gruezi je napisao/la:treneru kojem se 2 3 ili 4 klasicne 10tke nadzu na terenu u isto vrijeme (protiv rumunije portugala francuske kuci)treba oduzet trenersku diplomu...covjek koji prosjecnog golmana turske lige stavlja prije jednog odlicnog golmana najjace liger na svijetu u odlucujucoj utakmici ...zanimljivo da je jednu te istu gresku napravio u svakoj tekmi koju smo izgubili bez ispaljenog metka ....ja se nadam da ce u zadnjem trenutku naci angazman negdje jer on jednostavno nije kalibar koji moze nasu reprezentaciju odvesti na neko veliko takmicenje...za takvo nesto treba ti trener sa mudima ,neko prema kojem igraciu imaju strahopostovanje,neko ko ce biti autoritet a safet to definitivno nije...covjek koji 2 mjeseca tekme ne odigra unese ti se u lice i kaze ti fuck u a ti ga grlis nakon toga i uprkos cinjenici da i dalje sjedi na klupi u svom klubu ti nemas muda da ga ostavis na klupi iako na terenu od njeg ima vise stete nego koristi...e moj safete...
Imas lovu, sitnica dovedi Hidinika i uspjeh zagarantovan kao i kod Rusa pretprosle kvalifikacije ili Turaka prosle .Budi covjek od humanitarnog,drzavnog i sportskog znacaja.Ovako si samo ostao Joe a prezime na ogradi ti visi.
Ne mogu na rende kora,kad se pojave ovakvi pojedinci i ne skontaju da vise od pola repke uopste nije bilo standardno u svojim ekipama.Da jedan Ronaldo kosta kao cjela kompletna nasa repka ukljujuci i Dzeku,da smo fakticki bili klinicki mrtvi to jest suspendirani i jos milion peripetija oko saveza koja je naravno drmala i repku kao i igrace.
Da nam repku izbjegavaju od potencionalnih igraca do bilo kakvih trenera koji su ''od imena''bas iz tih razloga.
Da nam je mentalitet gubitnicki u bilo kojem sportu osim sjedece odbojke taman nam na klupi sjedili najveci strucnjaci.TO IMAS ILI NEMAS,niko ti usaditi drugi ne moze osim samog sebe.Mi ga jednostavno nemamo.
U kosarci razgulimo Hrvatsku onomad i Litvaniju i onda na evropskom kao da nas nikad nije bilo i to bas od te iste Hrvatske.
U rukometu igraci nam igraju u najboljim klubovima mi u u barazu ili jos prije vazda ispirimo k'o balon.
Fudbal je vec odavno procitana knjiga,vazda zamalo a u stvari nista ni sa cim.
Samo nebi mi bili mi,kad nebi zasrali i sefa i stanicu po ko zna koji put.
I onda se pronadze kakav murga drot da trazi krivca,aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu