Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Pasodzigera » 28 dec 2011, 17:13

VR6_LION je napisao/la:Ancelotti od danas zvanično u PSG-u ->
propali planovi Susica u PSG-u->
SUŠIĆ IZRAZIO ŽELJU DA OSTANE SELEKTOR!
A zasto ti treba da se glupiras?
Za Ancelottija se znalo ima 2 sedmice,da ce preuzeti PSG.
Ako nisi gledao intervju sa Susicem uvezi ponuda onda nemoj lupetati.
Covjek je lijepo rekao:PSG TRAZI IME ZA TRENERA,A JA NISAM TRENERSKO IME.

Prema tome OHLADITE MALO!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 dec 2011, 17:15

Sušić se (vjerovatno) nije ni nadao da može (barem ne za sad) sjesti na klupu PSG-a. Jednostavno, on nije ni bio u opticaju za klupu Parižana, kojim, uzgred, trenutno treba provjeren i iskusan stručnjak, a Pape to nije. Tako da je Safetu najbolja opcija ostanak na klupi, što je konačno i shvatio.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 dec 2011, 17:24

Susicu skidam kapu kad,moze da izadje na kraj sa ovakvom nacijom ljudi.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 dec 2011, 18:12

To se drugačije kaže:"sređivanje privatnih obaveza"! :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 dec 2011, 19:23

Sta glumi ovaj Papson pa nije ferguson da se lafo eto ceka zadnji trenutak kad ce on odlucit ko fol on se dvoumi.Bjezi jadan u Tursku mojne nam upropastit jos jedne kvalifikacije.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 dec 2011, 21:24

Alipasino je napisao/la:Sta glumi ovaj Papson pa nije ferguson da se lafo eto ceka zadnji trenutak kad ce on odlucit ko fol on se dvoumi.Bjezi jadan u Tursku mojne nam upropastit jos jedne kvalifikacije.
nije Fergie u pitanju ali je zasluzio da sam odluci i da ga se ceka koliko zeli, a to sto tebi i pojedincima ne odgovara slobodno se zalite, mozda se i vas glas negdje cuje
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2011, 22:57

mozak je napisao/la:
To se drugačije kaže:"sređivanje privatnih obaveza"! :mrgreen:
Dapace,znaci predstoji cvaj jare jos u repci na vasu radost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 28 dec 2011, 23:32

Senad Avdić je to najbolje reko, ima jedno mjesec dana. Kaže Sajo Osimu: 'Ostat ću ja, al haj ti mene još malo nagovaraj.' :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 29 dec 2011, 05:57

nihco je napisao/la:
panties je napisao/la:
nihco je napisao/la:predrasude, predrasude.......ovim portalom se prosirio ozbiljan virus........
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false; :roll:
procitaj zadnje dvije stranice. nema tu predrasude. ako nes sergeja za selektora, ne cijenis to sto je on ostavljao srce na terenu kao igrac.
posto to ima jako mnogo veze jedno s drugim, biti trener i biti igrac. po tome smo mi sa susicem vec na narednih 15 velikih takmicenja...
nema veze, pokusao sam argumentovati po pitanju barbareza. razlika izmedju njega i susica je sto za barbareza nismo sigurni da li je dobar ili los trener, susic je svoje rekao.
sva je diskusija je u sklopu onoga sto nam se nudi, a to je, realno , ograniceno. u ovom trenutku malo je trenera koji su raspolozivi da preuzmi reprezentaciju uz uslove koji se nude..
Ima još 4 miliona Bosanaca i Hercogovaca za koje nismo još sigurni jesu li dobri ili nisu.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 dec 2011, 08:17

Lijepo od Safeta, do zadnjeg danas nas je zavlacio, radi 'privatnih' obaveza. I posteno nadasve.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2011, 08:29

mirzza je napisao/la:Lijepo od Safeta, do zadnjeg danas nas je zavlacio, radi 'privatnih' obaveza. I posteno nadasve.
A to se k'o fol zuri nekuda i nekome.Proce nas pripreme za jos jedno u nizu veliko prvenstvo ili sta?
Uostalom to komitetu i ekipi i pase ovo odugovlacenje.Jer novi ugovor i nova dupla para.Za kokuzni savez i ta najmanja plata u Evropi sto se tice selektora je puno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 dec 2011, 08:38

mirzza je napisao/la:Lijepo od Safeta, do zadnjeg danas nas je zavlacio, radi 'privatnih' obaveza. I posteno nadasve.
Na kraju krajeva ko si ti da Sajo treba tebe zadovoljit ili bilo koga pored komiteta? :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 dec 2011, 11:46

AÐ_Official je napisao/la:
Na kraju krajeva ko si ti da Sajo treba tebe zadovoljit ili bilo koga pored komiteta? :roll:
Navijac BH repke, koji zeli da repka ode na neko prvenstvo. Podrsku komiteta ima, ali odugovlacenje mu nikako nije dobrodoslo.
@harishp, ugovor mu vazi jos 2 dana, znaci bolje je i njemu da potpise novi.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2011, 12:14

mirzza je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Navijac BH repke, koji zeli da repka ode na neko prvenstvo. Podrsku komiteta ima, ali odugovlacenje mu nikako nije dobrodoslo.
@harishp, ugovor mu vazi jos 2 dana, znaci bolje je i njemu da potpise novi.
Ako se ne zuri Papetu i komitetu,koji bi se klinac zurilo navijacima.Navijaci su da navijaju a ovi da odlucuju sta ce i kako ce.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 dec 2011, 13:36

