Toni Sunjic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Toni Sunjic
Veoma dobar dok sam gledao, prebacio sam na Liverpool prije gola Werdera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Toni u prvih 11 u kupu protiv Braunschweiga. Trenutno je 1-1, igra se 23.minuta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gol zabio u 118 za pobjedu 
- kupus army
- Kontakt:
Evo zabi golu produzetcima ToniFaraonTM je napisao/la:Toni u prvih 11 u kupu protiv Braunschweiga. Trenutno je 1-1, igra se 23.minuta.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Bra'o Sunko 
Nas najbolji stoper iza Spahica bez ikakve dileme.
Šunka, bravo majstore!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Efikasniji od Džeke. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bravo Toni! 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bhfanatic14 je napisao/la:Zamjenjen u 27oj minuti nas najbolji stoper, igra odlicno za stuttgartpoluvrijeme stuttgart-augsburg 0:3 !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Oooo da odgovorim najboljem forumasu svijeta. Inace si poznat po ovome jednom se dadne gol ovdje dizes sve u nebesa avdu tinu tonija ogija sve igrace.. pratis fudbal nema sta. Nego jesil gledo utakmicu? Ili sam golove vidisi gledas? Pa tako ocjenjujes sve igrace repke. Dajem svoj glas tebi ! Za svijetlu buducnost, birajte virtualaVirtu4l je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Zamjenjen u 27oj minuti nas najbolji stoper, igra odlicno za stuttgartpoluvrijeme stuttgart-augsburg 0:3 !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vec su ga Švabski lešinari bili uzeli na zub.
Bravo Šunja.
Bravo Šunja.
Ne, tebe cemo pitati. Ti si gledao Burica i Sehica uzivio i vidio da je Buric za klasu bolji od Sehica.bhfanatic14 je napisao/la:Oooo da odgovorim najboljem forumasu svijeta. Inace si poznat po ovome jednom se dadne gol ovdje dizes sve u nebesa avdu tinu tonija ogija sve igrace.. pratis fudbal nema sta. Nego jesil gledo utakmicu? Ili sam golove vidisi gledas? Pa tako ocjenjujes sve igrace repke. Dajem svoj glas tebi ! Za svijetlu buducnost, birajte virtualaVirtu4l je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Zamjenjen u 27oj minuti nas najbolji stoper, igra odlicno za stuttgartpoluvrijeme stuttgart-augsburg 0:3 !
Toni je veoma dobar stoper za nase uslove.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kazem drzite se virtualnog. On sve zna ovdje. Toni nije los stoper al nije ni bog zna nesta da bi se na tolka usta hvalio. Nisu bezveze svabe digli hajku na njega, novine pune pisu da je spor, trom i da je stuttgart pogrijesio snjim. Jednom rijeci fehleinkauf! Bundesliga je zasad prevelika za njeg. Juce im i drugoligas uvali dva komada. I ako cijela ekipa im steka, toni je se uklopio u sivilo.soko je napisao/la:Ne, tebe cemo pitati. Ti si gledao Burica i Sehica uzivio i vidio da je Buric za klasu bolji od Sehica.bhfanatic14 je napisao/la:
Oooo da odgovorim najboljem forumasu svijeta. Inace si poznat po ovome jednom se dadne gol ovdje dizes sve u nebesa avdu tinu tonija ogija sve igrace.. pratis fudbal nema sta. Nego jesil gledo utakmicu? Ili sam golove vidisi gledas? Pa tako ocjenjujes sve igrace repke. Dajem svoj glas tebi ! Za svijetlu buducnost, birajte virtuala
Toni je veoma dobar stoper za nase uslove.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.