem je tako do sad bilo

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
ljudi imali ko da mi pošalje 0,10 centi na Wwin, tek sam se registrovao prije neki dan a nisam u mogucnosti da uplatim jer nisam nesto pri parama
, vracam ovih dana 0,50
unaprijed hvala

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Eric Cartman
- Kontakt:
Pogađajte šta ovaj radi?

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
dobar si ti kladionicar,daj podatke...deno_TM87 je napisao/la:ljudi imali ko da mi pošalje 0,10 centi na Wwin, tek sam se registrovao prije neki dan a nisam u mogucnosti da uplatim jer nisam nesto pri parama, vracam ovih dana 0,50
unaprijed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.