AÐ_Official je napisao/la:Na kraju krajeva ko si ti da Sajo treba tebe zadovoljit ili bilo koga pored komiteta? :roll:
Nije bilo meni upuceno ali znas kako je to ovdje na forumu.
- Navijaci smo tokom utakmice, ukoliko sjedimo na tribinama.
- Ukoliko utakmicu gledamo na TVu, onda smo smo pored navijaca i kapiten i najbolji igrac na terenu (sto ne izdas onome, vidis da je slobodan, kako ja vidim na ekranu).
- Pred utakmicu smo svi selektori (svi imamo najbolji sastav, taktiku).
- Poslije utakmica smo najpametniji (svako ubjedjen da bi rezultat sa njegovom taktikom i njegovim izmjenama bio povoljniji).
- Izmedju utakmica smo najbolji scouti (sto nepoze ovog, onog).
- Kod pitanja selektora smo savez (mi odlucujemo ko, kad i pod kojim uslovima).

Ali to nije samo kod nas tako...

Tesko je ocjenjivati kada se mjesaju emocije. Pa uz emocije, simpatije i antipatije donosimo odluke i smatramo da smo objektivni. Neznam koliko je moje misljenje objektivno ali smatram da je trenutno za nas najbolja opcija Susic i drago mi je sto ostaje. Sto je ovoliko trajalo, sa tim nemam nikvih problema. Sto bi?
To finish first, first you have to finish.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 dec 2011, 18:53

Što kažu kruha i igara malo zabave i pažnje raji!

29.danas još dva dana ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 29 dec 2011, 22:54

[youtube][/youtube]

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 dec 2011, 00:36

Evo definitivno je da ostaje. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jan 2012, 06:23

treneru kojem se 2 3 ili 4 klasicne 10tke nadzu na terenu u isto vrijeme (protiv rumunije portugala francuske kuci)treba oduzet trenersku diplomu...covjek koji prosjecnog golmana turske lige stavlja prije jednog odlicnog golmana najjace liger na svijetu u odlucujucoj utakmici ...zanimljivo da je jednu te istu gresku napravio u svakoj tekmi koju smo izgubili bez ispaljenog metka ....ja se nadam da ce u zadnjem trenutku naci angazman negdje jer on jednostavno nije kalibar koji moze nasu reprezentaciju odvesti na neko veliko takmicenje...za takvo nesto treba ti trener sa mudima ,neko prema kojem igraciu imaju strahopostovanje,neko ko ce biti autoritet a safet to definitivno nije...covjek koji 2 mjeseca tekme ne odigra unese ti se u lice i kaze ti fuck u a ti ga grlis nakon toga i uprkos cinjenici da i dalje sjedi na klupi u svom klubu ti nemas muda da ga ostavis na klupi iako na terenu od njeg ima vise stete nego koristi...e moj safete...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 06:44

gruezi je napisao/la:treneru kojem se 2 3 ili 4 klasicne 10tke nadzu na terenu u isto vrijeme (protiv rumunije portugala francuske kuci)treba oduzet trenersku diplomu...covjek koji prosjecnog golmana turske lige stavlja prije jednog odlicnog golmana najjace liger na svijetu u odlucujucoj utakmici ...zanimljivo da je jednu te istu gresku napravio u svakoj tekmi koju smo izgubili bez ispaljenog metka ....ja se nadam da ce u zadnjem trenutku naci angazman negdje jer on jednostavno nije kalibar koji moze nasu reprezentaciju odvesti na neko veliko takmicenje...za takvo nesto treba ti trener sa mudima ,neko prema kojem igraciu imaju strahopostovanje,neko ko ce biti autoritet a safet to definitivno nije...covjek koji 2 mjeseca tekme ne odigra unese ti se u lice i kaze ti fuck u a ti ga grlis nakon toga i uprkos cinjenici da i dalje sjedi na klupi u svom klubu ti nemas muda da ga ostavis na klupi iako na terenu od njeg ima vise stete nego koristi...e moj safete...
Imas lovu, sitnica dovedi Hidinika i uspjeh zagarantovan kao i kod Rusa pretprosle kvalifikacije ili Turaka prosle .Budi covjek od humanitarnog,drzavnog i sportskog znacaja.Ovako si samo ostao Joe a prezime na ogradi ti visi.
Ne mogu na rende kora,kad se pojave ovakvi pojedinci i ne skontaju da vise od pola repke uopste nije bilo standardno u svojim ekipama.Da jedan Ronaldo kosta kao cjela kompletna nasa repka ukljujuci i Dzeku,da smo fakticki bili klinicki mrtvi to jest suspendirani i jos milion peripetija oko saveza koja je naravno drmala i repku kao i igrace.
Da nam repku izbjegavaju od potencionalnih igraca do bilo kakvih trenera koji su ''od imena''bas iz tih razloga.
Da nam je mentalitet gubitnicki u bilo kojem sportu osim sjedece odbojke taman nam na klupi sjedili najveci strucnjaci.TO IMAS ILI NEMAS,niko ti usaditi drugi ne moze osim samog sebe.Mi ga jednostavno nemamo.
U kosarci razgulimo Hrvatsku onomad i Litvaniju i onda na evropskom kao da nas nikad nije bilo i to bas od te iste Hrvatske.
U rukometu igraci nam igraju u najboljim klubovima mi u u barazu ili jos prije vazda ispirimo k'o balon.
Fudbal je vec odavno procitana knjiga,vazda zamalo a u stvari nista ni sa cim.
Samo nebi mi bili mi,kad nebi zasrali i sefa i stanicu po ko zna koji put.
I onda se pronadze kakav murga drot da trazi krivca,aha kako da ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, jasmin10 i 19 gostiju.