NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: NFL
ma pobiejdit ce te milion posto ja ti kazem slusaj mene kad ti kazem vidices i opet si me razocaro kako ces tako reci za svoj tim da ce izgubiti kakav si ti navijac nedmoj mi tako za slobodu navijat majke ti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:ma pobiejdit ce te milion posto ja ti kazem slusaj mene kad ti kazem vidices i opet si me razocaro kako ces tako reci za svoj tim da ce izgubiti kakav si ti navijac nedmoj mi tako za slobodu navijat majke ti
kakve to veze ima sto ja kazem, jer ebiga objektivno kazem...moj tim ima dvije lose takce i jedna od onih koja puno lzezi Patriotsima je nas secondary def... druga offense line mislim da moze biti dobar u ovoj utakmici, ali eto bojim se ovog prvog ali pravo...inace kod nas kada odbrana igra onda nema napada,a napad kada igra onda odbrana nesto losija...to se vidjelo protiv Phile i evo Detroita, kad aje odbrana bila nesto losija nego obicno, aposebno protiv Detroita u prvom poluvremenu, dok u drugom Detroit je uzeo samo 40 yardi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Hahahaha Jetsi...Rex Ryan je sahranio loptu sa utakmice NE - jets i kopirao Belichecka.
Mi i da izgubimo od Chicaga opet smo prvi u AFC East radi boljeg medjusobnog omjera, tako da ne beri brigu hahah.
A sto se NE i Toma Brady-a tiche, citava americka javnost govori o vanzemaljskoj igri quarterbacka NE tako da uz mastermind BB-a mislim da nam niko ne moze nista do kraja.
A jetsi ----- nisu mogli pobijediti nijednu jaču utakmicu, a izgubili su od Ravensa, Packersa i NE tako da ce ih unistiti bearsi i steelersi, zivi bili pa vidjeli
Mi i da izgubimo od Chicaga opet smo prvi u AFC East radi boljeg medjusobnog omjera, tako da ne beri brigu hahah.
A sto se NE i Toma Brady-a tiche, citava americka javnost govori o vanzemaljskoj igri quarterbacka NE tako da uz mastermind BB-a mislim da nam niko ne moze nista do kraja.
A jetsi ----- nisu mogli pobijediti nijednu jaču utakmicu, a izgubili su od Ravensa, Packersa i NE tako da ce ih unistiti bearsi i steelersi, zivi bili pa vidjeli
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
da ne zaboravimo lik je odbio jetse da ostane kondukter na željeznici !!!! 
Pa bolje je biti kondukter nego igrati za JetseBlueBoy1921 je napisao/la:da ne zaboravimo lik je odbio jetse da ostane kondukter na željeznici !!!!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Veceras krece dominacija !
Vjerovatno ja jedini gledam, mozda jos Salty... Hoces gledat Salty?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hocu jasta gledat s obzirom da ne igraju veceras Bullsi tako da cu pratiti NFL 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da bacim prognozu
Tennessee - Indianapolis 2 Pa haj nek' izgube !
Buffalo - Cleveland 2 Rutinski.
Carolina - Atlanta 2
Detroit - Green Bay 2 Poraz Lionsa u nedostatku srece !
Jacksonville - Oakland 1 HAJMO RAIDERSI, HAJMO RAIDERSI
Minnesota - New York Giants 1 Favre u elementu..
Pittsburgh - Cinncinati 1 Ma laganica...
Washington - Tampa Bay 2 NFC South dominira !
New Orleans - St Louis 1
San Francisko - Seattle 1 49ersi do POa !
Arizona - Denver 1 Ko njima dade da igraju
Chicago - New England 1 Za Saltya brata !!!!
New York Jets - Miami 1 Ionako su Dolphinsi bez prvih 7 QB, opet NFL kvazipoluekipa Jetsi jedva dobijaju..
San Diego - Kansas City 1 Nasi rutinski
Dallas - Philadelphia 2 Kitna kinez.
Houston - Baltimore 2 Schaub japanac.
Salty, budi na forumu da skupa slavimo TD pasove Velikog Vodje Manning i dominaciju Coltsa !
Tennessee - Indianapolis 2 Pa haj nek' izgube !
Buffalo - Cleveland 2 Rutinski.
Carolina - Atlanta 2
Detroit - Green Bay 2 Poraz Lionsa u nedostatku srece !
Jacksonville - Oakland 1 HAJMO RAIDERSI, HAJMO RAIDERSI
Minnesota - New York Giants 1 Favre u elementu..
Pittsburgh - Cinncinati 1 Ma laganica...
Washington - Tampa Bay 2 NFC South dominira !
New Orleans - St Louis 1
San Francisko - Seattle 1 49ersi do POa !
Arizona - Denver 1 Ko njima dade da igraju
Chicago - New England 1 Za Saltya brata !!!!
New York Jets - Miami 1 Ionako su Dolphinsi bez prvih 7 QB, opet NFL kvazipoluekipa Jetsi jedva dobijaju..
San Diego - Kansas City 1 Nasi rutinski
Dallas - Philadelphia 2 Kitna kinez.
Houston - Baltimore 2 Schaub japanac.
Salty, budi na forumu da skupa slavimo TD pasove Velikog Vodje Manning i dominaciju Coltsa !
Sve se gleda.EdinTM87 je napisao/la:Veceras krece dominacija !
Igro sam dvicu, ako ne dobijete nayeb'o si.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Samo se mora umrijet I DOBIT OVU TEKMU, nemam rijeci kojom bi izrazio moranje da se ovo dobije, ovozemaljskih sansi nema da izgubimo !!!Hare_BvB je napisao/la:Sve se gleda.EdinTM87 je napisao/la:Veceras krece dominacija !
Vjerovatno ja jedini gledam, mozda jos Salty... Hoces gledat Salty?Ludilo kako je ovaj ESPN America uveden na kablovskoj.
![]()
Igro sam dvicu, ako ne dobijete nayeb'o si.![]()
- marseille_unique
- Kontakt:
i pobijedili new england u new yorku a necet vi samo izgubiti od chicaga vec ce te izgubiti jso jednu utakmicu pored te vjeruj miBlueBoy1921 je napisao/la:Hahahaha Jetsi...Rex Ryan je sahranio loptu sa utakmice NE - jets i kopirao Belichecka.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Slatinash_7
- Kontakt:
Haj da ti je neko vjerovao da ce te dobiti NE tijesno je bilo prije meca,al da ti neko povjeruje da ce NE izgubiti jos 2 a da pritome vi dobijete sve ostale,valjda nije niko toliko ludmarseille_unique je napisao/la:i pobijedili new england u new yorku a necet vi samo izgubiti od chicaga vec ce te izgubiti jso jednu utakmicu pored te vjeruj miBlueBoy1921 je napisao/la:Hahahaha Jetsi...Rex Ryan je sahranio loptu sa utakmice NE - jets i kopirao Belichecka.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- marseille_unique
- Kontakt:
zivi bili pa vidili
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- randy_moss
- Kontakt:
hajd živ bio suti malo, ko sto slatinash rece pokrij se monitorom, ne mogu vjerovati kako si i dalje tako tvrdoglav i pucas svim Patriotsima inat, onakvoj odbrani Patriotsa koju kude svi na svakom koraku, vi date 3 poena.marseille_unique je napisao/la:zivi bili pa vidili
suti ziv bio, pametniji ces ispasti ako budes sutio.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- Slatinash_7
- Kontakt:
ma lik je ko sto mu nik i kaze UNIKAT.sam protiv svih ide svima u inat,al eto neka ga.Na kraju sezone ce nadam se da suti i da ne trazi izgovore koji se tu mogu jos ubaciti tokom iste al u PO kad se udje izgovora vise nema.Sto se tice nase odbrane bas predproslu utakmicu bilo je na highlightsima na NFL-u da nam je odbrana najgora u istoriji kluba u nekim segmentima a u nekim u zadnjih 20 godina sto znaci da nam je tu rupa jedna velika a da to oni nisu znali iskorisiti.SUprotno svim ocekivanjima 90+yardi trcanjem su nam dozvolili pa to nismo imali ne pamtim vise ni sam.randy_moss je napisao/la:hajd živ bio suti malo, ko sto slatinash rece pokrij se monitorom, ne mogu vjerovati kako si i dalje tako tvrdoglav i pucas svim Patriotsima inat, onakvoj odbrani Patriotsa koju kude svi na svakom koraku, vi date 3 poena.marseille_unique je napisao/la:zivi bili pa vidili
suti ziv bio, pametniji ces ispasti ako budes sutio.
LOSI STE MI SMO BOLJI I TO JE TO
Slatina Bog i batina
Veceras se Tenesi mora uzeti, kako ne znam al se jednostavno mora. Ima prenos na areni pa cu se potrudit da nakon vishe od 2 godine pogledam utakmicu, posljednju sma gledao kad je bilo na sportklubu
nema potpisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jetsi su sobri vjerovatno, ali ja kazem nemaju QB koji moze u velikim utakmicama preuzeti glanvu ulogu ebiga...tako je isto bilo i sa ekipom Chicaga koji su imali super ekipu na svim pozicijama izuzev QB...ebiga tad smo imali dva super recivera u Mohamedu i Berianu , a u secondary def. je bio Mike Brown,Arculeta i td ...jednostavno nisu mogli sa Grosmanom do trofeja, tako mislim da ni Jetsi nece moci sa svojim ebiga.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Veceras se Tenesi mora uzeti, kako ne znam al se jednostavno mora. Ima prenos na areni pa cu se potrudit da nakon vishe od 2 godine pogledam utakmicu, posljednju sma gledao kad je bilo na sportklubu
ma nema od njih nista i da pobjede cisto sumnjam da ce doci do play offa ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa jaguari bjeze samo jednu tekmuSaltCityAttack je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Veceras se Tenesi mora uzeti, kako ne znam al se jednostavno mora. Ima prenos na areni pa cu se potrudit da nakon vishe od 2 godine pogledam utakmicu, posljednju sma gledao kad je bilo na sportklubu
ma nema od njih nista i da pobjede cisto sumnjam da ce doci do play offa ebiga
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.